Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ülke ülke gezip topçu bakıyor bizimkiler, bunların ne transfer planlaması var ne bilgileri var boşu boşuna kulüp uçak paralarını ödüyor bunların

Başlayacağım fikonuza !❌❌❌

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

1555fb6a90d704.jpg

Bende diyorum bu kasımpaşa niye zorluk çıkarmadı
Azize niye çomak sokmadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Matip gerçekten kalitesiz bir topçu. Açık söyliyim Semih'i tercih ederim.

2. yarının en büyük transferleri böyle giderse Denayer-Carole ve kalırsa Gros olacak.

Kıl kuyruk lar damiao yu beğenmiyor
Biri söylesin şunlara bu takımın santforlari umutla burak

Anlatmaya calisayim.

Ben adami tanimiyorum.

Sadece youtube kolajlarindan gordum.

Ama adamin ligindeki gol istatistikleri: 4 yil once 7, 3yil once 6, 2 yil evvel 5, gecen sene 4 gol atmis. Giderek dusuyor. 4 yilda attigi toplam gol sayisi 22!! Tam 104 macta!

Simdi amac ne? Burak denen yerli cetenin "Yeniceri agasi" nin yerine golcu bulmak degil mi ? Peki neye dayanarak bu cocugun Buragi bu kadar yeniceri etrafta iken kesebilecegini dusunuyorsunuz?

Buragin yerine net 2 golcuye ihtiyaci var bu takimin. Ve bu kariyerli ve tartismasiz skorerler olmali eger Burak bu sene takimda kalacaksa.

Akilli adam, akilli yonetici, akilli TD asla bu riski Damiao gibi biri ile almaz.

Son düzenleme:
matip'e laf eden var forumda adam liverpool'a gidicek yazın :D

Anlatmaya calisayim.

Ben adami tanimiyorum.

Sadece youtube kolajlarindan gordum.

Ama adamin ligindeki gol istatistikleri: 4 yil once 7, 3yil once 6, 2 yil evvel 5, gecen sene 4 gol atmis. Giderek dusuyor. 4 yilda attigi toplam gol sayisi 22!! Tam 104 macta!

Simdi amac ne? Burak denen yerli cetenin "Yeniceri agasi" nin yerine golcu bulmak degil mi ? Peki neye dayanarak bu cocugun Buragi bu kadar yeniceri etrafta iken kesebilecegini dusunuyorsunuz?

Buragin yerine net 2 golcuyw ihtiyaci var bu takimin. Ve bu kariyerli ve tartismasiz skorerler olmali eger Burak bu sene takimda kalacaksa.

Akilli adam, akilli yonetici, akilli TD asla bu riski Damiao gibi biri ile.almaz.
Sanki para basiyoruzda callerini almiyoruz bu bir
Bu adam umutla buragi top diye oynar
Kaç kez izledim düşüşte olsa zaten sana yedirmezler

Muiner, Damiao, Ibrahima Traore ve Eliseu bu dört transfer az maliyetle kadroyu toparlar.

SA arkadaşlar

Edmilson'dan vazgeçilmiş

Eneramoya yönelmişiz

A Spor'da Takım Oyunu var. Erman ile Yılmaz Vural iyi kapışıyor :D

capsiz diye dursuna kiziyoruzda bu taraftarda yillardir bitmis durumda.ulan drogba varken umut cok kosuyor o oynasin diyen forum capsizlari yine türemis.tüh sizin sifatiniza be.manciniye eboueye rieraya vs agiz dolusu küfür edip kovalarsaniz boyle semihlere umutlara emre colaklara kalirsiniz iste.bu kafa degismez

Çare immobile ama maliyet yüksek getiremezler bu sipsolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt