- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Hakan Ünsal ve Ümit Karan'ın Galatasaray kadrosunda ne işi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzon değil
Mia bırakıyor
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan Ünsal ve Ümit Karan'ın Galatasaray kadrosunda ne işi var?
Bu fena ya premier league takımları sırada bekliyo everton filan bu pazartesi de norwich teklif sunmuş
GSG SCOUT @GSG_SCOUT 24 dk.24 dakika önce
GALATASARAY Utrecht takımında forma giyen 21 yaşındaki golcü SÉBASTIEN HALLER ile anlaşmak üzere
![]()
13 retweet23 beğenme
Yanıtla
Retweetle
13
Beğen
23
Daha fazla
- [h=3][/h]
sanirim 2013'dede wonderkid olmasi lazim renkdassss, sadece fm ve fifadan taniyorum cocugu![]()
valla bilmiyorum, videolara fazla güvenmiyorum. ama umutdan burakdan daha verimli olur o zaten kesinBi kaç videosunu izledim bu adam boş değil.![]()
Edmilson JR. gelmez ise alternatif Adrian.
hocam Hakan Ünsal'da futbolcuyken iyiydi lafım yokta sonrası?
Mesela Hakan Şükür,Arif ne bilim Evren Turhanın oldugu yerde Gökhan Zan bile olmalı.
ya bakarsan hakan sükür hasan sas felanda benim gözümde adam degildir, fakat futbolculugu ve galatasaraya verdikleri emegi tartisilmaz dogru ya dogru
Mbia kesinlikle katkı sağlar ama Trabzon bırakır mi
Eger yanilmiyorsam Trabzon Mbianin istedigi parayi Mbiaya öderse sözlesme aktif kaliyor.
Apo şerefsizi fişini çekti gökhanin birde gökhan zan acun yalakası değildirhocam Hakan Ünsal'da futbolcuyken iyiydi lafım yokta sonrası?
Mesela Hakan Şükür,Arif ne bilim Evren Turhanın oldugu yerde Gökhan Zan bile olmalı.