Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet capsiz dursunun capsiz taktikleri baslamis.

Yok denizli veto etti yok daha iyisine bakiyoruz, acelemiz yok daha 15 gun var!! Sonra ihale TD e kalacak. Dun Hamza idi bugun denizli.

Hep dedigim gibi TD problemin %10 udur. %90 i Dursun. Onunla kupa alamayiz. Dursunu yollamadan duze cikamayiz.

He umarim bi danone de gelmez, resmen amrabat vol. 2 !!

Son düzenleme:
Tannane veto etmesinden bahsediyorum reyiz
Daha iyisini almazsa izle sen kanatsız kalmaktansa Tannane gayet iyi olurdu ikna etme kabiliyeti bile yoktur onda sadece güze atıyo benim üniversitede öyle arkadaşlar vardı güzel konuşurdu ama icraat yok.

günaydin iyi haftalar olsun bol kazanclar

Ajax teknik direktörü De Boer : Galatasaray, Van Rhijn transferini neredeyse bitirdi. (3 puan)

Transfer falan yapacakları yok bunların.Elimizde bir ton gereksiz var bari onlara yol verin !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gunaydinlar.

van rhijn bitiyomuş geçmiş olsun donkla bu çöpe 5-6 civari bonservis verilecek paralar sokağa atılmaya devam ediliyor kim onerdiyse bu rhijni abv yonetiminde gecmisini ...

Süper Lig'de transfer konusunda adından oldukça söz ettiren Antalyaspor'un, yeni hedefi Panathinaikos forması giyen Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien.

keşke antalya başkanı olsaymış bizim başkan

Bir acayip konu da hic stoper adi gecmiyor.

Bu takimin en buyuk sorunlarindan biri de stoper.

Semih bomba.

Ched artik 1 metre yanindaki adama suzule suzule gelen toplara bile kafa vurduruyor. Eger o bombos kafa vuran adam 10 cm yana vursaydi akhisari da yenemiyorduk.

Sene basi Zambranoyu alacaktik .

Simdi de bir stoper almazsak biz o golleri yine yiycez malesef.

Ben donkuu 2.5 muhabbetine inanmıyorum mak verilen bir falandır geçen sene poldiye 5-6 diyorlardı hatırlarsınız burdada. Muhabbeti çok oldu sonra 2.5milyona aldığımız çıktı donkta tahminimce bir falan medya abartıyor

Transfer sezonu yarinmi başlıyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben donkuu 2.5 muhabbetine inanmıyorum mak verilen bir falandır geçen sene poldiye 5-6 diyorlardı hatırlarsınız burdada. Muhabbeti çok oldu sonra 2.5milyona aldığımız çıktı donkta tahminimce bir falan medya abartıyor
belli de olmaz büyük hesaplar da paylaştı aksini iddaa eden sadece Ersan çelik var onun dışında herkes 2.5 diyo.

Bu arada bence
Bilal
Sinan
Koray

Kalsın bilal gayet iyi bi yedek olur sinan artık şans verilmeli ışık var çocukta kolayda semihi donunda sallar ama neden oynatılmıyo anlamsız

belli de olmaz büyük hesaplar da paylaştı aksini iddaa eden sadece Ersan çelik var onun dışında herkes 2.5 diyo.

Benim hiç inanasım yok ha bi gerçekte el muhtaç o mevkide adam olmadığı için kimi istesek 2.5 tan aşağı bırakmazlardı ama neden Donk ısrarı anlamış değilim Donk formda fiziği iyi ama de Jong daha kariyerli bide sneijder le anlaşabilen bi isim sonuçta

Ah ulan ah sezon başında istemediğimiz Niasse'yi şuan öyle bi iştahla istiyorum ki... Takıma ilaç olurdu.

Ah ulan ah sezon başında istemediğimiz Niasse'yi şuan öyle bi iştahla istiyorum ki... Takıma ilaç olurdu.

Niasse gene olmazdı o tarz adam var bizde top indiren topu tutan lazım Niasse umut burak aynı tarz topçu Niasse az daha bitirici ama bize gereken adam değil bize duvar olabilecek tek paslar yapabilecek topu göğüsle indirip dağıtabilicek nitelikte biri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt