Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Edmilson yattımı niye bıragtın?
Ters strateji yazıyoruz yazıyoruz birşey olduğu yok
Yazmayalım belki gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edmilson yattımı niye bıragtın?
Bağımsız GS Haber @GsHaber24
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, Umut ve Burak üzülmesin diye Gomez'i aldırmadı böyle bir şey olabilir mi ?
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu ile çok yakınımdır sen'li ben'liyizdir ama G.Saray için kavga ettik tartıştık bu kadro olmaz dedim yapma dedim.
Kadir Çetinçalı: Selçuk 30 yaşına gelmiş pres yapmaz basmaz ısırmaz. Bilal'de böyle. Bu ikiliyle kimseyle mücadele edemeyiz dedim Hamza'ya.
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, Umut ve Burak üzülmesin diye Gomez'i aldırmadı böyle bir şey olabilir mi ?
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, G.Saray'ın başında iken hayal aleminde yaşıyordu. Bir Teknik Direktör bu forverler varken Gomez'i nasıl istemez?
Kadir Çetinçalı: Bilal, Selçuk varken kimseyle mücadele edemezsin dedim ama Hamzaoğlu yok biz iyiyiz biz iyi olacağız dedi hayal alemindeydi
Bu takim muhabirlerinin islerini surdurebilmeleri icin aralarinin yonetimle iyi olmasi sarttir.
Giden TD leri yonetimin talepleri dogrultusunda gomer ve bir kac haber alirlar karsiliginda.
Hamza deli gibi forvet istedi. Dursun almadi. Hic yemeyin bu haberleri.
Hehe diyin kadir cetincali gibi yalakalara!!
Van der Wiel ile Cacares'in uçuk rakamlar istediği konuşuluyor. Rhjn de kötü diyorsunuz. Var mı sağ bek önerebilecek olan. Direk 11'de oynayacak ?
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu ile çok yakınımdır sen'li ben'liyizdir ama G.Saray için kavga ettik tartıştık bu kadro olmaz dedim yapma dedim.
Kadir Çetinçalı: Selçuk 30 yaşına gelmiş pres yapmaz basmaz ısırmaz. Bilal'de böyle. Bu ikiliyle kimseyle mücadele edemeyiz dedim Hamza'ya.
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, G.Saray'ın başında iken hayal aleminde yaşıyordu. Bir Teknik Direktör bu forverler varken Gomez'i nasıl istemez?
Kadir Çetinçalı: Bilal, Selçuk varken kimseyle mücadele edemezsin dedim ama Hamzaoğlu yok biz iyiyiz biz iyi olacağız dedi hayal alemindeydi