Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum iyice uçmuş. Çoğunun mantığına göre 41 puanlı BJK yi yorumlayalım.
Gomez : Bitik sakat adamın ne işi var bizde.
Töre: Sorunlu hiç bir yerde tutunamamış bize olmuş adam lazım.
Olcay: 2. Ligden futbolcu mu alınır.
Quaresma : Yaşlandı bitti boşa para israfı.
Sosa : Anadolu topçusu.
Veli : Tırt
Atiba : Hollanda'dan futbolcu mu alınır? Yaşlı...
Oğuzhan : Adam olsa Arsenal'de kalırdı , bize olmuş adam lazım..

Ve benzeri yorumlar. Futbol sizin FM de oynadiğiniz gibi gelişmiyor işte. 3 kuruşluk Oğuzhan takım sırtlayabiliyor. Ya da sizin beğenmediğiniz Telles İtalya ligi liderinde banko ilk 11 oynayabiliyor.
Bitik denen Sneijder takımı sırtına alıp taşıyor transfer olduğu günden beri.
Forumdaki Donk nefretini anlayabilmiş değilim. Ligin en aktif ve sert top oynayan ön liberosu bu adam. En büyük sıkıntısı ikili mücadele kazanmak olan takıma ligin en çok ikili mücadele kazanmış orta sahası geliyor ki bonservis+yıllık ücreti Melo'nun bir yıllık maiyetiyle aynıyken pahalı deniyor. Anlamıyorum gerçekten. Adamın sözleşmesi sezon sonu bitmese zaten 4-5 den aşşagı bırakmazlardı.
Tannane' yi hiç izlemedim yorum yapamam ama Donk'u çok izledim, Melo'nun son sezonundan çok daha fazla katki verir bize. İlk yıllarındaki Melo başka bir seviyeydi onunla karşılaştırılmaz.
Eren de alabilsek çok faydalı olur ama satmazlar.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez Töre vb isimlerde burda genel görüş alınırsa büyük katkı vereceği yönündeydi,adı geçen diğer isimler olcan vs gibilere karşı gomez vb oyuncular forumca istenmiştir
Ben böyle hatırlıyrum kardeşim

Sporx'e göre Hollanda, Almanya, Belçıka ve İspanya'dan 7 futbolcu transfer edecegiz

CXtUr9OUkAEhrOW.png

G.Saray başkanı Selçuk İnan ikinci yarıda ibrenin kendilerine döneceğini söyledi - Milliyet Haber

:D

Mbia-Donk-Feghouli-Cacares-Van Der Wiel ve adam gibi bi santrrofor gelsin ben görecem o 11 puanlık farkı..

Hepsi birden takıma belki monte edilmez ama bunlar gibi kaliteli isimler alınsın o farkı kapatırız..

Gomez Töre vb isimlerde burda genel görüş alınırsa büyük katkı vereceği yönündeydi,adı geçen diğer isimler olcan vs gibilere karşı gomez vb oyuncular forumca istenmiştir

Edit : Pardon yanlış kişiyi alıntılamışım :)

Son düzenleme:
ŞU Van Rhjin i ciddi ciddi izleyen var mı yoksa isimsizliğinden mi yere vuruyorsunuz ?

Fransa'da ganimet gibi sağbek çaklı gidip bir tanesini alamayacak kadar beceriksiz bunlar..

Izledim ve onu senelerdir izlemiş olan Ajax taraftarlara sordum

2 sezondur gelişme gösterememiş

İsteyenler de oldu ama genel hava negatifti. Özellikle Gomez konuları falan duruyordur hala açıp bakabilirsiniz. Bu forumun istediği bütün transferler Sneijder-Melo-Muslera-Drogba seviyesinde olsun. Ben de istiyorum ama olmuyor işte. Yoksa biz de isteriz sabah Dan Bilzerian gibi uyanmayi da para lazım.

hollanda oynayan bence suan en iyi kanat oyuncusu narsingh ama iste bu oyunculari ucuz maliyete alamiyorsun .
Narsing tam bir kazma kanat, hizi disinda hic bir ozelligi yok, duz oyuncu. Bizden uzak dursun boyleleri. Onun potansiyeli de PSV kulubunde oynayacak kadar yeter, daha yukarisi onu batirir.

Izledim ve onu senelerdir izlemiş olan Ajax taraftarlara sordum

2 sezondur gelişme gösterememiş
İzledin beğenmedinse okey ama taraftar yorumu çok subjektif oluyor. En basitinden Telles'i sorsan GS taraftarına %50 şansın var iyi de diyen çıkar vasat diyen de. Orta açmayı bilmiyor diyenler de vardı. PES profili bile daha geçerli bir referans taraftar yorumundan.

Hollanda liginde Heerenveenli Larsson ile Feyenoordlu Eljero Elia var, bunlar ligin en iyi kanat oyunculari, Narsingh Sabri'nin sag acik versiyonu, anca kosuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt