Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edmilson gent ile anlasti g.o

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La rumeur Edmilson à Galatasaray c'est du vent. (sauf si tout son entourage a craqué son slip ces derniers jours, mais bon...)

Translate saçma sapan çeviriyor bu ne demiş

İngilizcen varsa ona çevir, neredeyse kelimesi kelimesine çeviriyor.

Bunda kim yazdıysa artık bizimle olan dedikoduya hava cıva demiş herhalde.

Hür Ve Hesapsız ‏@TunaliSedat 6 dk.6 dakika önce
Bir bilen;
"N'DOYE - EMRE ÇOLAK Takası herkesin hayrına olur"

Edmilson gent ile anlasti g.o

O haberin kaynağını biliyorum şu site ;

Junior Edmilson niet naar AA Gent?

Adamlar söz kesti demişler

2 milyon avro bonservis verilecekmiş

Ama detaylarda diyor ki zorlu rakip olarak Galatasarayda çıktı

Un club serait tout proche de griller le Standard et Gand dans le dossier Edmilson - RTL sport

Burada da Gent'in önüne geçtiğimizi söylüyor

Ya belcikadan oyuncu almak bu kadar zor olmamali.
Gidin aysala yalvarin bi telefonla halletsin bari niye biz onceki yonetimleri dusman gozuyle goruyoruz ki

p.tesi donk açıklandığında bonservis 2,5 milyon ise eğer, bence artık transfer nöbetini okuyup hasta olmanın anlamı yok,bunların bir halt beceremeyeceklerinin kanıtı olur bu

Ndoye trabzondaki gerizekali mi. Emreyle salihi alip ekiciyi versinler ndoye ne lan

Tsden alınacak tek adam bizim ön libero mevkimize ilaç olacak adam,Diğer oyuncuları yetersiz belki Ekici ve Douglas bir nebze.

Bonservisi Dinamo Kiev'de olan orta saha oyuncusu Haruna, Ukrayna'ya dönmek istemiyor ve sezonun ikinci yarısında Türkiye'de forma giyecek.

Hayırlı olsun

Ben Mbia'yi fransa zamanlarindan beri tanirim, begenirimde. O zamanlar stoper oynardi ayrica. Ama cidden bu forumda neden bu kadar abartilir anlam veremiyorum.

bu sezon oldukça iyi oynuyor

edit: Ndiaye hakkinda konusuyorum TSdeki mal degil
Sukru hangi ndoyeyi izledin sen acap. Trabzon maclarinin alayini izledim dayimdan dolayi, sadece yuruyen bir varlik. Yavas beceriksiz. Burak'a soven biz bunu gidip idam ederiz heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt