Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergi cezasi planlari rezil etti heralde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Alakası yok bence zaten taksitlendirme olayı var ve bu da hemen olmuyor . Plan bozuldu diyorsun da baştan adamlar saçma genç oyuncu alma planları vardı , rhijin falan. Hala aynı yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

AAEAAQAAAAAAAAJFAAAAJGQwOWI5MzQyLWJhMzctNDA2ZC1iN2MxLWRiNDg2NTFmYTVjZQ.jpg

Nasıl da iteliyorum futbolcuları pozu bu beyler.

Fenerli bu adam.
Ukala ve insanlara cevap bile vermeye tenezzül etmeyen biri. Kaç kez mesaj yazdım futbolcu tavsiyelerine bulundum cevap Bile vermedi. ? mikrop kısacası

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydiiiii alın bir iki transferrr Viel gelsin De jong gelsin Edmilson junior gelsin forvete de immobile ohh suyundan da koy

Ukala ve insanlara cevap bile vermeye tenezzül etmeyen biri. Kaç kez mesaj yazdım futbolcu tavsiyelerine bulundum cevap Bile vermedi. ������ mikrop kısacası

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dümbelek gibi adam anca saç jölelesin

Bu adamlar bu isten anlamiyor arkadas, Utrecht 6 milyon poundluk teklifi red etmis bir takim gidip 2milyon euro teklif ediyorsan koskoca Galatasaray'imizi rezil ediyorsun demektir, pazarlama taktigi felan'da degil, 6yi kabul etmemis takim 2yimi kabul edecek?

GS'nin yaptigi butun transferler menejerler tarafindan yapiliyor, menejerler oyuncularini bize oneriyor bizde ya aliyoruz ya almiyoruz.

Scout ekibi 10 sene'dir 1 tane duzgun adam transfer ettirmedi yada onermedi, Caroli bile yedekten oteye gidemez bu takimda.

Bu adamlar bu isten anlamiyor arkadas, Utrecht 6 milyon poundluk teklifi red etmis bir takim gidip 2milyon euro teklif ediyorsan koskoca Galatasaray'imizi rezil ediyorsun demektir, pazarlama taktigi felan'da degil, 6yi kabul etmemis takim 2yimi kabul edecek?

GS'nin yaptigi butun transferler menejerler tarafindan yapiliyor, menejerler oyuncularini bize oneriyor bizde ya aliyoruz ya almiyoruz.

Scout ekibi 10 sene'dir 1 tane duzgun adam transfer ettirmedi yada onermedi, Caroli bile yedekten oteye gidemez bu takimda.
Bunların taktik sazan-olta taktiği bayat pazarlık diyorum ben buna..sn gidip 10 milyonluk oyuncuya 2 teklif edersen herifte sana sie çeker 100 milyarlık mercedese 40 milyar verirsen herif yüzüne kapar telefonu.

Hollandalı futbolcu Ryan Donk, bugün Galatasaray'la ilk idmanına çıktı. Resmi açıklamanın gün içinde KAP'a yapılması bekleniyor.

Hollandalı futbolcu Ryan Donk, bugün Galatasaray'la ilk idmanına çıktı. Resmi açıklamanın gün içinde KAP'a yapılması bekleniyor.
Fotolar nerde Edmilson junior nerede bu adamı kaçırırsak çok üzülürüm 2 milyon 3 milyon için cevherden olmayalım Brumaya 12 veren takım edmilsona balık pazarında gibi pazarlık yapıyo

Donk kötü transfer değil. Ama iyi de değil.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edmilson kimdir ya yapmayin. Neymara benziyor diye futbolcumu begenilir.

ya çokluktan kafaları karıştı ya da yokluktan rezil oldular konuşamıyorlar.her iki durumda da kazık bize, bizi zaten takan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt