Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük@nkucukk 59 sn.60 saniye önce
2-DENİZLİ’nin ilk 11’de değişime gideceği kesin nokta sol kanat... Tecrübeli hoca, Yasin Öztekin’in performansını yeterli görmedi.

bunlarin yapacagi is bu kadar iste,11 de degisime gidecegi kesin yer sol kanatmis

yani sag bekde sarbi ve forvetde burak oynamaya devam edecek,acilen tepki koyulmali denizli kovulmali kulübümüz secime gitmelidir

oralara da adam bakıyorlar ya rjin midir nedir bitirmişler hatta boer ın söylediğine göre

gunaydinlar.

van rhijn bitiyomuş geçmiş olsun donkla bu çöpe 5-6 civari bonservis verilecek paralar sokağa atılmaya devam ediliyor kim onerdiyse bu rhijni abv yonetiminde gecmisini ...

Süper Lig'de transfer konusunda adından oldukça söz ettiren Antalyaspor'un, yeni hedefi Panathinaikos forması giyen Ganalı orta saha oyuncusu Michael Essien.

keşke antalya başkanı olsaymış bizim başkan
Bende bu sabah Denizli Rhjin i vasat diye veto etti,Tannane ne de disiplin problemi olabilir diye korktuğu için onu da bekletiyor haberini okudum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oralara da adam bakıyorlar ya rjin midir nedir bitirmişler hatta boer ın söylediğine göre

e tamam iste,rhijn gelecek sarbi oynamaya devam edecek,forvete bulurlar bir kazma yine burak oynar

bundan 10 günce denizli kovulmali dedigimde tepki göstermisti bi iki kisi,15 gün sonra burda herkes sövecek bu herife

e tamam iste,rhijn gelecek sarbi oynamaya devam edecek,forvete bulurlar bir kazma yine burak oynar

bundan 10 günce denizli kovulmali dedigimde tepki göstermisti bi iki kisi,15 gün sonra burda herkes sövecek bu herife

adam kariyerinin son deminde nerdeyse geçmişteki tüm başarıları riske atıp berbat bi şekil bırakma ihtimali varken niye transfer yapmasın ki.
pato vs yalan bence. gidip vasat topcu alacak bizimkiler. sermaye bu kadar çünkü.

sabri'nin 1 maç dahi oynamasına sabrım yok benim bu arada.

Naci Küçüğün dediklerine göre sağ bek sağ kanat forvet 11 oyuncusu olacakmış. Sağ kanat Tannane çöpü yüksek ihtimal,sağ bek Ajaxın çöpü yüksek ihtimal. Donk'a da 2.5 milyon bayılmışız.

adam kariyerinin son deminde nerdeyse geçmişteki tüm başarıları riske atıp berbat bi şekil bırakma ihtimali varken niye transfer yapmasın ki.
pato vs yalan bence. gidip vasat topcu alacak bizimkiler. sermaye bu kadar çünkü.

sabri'nin 1 maç dahi oynamasına sabrım yok benim bu arada.

ya transfer yapacaklar aga,ama vasat herifleri dolduracaklar takıma

13-14 devre arasına gidiyoruz göz göre göre,6-7 adam alacaklar hicbiri bi cacik olmayan herifler olacak,baksana isimlere,rhijnin istatiskleri,tanıyan izleyen adamlar herkes kötülüyor elemanı

tanane denen herif yarim sezon oynamis itelemeye calisiyolar bir hayrovic görüyorum onda da

2 gün önce transfer yapılmali diyordum ama su an yasak bile gelse katiyen yapılmamalı,sarbi,umut semih burak gibiler kovulmali kiradaki topcularimiz dönmeli,bence bu dönem icin kafi olur

Gelebiliyorsa Pato veya Immobile gelsin. Damiao ve Adrian bize seviye atlatacak oyuncular değil. Bize iyi bitiriciliği olan onun dışında hızı ve tekniği olan oyuncular da lazım. Pato Milan'daki Pato değil. Yeni yeni oynuyor adam. Immobile de 13/14 sezonundaki Immobile değil. Dortmund ve Sevilla'da yokları oynadı. Ama bizim ligde fark yaratır.

Şu saçma sapan adamlar o Emre Utkucan denen scout bozuntusunun başının altından çıkıyor hep

ya transfer yapacaklar aga,ama vasat herifleri dolduracaklar takıma

13-14 devre arasına gidiyoruz göz göre göre,6-7 adam alacaklar hicbiri bi cacik olmayan herifler olacak,baksana isimlere,rhijnin istatiskleri,tanıyan izleyen adamlar herkes kötülüyor elemanı

tanane denen herif yarim sezon oynamis itelemeye calisiyolar bir hayrovic görüyorum onda da

2 gün önce transfer yapılmali diyordum ama su an yasak bile gelse katiyen yapılmamalı,sarbi,umut semih burak gibiler kovulmali kiradaki topcularimiz dönmeli,bence bu dönem icin kafi olur

kiradakileri alamazsın ki karsı tarafın isteği olmazsa.
umut gündoğan geri döndü ama müjdeyi vereyim :D

Sağ bek adayları Van Rhijn,Van Der Wiel,Thomas Foket. Bu 3ünden biri gelecekmiş Naciye göre. Wiel olmazsa Foketi bari alalım lan. Göz göre göre çöp dolduracaklar takıma

********************* gazetesi full salliyor beyler ya

lan adminler niye avatarimiz kuculdu yine, iyidi lan buyuk buyuk

kiradakileri alamazsın ki karsı tarafın isteği olmazsa.
umut gündoğan geri döndü ama müjdeyi vereyim :D

bruma döner sezon sonu,tellesi alırlar ama

o degilde ts de salihi kovuyormus galiba,az önce bi yerde okudum kadro yine sisecek

ne boktan kadro planlaması yapmislar,yilalrdir anamiz agladi anasini satiyim

Hic inanma buna. Bu dursunun kicini kurtarma palavralari! Hamza yaz boyu forvet istedi her roportajinda. Almadi ozbek biladerler. Melo yu tutmak icin kafasini dinlesin diye hamza o kadar taviz verdi yaz idman doneminde. Son gun 3.5 milyonu gorunce takimi sabote etmek pahasina yolladi meloyu dursun capsizi.

Dursun alacakmisda hamza mi engellemis? Inanmayin bu palavralara. Alabilecegi adamlari gorucez. Alamazsa yarin denizliyi yolladiginda da "biz tam aliyorduk denizli istemedi" palavralari cikar.
Dursuna güvenmiyorum Ama Hamzanın parmağı var hiç te masum değil Gomeze o kadar paramı verseydik diyen bir haindir kendisi Allahım ya kimlerle uğraşıyo Koskoca Galatasaray.

bruma döner sezon sonu,tellesi alırlar ama

o degilde ts de salihi kovuyormus galiba,az önce bi yerde okudum kadro yine sisecek

ne boktan kadro planlaması yapmislar,yilalrdir anamiz agladi anasini satiyim

Eldekileri satmadan sürekli oyuncu aldık 40 küsürdü aysal bıraktığı zaman. yeteneksiz oyuncuları aldığımızdan da satamadık kiraya verdik, kirayı dahi biz ödediğmiiz çok oyuncu vardi bi ara simdi naptılar bilmiyorum.

Gelebiliyorsa Pato veya Immobile gelsin. Damiao ve Adrian bize seviye atlatacak oyuncular değil. Bize iyi bitiriciliği olan onun dışında hızı ve tekniği olan oyuncular da lazım. Pato Milan'daki Pato değil. Yeni yeni oynuyor adam. Immobile de 13/14 sezonundaki Immobile değil. Dortmund ve Sevilla'da yokları oynadı. Ama bizim ligde fark yaratır.
pato ya da immobile kendini bulucaktır Sneijder buraya geldiğinde hiç oynamamıştı uzun süre adam şov yaptı Drogba da keza öyle gözden düşmüştü Büyük oyuncu her yerde oynar.

Almışken adam akıllı bir sağ bek alın ya. Van Rihjin denilen topçu çöp Ajax'ın çöp sağ bek yedeği. Listede Meunier, Wiel, Foket falan falan ama gidip sırf Sabri'den biraz iyi diye Van Rihjin'i alacağız. Bize seviye atlattıracak oyuncu lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt