Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalinicin degeri su anda 25 milyon euro. En sonra Fiorentina Napolinin Vecinoyla birlikte Kalinice 40 milyon euroluk teklifini reddetti. ADL, scudetto icin Ocakta büyük bir isim transferi istiyor.

Bologna scoutlarinin 400 bin euroya aldirdigi Diawaranin degeri 20 milyon euro. Bernardeschinin bile degeri 25-30 milyon euro oldu.

Aslında genç alacaksak 2 3 tane Barcelano b' den alsak ya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

R. Mak Bundesliga da oynadi zaman cok begendim bir Oyuncu idi. Golu atabilen dinamik ve caliskan bir Kanat Oyuncu...seni yari yolda birakmaz.
Ucuz maliyet ile alinabilir.

galiba bizim yönetim donk haricinde baska oyuncuyu ilk maca yetiştiremicek

Kalinicin degeri su anda 25 milyon euro. En sonra Fiorentina Napolinin Vecinoyla birlikte Kalinice 40 milyon euroluk teklifini reddetti. ADL, scudetto icin Ocakta büyük bir isim transferi istiyor.

Bologna scoutlarinin 400 bin euroya aldirdigi Diawaranin degeri 20 milyon euro. Bernardeschinin bile degeri 25-30 milyon euro oldu.

Kardeş sen hamzadan ( bilerek baş harfini küçük yazıyorum her seferinde o kadar saygım var kendisine. ) iyi mi bileceksin ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene illa şampiyon olacağız diye geçici transferler yapılmamalı.Bu sene açılan şu puan farkını fırsata çevirmeli ve Süper ligdeki sertliğe ve mücadeleye uyum sağlayacak fizikli ve hızlı futbolculardan oluşan bir takım oluşturmalıyız.1.5 senede kademe kademe bu takımda işi olmayanlar gönderilmeli.

Bu arada ACM'da Mexes sadece 2 maç oynamiş, Suso 1 maç oynamiş ve De Jong 5 maç oynamiş

Elimizdeki bu malzeme pozitif bir futbol oynamaya yetmiyor. Bize bu alttaki x'leri doldurabilecek ilk 11 oyunculari gerekli.

Muslera
X Chedjou Denayer X
X Selçuk
X Sneijder Podolski
X

Sabri, Carole/Olcan, Bilal, Yasin ve Burak gibi yetersiz futbolcularla Astana'yi bile yenemedik. Bu x'ler dolmadan iyi futbol ve umut kesinlikle yoktur.

Stoper mevkisinde Denayer gitmek isterse el mahkum yaz sezonunda iyi bir stoper almak gerekiyor.

Bu 5 transferi simdi, yaz sezonunda ise stoperi halletsinler ve alternatif oyuncu alip cöpleri göndermeye baksinlar.

Kisa vadede ilk 11'i, uzun vadede yedekleri degistirmek gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt