Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
real in borcu yok.geçen bi açıklama vardı büyük kulüplerin ellerinde ki nakit ile alakalı.ellerinde 400 milyon civarında nakit var 100 milyon civarında da borç ödeme yükümlülüğü.kısaca 300 milyon nakitleri var cepte.ama real yıllar önce bizim durumumuzdaydı ciddi borçları vardı arazi satıp düze çıktılar sonra çıkışa başladılar.ondan önce 40-50 sene avrupa da doğru dürüst başarıları yoktu
Doğrudur ben lafın gelişi kullandım
Temam şu: Borcuna bakarsan sanırsınki real madridi kuracak transferler yptın öyle başarılar aldın
ama gerçekler çatladıkapıspor

Real Madrid yönetimi, Rafa Benitez'in geleceğini konuşmak için toplandı. Benitez'in görevine son verilmesi bekleniyor. (Marca)

Koskoca Galatasaray icin ingilizce'yi bile dogru duzgun konusamiyan Cenk Ergun var, sen ne anlarsin oyuncu alip oyuncu satmaktan, sen daha what is the price you are expecting for this player diyemiyorsun ne oyuncu alicaksin.

Menejer oyuncu onermedigi surece oyuncu gundemimizde olmuyor, bide scout ekibi var 10 senedir 1 tane basarili transfer yaptirmislarmi? Sorsan Mancini 2ci ligde oyniyan Umut gundogani istedi? Mancini nerden bilsin Umut'u arkadasim? Sen demissin adama al sunu adamda sana guvenmistir.

Utanmasa barcelona'da oyniyan messi'yi Tannane'ye alternatif olarak onericek.

Koskoca Galatasaray icin ingilizce'yi bile dogru duzgun konusamiyan Cenk Ergun var, sen ne anlarsin oyuncu alip oyuncu satmaktan, sen daha what is the price you are expecting for this player diyemiyorsun ne oyuncu alicaksin.

Menejer oyuncu onermedigi surece oyuncu gundemimizde olmuyor, bide scout ekibi var 10 senedir 1 tane basarili transfer yaptirmislarmi? Sorsan Mancini 2ci ligde oyniyan Umut gundogani istedi? Mancini nerden bilsin Umut'u arkadasim? Sen demissin adama al sunu adamda sana guvenmistir.

messiye 2 milyon euro teklif yaparlar bunlar dellenmemek elde değil

real in borcu yok.geçen bi açıklama vardı büyük kulüplerin ellerinde ki nakit ile alakalı.ellerinde 400 milyon civarında nakit var 100 milyon civarında da borç ödeme yükümlülüğü.kısaca 300 milyon nakitleri var cepte.ama real yıllar önce bizim durumumuzdaydı ciddi borçları vardı arazi satıp düze çıktılar sonra çıkışa başladılar.ondan önce 40-50 sene avrupa da doğru dürüst başarıları yoktu
Realin borcu 2015 sene başında 602 milyon euro olarak resmi açıklanmıştı.
Bu sene yine açıklanır resmi olarak ve tahminen 700 milyona dayanmış olabilir.
Gelirleri denk şekilde mevcut ama onlarda 2 sene şampiyonlar ligine gidemediği taktirde zor duruma düşe bilir. Dünya Finanz kriz patlaması olduğu anda iflas tehlikesi ile karşı karşıya kala bilirler.
Öz sermayeleri eksi 260 milyon euro da ayrıca

189incif4400297.jpg

Besiktas bile Mandanda'yi transfer ediyor, adamlar devamli akilli hamleler yapmaya devam ediyor, bizde Muslera satilsa Cenk 1ci kaleci olur 2ci kaleci Eray, kazandigimiz para'da pilav gununde birine verirler bu sefer sen harca GS'nin parasini diye.

Karşıyaka, tecrübeli golcü Necati Ateş ile yollarını ayırdı.

h.o

Realin borcu 2015 sene başında 602 milyon euro olarak resmi açıklanmıştı.
Bu sene yine açıklanır resmi olarak ve tahminen 700 milyona dayanmış olabilir.
Gelirleri denk şekilde mevcut ama onlarda 2 sene şampiyonlar ligine gidemediği taktirde zor duruma düşe bilir. Dünya Finanz kriz patlaması olduğu anda iflas tehlikesi ile karşı karşıya kala bilirler.
Öz sermayeleri eksi 260 milyon euro da ayrıca

doğrudur. bende nakit zengini kulüpler diye bir haberde okumuştum bunu.

Edmilson, standartı tercih etmiş. beni yanılttı adamda vizyon varmış. standarttan sonra premier lig yada almanya ligine transfer olma hayali var demekki. Bu saatten sonra biz, vizyonu sıfır olan, son durağı yada en iyi durağı biz olacak futbolcular alabiliriz. Donk bu tanıma uyuyor ve geldi. tannane için de umutluyum aslında ama bize gelirse bir sonraki durağı eskişehir olacak çapta demektir. Rihn ise bana göre düz vasat bir bek, sabriyi bize iyi futbolcuymuş dedirtmek için yapılacak bir transfer. Bizim yönetim bu kadar beyler ne bekliyorsunuzki. bunlarda hiçbir iyi futbolcuyu ikna edecek çap, yetenek, bereri yok. Bana podolski demeyin. Podoslki beni alın diye uğraştıda geldi yoksa oda gelmezdi.

Foket diyor hala yaa
eğer gent ten foketi alalım çalıya sürterim yaa
imkansız abi yaa
ne zaman kimi aldık ki???
haa klübümüzde bu tarz patlayacak oyuncuları alacak adamlar var mı VAR
ama yönetime asla giremezler girseler bile sözleri dinlenmez hemen kovulurlar
ben bu derin Galatasaraya fena ayar olmaya başladım
bu işte bir iş var gençler
yıllardır böyle
gerçekten bu işte bir iş var

2-3 hazır oyuncu alınsın, dönemi kapatalım

Puan farkı kendini kanıtlamamış yeteneklerle kapatamayiz

Cumhur Önder Arslan : Benim edindiğim bilgi Mustafa Denizli, Tannane ve Immobile 'yi ısrarla istiyor!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tannane ve immobileyi özellikle istiyormuş Denizli buna da şükür .

Sent from my iPhone using Tapatalk

avatar iyiymis, kim o bacimiz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt