Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doğrudur. bende nakit zengini kulüpler diye bir haberde okumuştum bunu.
Dünyada en çok geliri olan kulüp halen real ne kadarda manu yaklaşmış olsada ama yılık bilanço da neto borç konusunda yine çok borç yapıyorlar.

Bu konuyla ilgili detaylı analiz var ama almanca sadece maalesef.
Sonuç olarak şu an ince çizgide yürüyorlar. Aynı şimdiki gibi ortam ve piyasa devam edecek diye tahmin ederek ticari yolu seçmek risktir ama bu riski sadece real almıyor tabiki. En büyük oranda real alıyor diye biliriz belki.
Real bir Milan gibi bir dönem geçirdiği an moku yer. Satarlar herhalde kulübü o durumda ınter gibi

Finanz-Analyse Real Madrid | Spielverlagerung.de

Ya ben Donk , tannane ve immobile'ye fitim. Sadece şu rijin'e çok soğuğum , iyi bir sağ bek alsalar vallahi bu dördüne razıyım .immobile ve iyi bir sağ bek çehremizi değiştirir. Donk da belli bir düzeyi var , zaten kabullenmek de zorundayız onu artık , tannane ise 2 maçını izledim full, beğendim ama iyi çıkar mı bilemem. Şu sağ bek önemli benim için .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
İşte Galatasaray’ın listesinde bulunan 5 futbolcunun son durumları;
Debuchy: EURO 2016’da Fransa forması giymesi için düzenli olarak ilk 11’de yer alabileceği bir takım arıyor. Tecrübeli sağ bek Galatasaray’a sıcak bakıyor.
Joel Campbell: Hemen hemen her sezon adı 4 büyüklerle anılan Kosta Rikalı golcü Arsenal’de fazla forma şansı bulamıyor. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Campbell Galatasaray’a çok yakın
Flamini: 31 yaşındaki orta saha bu sezon Premier Lig’de 10 maçta görev aldı. Flami’nin sözleşmesi bu sezon sona eriyor ve oyuncu Galatasaray’da ‘Yeni Felipe Melo’ etkisi oluşturabilir
Obi Mikel: Jose Mourinho’nun üzerini çizdiği futbolcu şartlar oluşsaydı yazın Türkiye’deydi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği futbolcu Hiddink’in gelişiyle şans bulmaya başladı. Dün oynanan C.Palace – Chelsea maçının en iyilerindendi ama Nijeryalı futbolcu devre arasında Galatasaray forması giyebilir.
Loic Remy: Geçtiğimiz sezon ligde 19 maçta 7 gol atan Fransız golcü, bu sezon sadece 8 maçta görev alabildi ve 1 gol kaydedebildi. ‘Mavilerde’ fazla forma şansı bulamayan Remy’nin sözleşmesi 2018’de sona eriyor, oyuncu her an kiralanabilir.

Ajanshaber

İşte Galatasaray’ın listesinde bulunan 5 futbolcunun son durumları;
Debuchy: EURO 2016’da Fransa forması giymesi için düzenli olarak ilk 11’de yer alabileceği bir takım arıyor. Tecrübeli sağ bek Galatasaray’a sıcak bakıyor.
Joel Campbell: Hemen hemen her sezon adı 4 büyüklerle anılan Kosta Rikalı golcü Arsenal’de fazla forma şansı bulamıyor. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Campbell Galatasaray’a çok yakın
Flamini: 31 yaşındaki orta saha bu sezon Premier Lig’de 10 maçta görev aldı. Flami’nin sözleşmesi bu sezon sona eriyor ve oyuncu Galatasaray’da ‘Yeni Felipe Melo’ etkisi oluşturabilir
Obi Mikel: Jose Mourinho’nun üzerini çizdiği futbolcu şartlar oluşsaydı yazın Türkiye’deydi. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ilgilendiği futbolcu Hiddink’in gelişiyle şans bulmaya başladı. Dün oynanan C.Palace – Chelsea maçının en iyilerindendi ama Nijeryalı futbolcu devre arasında Galatasaray forması giyebilir.
Loic Remy: Geçtiğimiz sezon ligde 19 maçta 7 gol atan Fransız golcü, bu sezon sadece 8 maçta görev alabildi ve 1 gol kaydedebildi. ‘Mavilerde’ fazla forma şansı bulamayan Remy’nin sözleşmesi 2018’de sona eriyor, oyuncu her an kiralanabilir.

Ajanshaber
Gsc forumun transfer listesini almışlar galiba

Tannane - Wes - Poldi iyi bir üçlü olabilir. Denizli Tannane gelirse Poldi'yi sol kanada çekip Yasin'i kulübeye çekecekmiş. Yasin'i sonradan oyuna alıp katkı bekleyecekmiş.

Besiktas bile Mandanda'yi transfer ediyor, adamlar devamli akilli hamleler yapmaya devam ediyor, bizde Muslera satilsa Cenk 1ci kaleci olur 2ci kaleci Eray, kazandigimiz para'da pilav gununde birine verirler bu sefer sen harca GS'nin parasini diye.

bizdekiler biryerlerden emir almış gibi kulübü batırmakta.Yni yaoılacak hamleleri 5 yaşındaki çocuk biliyor bunlar bilmiyor mu?Sanki yukardan bu dangalaklara emir verip iyice batmamızı istiyorlar.Ayrıca ne zaman düzlüğe çıktık ve paramız var kesin kafamıza tokmağı içerden vururlar hepsinin ...

A spor sezonu açmış , Robben fenere gidiyormuş . Mallar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tannane'nin vukuatları;
-4 kez rakip oyuncuya saldırma
-İdmanda kavga
-14 maç kadro dışı
-Davranış bozukluğu nedeniyle tedavi

@Senfo10'un dediğine göre görüşmeler bitmiş ama Denizli'ye "Oyuncunun psikolojik sıkıntıları var" diye bilgi gelmiş. Son kararı Denizli verecekmiş.

Denizli Immobileyi Burak ve Umutun arkasinda yedek bekletmek icinmi istiyormus?
Malum,ikisinide göndermiyor beyzademiz.

Besiktas bile Mandanda'yi transfer ediyor, adamlar devamli akilli hamleler yapmaya devam ediyor, bizde Muslera satilsa Cenk 1ci kaleci olur 2ci kaleci Eray, kazandigimiz para'da pilav gununde birine verirler bu sefer sen harca GS'nin parasini diye.

Beşiktaş'ın transfer politikasını ben beğeniyorum. Şuan ellerinde değerli oyuncular var, Oğuzhan + Töre'yi satmaya kalksalar iyi para kazanırlar.

adas bu hanfendinin ustune tukurdum zaten, benim yani kusura bakmicaksiniz artik, herkes kendi hanfendisine.

iyiymis ;-)

ama insan kendi manitasinin resmini niye avatar yapar ki... Internet aleminde psikopat cok, kim bilir kac kisi bu avatari mastürbasyon yaparken pecete olarak kullanmistir... Garip.

Fener Robben, Falcao ve Mountinho yu bitirdi herhal

Yasin,Umut,Burak,Sabri,Semih,Tarık,Koray,Jem,Bilal takım da kaliyor yıllık maliyetleri 15 milyon euro.

Haaaaah Afferim Size.

Millet eksik bölgelerine nokta transfer yapma derdinde bizim 7 transfere ihtiyacımız var.

Ulan paramız olmasa anlarim da

Fener ve Besiktasa bakarsak adamların Fernandaoya verdiğini biz Umuta Gomeze verdiğini biz Buraka Naniye verdiğini biz Yasin+Jeme Toreye verdiğini biz Tarika GG ye verdiğini biz Sabriye Atibaya verdigini biz Bilale Oguzhana verdiğini biz Olcana veriyoruz daha bunların yanında Hamite 2.9 Milyon euro para veriyoruz.

CİGERİM YANİYOR ULAN CİGERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt