Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jSZR5hT.jpg

yemin ediyorum robbeni getirirseler ağzıma ne gelirse söverim yani.

Ya gelmez o boş , persia gibi tırtı çıkmadı henüz Robben'in ama olur da gelirse nani Robben persia harbi garip bir Hücum gücü olur . Çakma yıldız markoviç yerine çağ atlatır . Ama gelmez ya Robben o kadar düşmedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

​
​
Yönetim, forvet adaylarıyla görüştü. Son kararı Mustafa Denizli’ye bıraktı. Damiao,Ciro Immobile ve Lopez arasındaki seçimi hoca yapacak.

adrian lopez damiao immobile birbiriyle alakasız 3 futbolcu

kim belirliyor bu isimleri ulan

yapmayın transfer falan

Damiao hala liste başı indirime gittigi an imza atar..işin ilginc tarafi immobile ismini kimseye dogrulatamadım ya hedef sasirtma ya da çok gizli yürütülüyor.
bu arada grosskreutz söylendigi gibi 2.6 degil...2 milyon civarı bi rakam satiliyor ama bonuslarda olacakmış...

Real Madrid de Son Dakika Yonetim Kurulu Toplantisi varmis, Benitez in durumu masaya yatiriliyor.

Damiao hala liste başı indirime gittigi an imza atar..işin ilginc tarafi immobile ismini kimseye dogrulatamadım ya hedef sasirtma ya da çok gizli yürütülüyor.
bu arada grosskreutz söylendigi gibi 2.6 degil...2 milyon civarı bi rakam satiliyor ama bonuslarda olacakmış...
oooooov zıbanyus 2 milyon ne ya Damiao gelsin ama artık alsınlar birini bay geldi bana immobile alamaz bunlar azıcık isimli biri bize gelmez

Yanıbaşımızda Eren gibi, gelir gelmez vereceği katkı garanti olan bir forvet dururken uğraştıkları isimlere bak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt