- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Şu an ülke ülke gezip topçu bakıyor bizimkiler, bunların ne transfer planlaması var ne bilgileri var boşu boşuna kulüp uçak paralarını ödüyor bunların
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiko iyi işler yaptı. Adamlar ayağa kalktı ister kabul edin ister etmeyin. Demirören'den sonra Fiko'nun ve ekinin başkan olması Beşiktaş için bir şanstır.
Makulula diyende çıkar şimdi
Envoyé de mon Sony Z3
Matip gerçekten kalitesiz bir topçu. Açık söyliyim Semih'i tercih ederim.
hadi canım ironi olmalıMatip gerçekten kalitesiz bir topçu. Açık söyliyim Semih'i tercih ederim.
Kıl kuyruk lar damiao yu beğenmiyor
Biri söylesin şunlara bu takımın santforlari umutla burak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki para basiyoruzda callerini almiyoruz bu birAnlatmaya calisayim.
Ben adami tanimiyorum.
Sadece youtube kolajlarindan gordum.
Ama adamin ligindeki gol istatistikleri: 4 yil once 7, 3yil once 6, 2 yil evvel 5, gecen sene 4 gol atmis. Giderek dusuyor. 4 yilda attigi toplam gol sayisi 22!! Tam 104 macta!
Simdi amac ne? Burak denen yerli cetenin "Yeniceri agasi" nin yerine golcu bulmak degil mi ? Peki neye dayanarak bu cocugun Buragi bu kadar yeniceri etrafta iken kesebilecegini dusunuyorsunuz?
Buragin yerine net 2 golcuyw ihtiyaci var bu takimin. Ve bu kariyerli ve tartismasiz skorerler olmali eger Burak bu sene takimda kalacaksa.
Akilli adam, akilli yonetici, akilli TD asla bu riski Damiao gibi biri ile.almaz.
A Spor'da Takım Oyunu var. Erman ile Yılmaz Vural iyi kapışıyor![]()