Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyenler de oldu ama genel hava negatifti. Özellikle Gomez konuları falan duruyordur hala açıp bakabilirsiniz. Bu forumun istediği bütün transferler Sneijder-Melo-Muslera-Drogba seviyesinde olsun. Ben de istiyorum ama olmuyor işte. Yoksa biz de isteriz sabah Dan Bilzerian gibi uyanmayi da para lazım.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez için klüp istedi ama aldırmayan şahısı hepimiz biliyoruz
Olcan vs töre konusunda ise seçimi kim yaptı muamma bazı kaynaklar oyuncu bjk yi seçti dedi

Yönetim Burak'ı satıp gelecek parayla genç bir forvet almak istiyor ama Burak "Hayatta gitmem." diyor. (*********************)

Buna kaldiysa Forvet transferi unutalim derim yok yönetim gene de alacagiz derse buraki top toplayici olarak kulanak antremanlarda

İzledin beğenmedinse okey ama taraftar yorumu çok subjektif oluyor. En basitinden Telles'i sorsan GS taraftarına %50 şansın var iyi de diyen çıkar vasat diyen de. Orta açmayı bilmiyor diyenler de vardı. PES profili bile daha geçerli bir referans taraftar yorumundan.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sordugum taraftar buradaki gibi kötü oynadiginda amatör, iyi oynadiginda yildiz mualemesi yapmiyor

Genel düsünce Van Rhijn'in yeri rahatça dolabilmesi ve 3m avro onun için çok iyi fiyat olmasi.

Son düzenleme:
Fikret Orman: "Beşiktaş çok büyük bir camia. Ölüsü bile düşmanların dizlerini zangır zangır titretecek bir camia!"

Fiko :D

bazi arkadaslarimiz damiao gol atamiyor diye cildiriyorlar. bizim mal ligimizde herkes gol atar, bi umut bide burak gibi mallar atamiyo.

Para yoksa Italya'dan Mexes ve De Jong alinsin bari.

Mbia ve Caceres kadar saglam degiller ama gene de takima katki saglarlar

Tribun Dergi ‏@tribundergi
Şenol Güneş, Serdar Aziz'in menajeri ile Beykoz'da bir restoranda biraraya geldi.

CXtmSp6W8AANhOo.jpg

Mbia transferi kaderimizi çizer Donk gelirse ve adam gibi Ön libero alınmazsa sezon out olabilir,Mbiayı alırsak hava kazanırız baya.Damiao zaten iyi olur,Gross ise Rhijnden falan daha mantıklı sağ bek için ama kanata çok iyi biri şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt