Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Celtic'li Saidy Janko'yu alsak ilerde 50 milyona satariz Hemde Sabri'den kurtuluruz. Piyasa degeri 500 bin €. 2 milyona verebilirler

Aydın Aslan kardeşim kaçan ilk balık değilki
en büyük balıkta değil ayrıca

En ykın zamandan örnek vereyim ben sana;
Hakan Çalhanoğlu...!

Arkadaşlar bu scouttu yönetimdi klüptü vs geçiniz
Bir türk takımı mesut hakan ilkay gibi gurbetçileri keşfedemiyorsa (ki bazıları cimbomumuza gelmek için can attı) hiç kimseleride keşfedemez
kusura bakmayın ama gerçek maalesef bu 34 yıllık cimbomluyum

@Aydın Aslan kardeşim kaçan ilk balık değilki
en büyük balıkta değil ayrıca

En ykın zamandan örnek vereyim ben sana;
Hakan Çalhanoğlu...!

Arkadaşlar bu scouttu yönetimdi klüptü vs geçiniz
Bir türk takımı mesut hakan ilkay gibi gurbetçileri keşfedemiyorsa (ki bazıları cimbomumuza gelmek için can attı) hiç kimseleride keşfedemez
kusura bakmayın ama gerçek maalesef bu 34 yıllık cimbomluyum

Dediklerinin çoğuna katılıyorum bence Hakan sözleşme uzatmak için bizi kullandı

Kalbim sarı kırmızı atıyor ayakları yalandı

Ben bir nedved hatırlarım o da aynı bugünkü gibi kçtı elimizden,yine ilie yi zar zor aldık belkide pope hagi sayesinde o da
çok var bizim mallıklarımız
ama borç real madrid seviyesinde
bu paralar nerde biri derhal açıklasın...!

Pek olmamış

CQLY5lBVAAAuycX.jpg

Fenerinki efsane :D

Ajax scoutingin basina Groningenin chief scoutini getirmis. Suarezi, Tadici futbol dunyasina kazandiran ustad.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Robben de Groningen cikisli, onda da mi bu abimizin parmagi var acaba.

Ben bir nedved hatırlarım o da aynı bugünkü gibi kçtı elimizden,yine ilie yi zar zor aldık belkide pope hagi sayesinde o da
çok var bizim mallıklarımız
ama borç real madrid seviyesinde
bu paralar nerde biri derhal açıklasın...!

real in borcu yok.geçen bi açıklama vardı büyük kulüplerin ellerinde ki nakit ile alakalı.ellerinde 400 milyon civarında nakit var 100 milyon civarında da borç ödeme yükümlülüğü.kısaca 300 milyon nakitleri var cepte.ama real yıllar önce bizim durumumuzdaydı ciddi borçları vardı arazi satıp düze çıktılar sonra çıkışa başladılar.ondan önce 40-50 sene avrupa da doğru dürüst başarıları yoktu

Aydin Edmilson kacitigina göre Yönetime de Deniziliye de küfürlü ve janjanli bir sekilde icini döküp düsüncelerini paylasabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt