Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'imizin ilk hedefleri Thomas Meunier, Stephan Mbia ve Alexandre Pato'dur, bunlarin alternatifleri Ricardo van Rhijn, Ryan Donk ve Leandro Damiao ile zaten anlasildi, bekletiliyor, ben boyle anladim.

Ciddi söylüyorun,başakşehirdeki visca bizimle anılan tüm kanat oyuncularından daha iyi

Mexes: 1m
De Jong: 2,5m
Campbell (kira+opsiyon): 500k
Luiz Adriano (kira+opsiyon): 500k

toplam maaliyet: 4.5m avro

teneke: 3m avro
donk: 2.5m avro

toplam maaliyet: 5.5m avro

Boşuna bekliyoruz burada. Bu beceriksizlere umut bağlamayın bence (Denizli dahil).

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

CXyodISW8AAXl9O.jpg

biliyorum, 500.000e birakmazlar, Luiz adriano senede 8 milyon avro kazaniyor, nasil vercegiz o parayi ona?

Campbellin performansi yukseliyor ilk 11 olmasa'da kesin yedek olacak Arsenal'da, yani alamazsin.

3 milyon euro net kazaniyor.

biliyorum, 500.000e birakmazlar, Luiz adriano senede 8 milyon avro kazaniyor, nasil vercegiz o parayi ona?

Campbellin performansi yukseliyor ilk 11 olmasa'da kesin yedek olacak Arsenal'da, yani alamazsin.

3m avro net kazaniyor

arti ac milan kalmasini istemiyormuş

Şu Burak'ı 10m'a itelemiyoruz ya Çin'e ne diyim ben daha. Ne demek gitmiyorum ya kadro dışı bırak görsün gününü vay arkadaş ya.

10 Burak + 1 Hamit + 3 Kevin = 15m civarı bonservis gelirdi sonrada yok ffp yok paramız yok bilmemne.

Burak'ı sattın sattın bidaha da sittin sene böyle teklif gelmez.

Bu leicester cityde oynayan drink water adamın adımı yoksa lakabı mı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eneramo diyorum siz istemiyorsunuz

transferin son gunu adam bulamadik zarar etmemek icin forvet almiyoruz dediklerinde sizi gorurum

eneramo suan bedava ya bedava
Refik eneramo da.tank gibi be birader hak veriyorum Burak ve Umut a razı olmayalım diyorsun haklısın da ama bu da ölümü gösterip sıtmaya razı etmek değil mi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt