Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde Ünal başkanımın yat'ı yanmış ya la.

Galatasaray Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu ikinci yarısı öncesindeki kamp çalışmalarını Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek bölgesinde gerçekleştirecek.
Kamp çalışmaları kapsamında, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu üçüncü haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da 9 Ocak 2016 Cumartesi akşamı oynanacak Karşıyaka maçının ardından Antalya’ya hareket edecek olan takımımız, 15 Ocak 2016 Cuma günü İstanbul’a dönecek.
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda Karşıyaka ile 12 Ocak 2016 Salı günü deplasmanda oynanacak maç için ise İzmir’e gittikten sonra Antalya’ya geri dönerek kamp çalışmalarını Belek’te sürdürecek.

Benim anlamadigim Terim döneminden ne teknik heyette ne de yönetimde bir adam kalmadi (Taffi disinda), peki bu Utkucan yillardir ne halta yariyor da hala "sef scout" olarak görevde. Ne türlü bir basarisi var bu iddiaci herifin?

benim anlamadığım nokta. Kiraya gönderdiğin adamı kafana göre geri çağırıp alabiliyormusun ? mesela gönderdiğin adamın opsiyon süresi daha dolmamış gönderdiğin takım daha bu konuda kesin kararını vermemiş. kalkıp geri almak olur mu öle. mesela biz kafamıza göre bruma yı alıyoruz sizden hadi gönderin deme şansımız varmı ?

2016 KAdro mühendisliği

Muslera

Wiel denayer Chedjou (BAlta) Lionel

Donk (selçuk) De jong

Edmilson jr sneijder Podolski

Çare İmmobile

Benim anlamadigim Terim döneminden ne teknik heyette ne de yönetimde bir adam kalmadi (Taffi disinda), peki bu Utkucan yillardir ne halta yariyor da hala "sef scout" olarak görevde. Ne türlü bir basarisi var bu iddiaci herifin?

babası zenginmiş ,bizim gibi garibanların suçu ne anlamadım bu memlekette.zenginin gönlü olacak diye garibanın osuruğunu kesiyorlar

Ryan Babel ‏@Ryanbabel 21 sa.21 saat önceÇeviriyi görüntüle
I feel like 2016 is going to move fast
2764.png
1f49b.png

bu adam bize mi yürüyo

Ya 2011di sanirim o yildan beri mete burada knoplyanka diye heba oldu ona da ayni laflar denilmisti. Yazin herkes knoplyankaci olmustu. İlla bir futbolcunun avrupa piyasasinda yukselmesi mi gerekir.
Ben en basinda dedim gent alir s.liginde parlar cocuk sonra herkes edmilsoncu kesilir. Cikar scout sefimiz bi oyuncu kesfettik vuuw diye dolanir bunlar yasadigimis seyler

FLAŞ: Sayıştay Dairesi, Fenerbahçe ve Ülker arasında yapılan 90 milyon dolarlık anlaşma evraklarını Yıldız Holding'ten istediği ortaya çıktı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptığınız , yapacağınız transferleri silkeleyim. Yeni Joseler , Caroleler ; sen çok yaşa Utkucan , Özbek ve Denizli Paşa

Sent from my iPhone using Tapatalk

CX34wMAWYAAFLOJ.jpg

CX34wM-WQAAc7rT.jpg

Burak Yılmaz, antrenmanın ilk bölümündeki ısınma hareketleri esnasında takımla birlikte çalıştıktan sonra, sahada kondisyoner eşliğinde koşu, salonda ise kuvvet çalışması yaptı.

Hani lan bu herif Lazio maçına yetişmeyebilirdi.Dönüyor işte top tepici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt