Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 milyon euro verin, sonra "para az, dikkatli olmamiz lazim" diye aglayin taraftar transfer isterse

Neye sasirdiniz anlamiyorum bonservisi elindr olan kimsenin istemedigi adama gidip 50 bin euro +yillik 600 bin euro verdik biz.
Bu malligin oldugu kulupte hala ffp ehhu ohhu diyorlar ya ona ayar oluyorum kimse gelipte ffp falan demesin dahada.
Ffp sorunu varsa da bizi ilgilendirmez. Yazdan beri cope atilan para en asagi 7milyon euro. Mal adamlarada bi 10 gomeriz eder sana min 15 milyon euro 2 tane kaliteli adam alsan simdi sampiyonluk potaeindaydin zaten.
Kimsenin malligini biz cekmek zorunda degiliz transfer yapmasini beceremeyen yeteneksiz kim varsa toplanmis. 1 kere sasirtin lan bizi 1 kere.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye sasirdiniz anlamiyorum bonservisi elindr olan kimsenin istemedigi adama gidip 50 bin euro +yillik 600 bin euro verdik biz.
Bu malligin oldugu kulupte hala ffp ehhu ohhu diyorlar ya ona ayar oluyorum kimse gelipte ffp falan demesin dahada.
Ffp sorunu varsa da bizi ilgilendirmez. Yazdan beri cope atilan para en asagi 7milyon euro. Mal adamlarada bi 10 gomeriz eder sana min 15 milyon euro 2 tane kaliteli adam alsan simdi sampiyonluk potaeindaydin zaten.
Kimsenin malligini biz cekmek zorunda degiliz transfer yapmasini beceremeyen yeteneksiz kim varsa toplanmis. 1 kere sasirtin lan bizi 1 kere.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaliteli futbolcu olunca hemen FFP bahanesini üretirler ama vasat ve çöp futbolculara bol keseden paraları saçıyorlar.Maalesef bu liseliler başımızda olduğu müddetçe klübümüz soyulmaya devam edecek.

O 2.5m avro Donk yerine De Jong'e verilsin ki orta sahamiz level atlatsin artik.

Donkun orjinal mevki cdm degil, sözlesmesi 6 ay sonra bitiyor ama hiç sorun yokmus gibi 2.5m avro vermeye raziyiz

Sonra'da FFP böyle, FFP öyle....

Kaliteli futbolcu olunca hemen FFP bahanesini üretirler ama vasat ve çöp futbolculara bol keseden paraları saçıyorlar.Maalesef bu liseliler başımızda olduğu müddetçe klübümüz soyulmaya devam edecek.
Bide gelip gecmiste yapilan transferleri arastirma komisyonu kuracaklarmis.
Dedim yine diyorum komusyon ilk ocak transferlerinden baslasin

Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10
Chilling with my boys
1f3c0.png
#strassenkicker

donka 1 milyon verilecek, dursun kendi cebine 1.5 milyon atacak

Millet 2-3 Milyona ne topcular buluyor bizde gidiyoruz 6 ay sözlesmesi kalmis 30 yasindaki herif icin 2,5 Milyon veriyoruz.

Bu transferde acaba kimlerin cebi doluyor yine.

donka 1 milyondan fazla veren insan art niyetlidir

Ayrica bu hiyarto ne tam bir ön libero ne de tam bir stoper. Yarim yamalak heriflere o kadar bayiliyorlar ki inanilir gibi degil.

Ulan dünyada baska lig mi yok baska futbolcu mu yok, niye hep dandik ligimizin abartilmis ve sisirilmis topcularinin pesinden kosuyoruz. Haram zikkim olsun o aldiginiz paralar HAINLER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt