Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
13 de Bruma nin maci var

Tannane videolarda bile iyi değil ya

Doğru dürüst çalım yeteneği falan yok aradığımız oyuncu değil bence

Van Rhijn Tannane falan doldurucaz yine çöpleri ondan sonra yine uğraş dur

Sivas elinde hiç forvet yokken Eneramo'yu gönderdiyse müzmin sakattır.

SM-J500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carrillo gelmeli yaw,başka yolu yok kanata sallapati transfer yapmayalım bari,Carrillo 3 M € bonservis ve 1.5 M € yarım dönemlik ücrete biter.Kanat dışında Rhijn-Donk-Damiao sanki bu isimler gelecek gibi.

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu ile çok yakınımdır sen'li ben'liyizdir ama G.Saray için kavga ettik tartıştık bu kadro olmaz dedim yapma dedim.
Kadir Çetinçalı: Selçuk 30 yaşına gelmiş pres yapmaz basmaz ısırmaz. Bilal'de böyle. Bu ikiliyle kimseyle mücadele edemeyiz dedim Hamza'ya.
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, Umut ve Burak üzülmesin diye Gomez'i aldırmadı böyle bir şey olabilir mi ?
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, G.Saray'ın başında iken hayal aleminde yaşıyordu. Bir Teknik Direktör bu forverler varken Gomez'i nasıl istemez?
Kadir Çetinçalı: Bilal, Selçuk varken kimseyle mücadele edemezsin dedim ama Hamzaoğlu yok biz iyiyiz biz iyi olacağız dedi hayal alemindeydi

feghouli haberleri doğruysa fb galibiyeti kadar sevinirim. Yazın fb haberleri çıkınca baya ürkmüştüm. Nani ve Rvpye gram üzülmedim ama feghouli gelse baya üzülürdüm. Şimdi bize gelse efsane olur.

SON DAKİKA! Antalyaspor, Mourinho'nun yardımcısı Jose Manuel Ferreira de Morais'le prensipte anlaştığını açıkladı.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir Çetinçalı: Hamza Hamzaoğlu, Mario Gomez'i G.Saray'a aldırmadı, M'Bia, G.Saray'ın elindeydi Trabzon'a gitmeden önce.

abi ben sinir krizine giriyorum ya

Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu ile çok yakınımdır sen'li ben'liyizdir ama G.Saray için kavga ettik tartıştık bu kadro olmaz dedim yapma dedim.
Kadir Çetinçalı: Selçuk 30 yaşına gelmiş pres yapmaz basmaz ısırmaz. Bilal'de böyle. Bu ikiliyle kimseyle mücadele edemeyiz dedim Hamza'ya.
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, Umut ve Burak üzülmesin diye Gomez'i aldırmadı böyle bir şey olabilir mi ?
Kadir Çetinçalı: Hamzaoğlu, G.Saray'ın başında iken hayal aleminde yaşıyordu. Bir Teknik Direktör bu forverler varken Gomez'i nasıl istemez?
Kadir Çetinçalı: Bilal, Selçuk varken kimseyle mücadele edemezsin dedim ama Hamzaoğlu yok biz iyiyiz biz iyi olacağız dedi hayal alemindeydi

Bu takim muhabirlerinin islerini surdurebilmeleri icin aralarinin yonetimle iyi olmasi sarttir.

Giden TD leri yonetimin talepleri dogrultusunda gomer ve bir kac haber alirlar karsiliginda.

Hamza deli gibi forvet istedi. Dursun almadi. Hic yemeyin bu haberleri.

Hehe diyin kadir cetincali gibi yalakalara!!

Bu takim muhabirlerinin islerini surdurebilmeleri icin aralarinin yonetimle iyi olmasi sarttir.

Giden TD leri yonetimin talepleri dogrultusunda gomer ve bir kac haber alirlar karsiliginda.

Hamza deli gibi forvet istedi. Dursun almadi. Hic yemeyin bu haberleri.

Hehe diyin kadir cetincali gibi yalakalara!!

Çetinçalı bütün yaz hamzayı burakları yaladı dursunu yalıyor muhabbeti yapmayın

Yavuzhan Keleşoğlu'nu Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspora kiralamış iyi olmuş Şanlıurfaspor'u oyuncu yetiştirmek için kullanabiliriz Tugay hocama da katkı olur

İş işten geçtikten sonra neden söylüyormuş?Madem gerçek Galatasaraylı,yazın neden söylememiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt