Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ontivero grosskreutz ve Donk yeni transferler

Transferi kapattik

Rıdvanın tekrarı var biz bitti demeden bitmezi tiye alıyor at yelesi 3 Ada'm akıllı transfer ile melo kalsaydı kuşgillerden eser yoktu ulan dursun

Grossu aradim acmadi kapatti, almanca bilmiyorum ama hollanda'ca iyi kufur ederim, yarisini anlar herhalde, yazik gunah

Edmilson Belçika'da nasıl yorumlanıyor ?

Merak ediyorum bizim çok bilmiş taraftarlarımız abarttığımı düşünüyorlar

Sen ben nasil yorumluyorsak onlarda oyle yorumluyor.

Club Brugge,standard,Gent ve Anderlecht gibi takimlar belkide ilk kez bir oyuncu icin rekabete giriyorlar.

Yannick Ferrera (Sint truiden'den eski hocasi) standaard'da oldugu icin ilk tercihi standard'di ama onlar cekilmek zorunda kaldi

Menajerlerin eline düşmüşüz sözleşmesi bitecek carrilloya 10m bonservis verip alırız

Yine gitmişiz İspanyolların en yeteneksiz adamlarından birini bulmuşuz tebrikler yönetim

nordin amrabat ne top oynuyor ya :) tanimasak ,malagada bir 11 numara var 10 milyon euro versen acimassin diye yorumlar yapilirdi simdi burada...bizdeki yerli cetesi bu adamida yedi bence.takimda bir sistem yok düzen yok. TÜRKIYE liginin en büyük takimi bile avrupadaki herhangi siradan bir takim kadar iyi yönetilmiyor maallesef,futboldan gelenlerin degilde ,kulübü insaatci,otelci,vs isadamlarinin yönetmesinden kaynaklaniyor.. ISI EHLINE VERIN (HZ.MUHAMMED AS )

Son düzenleme:
Hazır mıyız arkiler?Bu hafta bombaları patlatıyoruz.Transferlerden sonra arkadaki sırıtan abladan daha mutlu olacağımıza emin olun.

1174901_f265c1df89b4f18e3eb7a1fcab7e115d_640x640.jpg

Takvim a spor fotomaç bunlara hayatta inanmam adamlar resmen masa başı haber yapıyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt