Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oooo Hakan korkusuz naber ya?

Iyiki Melo gitti di mi cok iyi oldu?

Nasil Semih de super di mi? Gol yedirmiyor bize maasallah !!?

Istatistikler nasil iyi mi bari simdi?

Heeee Hamit de cok iyi di sakatlanmiyordu Melo nun yerini tutardi!! Ben palavra uyduruyordum 3 mac sonra sakatlanacak dedigimde!!

Ama harbi atmisim 3 maci bile goremedi bizim mandra filozofu bu yil!! Ama olsun 4 yildir oynadigi nadir maclar sonrasinda guzel felsefe yapiyordu! ;)
1-) Melo gitti iyi oldu evet İnter'deki performansını görüyoruz.
2-) Ben Telles gitmesin derken sen gitsin diyordun onu da izliyoruz.
3-) Semih ağır sakatlık geçirdi toparlanamadı. Beklediğimin çok altında kaldığı gerçek.
Melo konusuna dönersek ben Melo gitsin yerine Medel gelsin sınıf atlarız dedim ne bileyim yerine JPK-Birlo-Jose geleceğini.
Ben 3 banko bir de rotasyon transferi diyordum hala da aynı ihtiyacımız. Forvet/Kanat oynayan topla adam geçebilen hücum oyuncusu, defansif güven veren hücumda da sırıtmayan bir sağ bek ve 1. Sınıf ön libero. Olursa bir de defans en az Semih seviyesinde.

Ha şuan sıralamada çok geri düştüğümüz için mümkünse bir de Yasin yerine 1. Sınıf kanat oyuncusu iyi gelir.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deli deli işlerle uğraşıyoruz wengerin bebesiyle uğraşacaklarına alsınlar Carrillo yu edmilsonu töbe yarabbim ya

Aynn benim tercihim Edmilson JR bu arada CArillo bizim forumda efsane olucak böyle giderse bpşuna yazıyonuz bu adamı hikayeden öteye geçmez

Beyler ben 2012 yılını çok özledim ya. Bam bam oynuyorduk ne güzel, kafamız rahattı :) Çok güzel anılarımında olduğu bir yıldı. O zamanlar forumdan haberim yoktu ve üye değildim haliyle. Keşke o zamanlar forumda olsaydım.

Son düzenleme:
sokayım fiko ya..
al sana fiko;

1'i feda olmak üzere 4 koca yıl ve 0 kupa

Önemli değil. Beşiktaş şu ana kadar kaç kupa almış da son 4 yılda 0 kupa büyük başarısızlık onlar için? Lakin son 4 senede aldığı yerden getirdiği nokta iyi. Sen ise 4 son senede sürekli geriye gittin. Bir de bu açıdan düşün. Gereksiz yermek de kötü övmek de ama ilerleme var son 4 seneye baktığında Beşiktaş'ta. Biz toparlarsak kendimizi yine üste geçeriz ama maalesef bir adım geriye gitsek 3 adım geriye gidiyoruz.

Önemli değil. Beşiktaş şu ana kadar kaç kupa almış da son 4 yılda 0 kupa büyük başarısızlık onlar için? Lakin son 4 senede aldığı yerden getirdiği nokta iyi. Sen ise 4 son senede sürekli geriye gittin. Bir de bu açıdan düşün. Gereksiz yermek de kötü övmek de ama ilerleme var son 4 seneye baktığında Beşiktaş'ta. Biz toparlarsak kendimizi yine üste geçeriz ama maalesef bir adım geriye gitsek 3 adım geriye gidiyoruz.

3 kupa almak nasil geriye gitmek ? ligi 3ncu bitirmek daha mi basarili ?

Bild'in spor gazetesi Sportbild'e göre Großkreutz için 3 Milyon € bonservise anlaşmışız

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3 kupa almak nasil geriye gitmek ? ligi 3ncu bitirmek daha mi basarili ?

Bu arada yazdığım şekli ile 1 adım geri sonra 3 adım geri gitmişiz. 4 adım geri olmuş :oley:

Geçen seneki başarımızı küçümsediğimden değil ama bazı faktörlerin denk gelmesi ile birlikte oldu bu başarı. Bu da bir başarı tabii ama bu senenin gelişi Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli olur derler ya biraz da öyleydi. Takım yaşlanıyor ve maalesef elimizdeki iki oyuncuları da yavaş yavaş kaybedip yerine daha kötülerini monte ediyoruz. Açıkcası menejerlerin en çok kan emdiği kulübün şu anda Galatasaray olduğu düşüncesindeyim Türkiye'de.

fikonun ve besiktasin dogru yonetilip basarili oldugunu savunanlar ayni hincal uluc kafasinda,oda 4-0 yendigimiz bir mactan sonra bakmayin bu macin 4-0 bittigine GS 5-4 yenilebilir demisti.ulan Galatasarayin oldugu yerde sikeci tinercilerin nerde nezaman esamesi okunmuski simdi bizim oldugumuz bir ligde bizden basarili olsunlar.bos bos konusmayin milletide meskul etmeyin

Son 4 seneye bakınca Beşiktaş nasıl ilerledi? Final bile oynamadı takım herhangi bir kupada 2. Bile olamadılar. Bursaspor daha başarılı BJK'den. UEFA da gruplardan çıkamayacak kadar acizler buna mı özeniyorsun?
Sürekli geriye gitti dediğin takım da 4 yılın 3 tanesini şampiyon 1 tanesini 2. Tamamladı. Evet bu sezon kötü gidiyor da Fiko'yu da adam yerine koymayın komik oluyor.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt