Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan oyuncuyu sezon sonu bedava almak yerine şimdiden 2.5€ verip almak istiyorsak, kimse FFP'den bahsetmesin.

Turp sıkarım öyle işe.

Lavezzi içinde 6 milyon euro istiyor Paris

Envoyé de mon Sony Z3

ndoye takasla olacaksa gelsin yedek forvet için iyi olur

ilk maçlarda baya oynuyordu adam sonra saldılar trabzonsporda adamların yaşam sevinçleri gidiyor mbia da sezon başı yaya gibiydi şimdi de yaya geziyor sahada

N'doye un maaşı ne kadar. Ben hiç beğenmedim o adamı boş transfer olur bence

Envoyé de mon Sony Z3

Newcastle in kadro da işimize yarayacak ne kadar oyuncu var yaa

Envoyé de mon Sony Z3

2 milyon dolara ribery gibi bir potansiyeli almis takimiz fransa ikinci liginden donktan daha iyi oyuncu buluruz. Fizik gucu ust duzey olan bir lig ve kim gelse basarili olmus. Hollanda gibi cop olmus bir lige gidip oyuncu bakmamiz sacmalik.

Gelecek yillara damgasini vuracak iki ulke var fransa ve belcika hollanda falan 5 sene daha kendine gelemez.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sözde bizimkiler donku alarak riske girmek istemiyor elde patlamaz ligi taniyor mazereti ile, ama tam tersi de olabilir kaldiramaz büyük takimda oynamayi orasini kimse düsünmüyor, eger gercekten 2.5milyona gelirsede birilerin cepine büyük bir komisyon girecegini düsünüyorum

@Arena_Aslan1905 Leandro Damiao Galatasaray'ımıza Hayırlı Olsun.. Transferin hafta içinde açıklanmasını bekliyoruz..

CD_9ztZUUAAl3t4.jpg

Ümit burnunu yaptirmis, Hakan tam bir cemaatci, Bülent cok fit, Alpay kafes dövüscüsü yapisinda, Ergün kilo almis...

hadi Villa :crushed:

Mancini de bir ton topçu aldı yetmedi adama. Yeni sezon için mi anlaşmış? Devre arası birini göndermeden transfer yapmayacağız diyordu Mancini.

Reis nezaman transfere doymus ? 500 milyon dollar harcatip, son senesinde kadrosunun yetersiz oldugunu söyleyerek, tarihin tozlu raflarinda yer edinmistir.

Donk için 2.5 verirlerse artık hiç şüphem kalmaz bu başkan ve yönetim hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt