Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk gecesi yalancı başkan demiş ve okkalı bir ceza almıştım.ceza verenler memnun musunuz şimdi?. haklı çıktım
normalde başkan adamdır adamın hasıdır laf söyletilmez..ama başkanımız o kadar kötü ki hakaret bile etmek saçma geliyo

Abi gelecek en baba adamlar belli Donk,Tennane,VanRjhin bide forvet ona da beleş adamlara bakıyoruz Lopez falan gelir.

Yanı neyin KAP ini bekliyoruz.

#Yakapgelyakopgitdursunozbek cidden saçma bi hecteg. Transfer gelse de gelmese de gidecek o başkan.

burak'i yeterli bulan futbol hocalar/spor yorumcular/taraftarin kafa yapisini merak ediyorum

geldikten beri sadece 1,5 sezon ise yaradi geri kalan dönemlerde ancak saç bas yoldurdu
Zaten bjk ve fb spor yorumcuları öve öve bitiremiyorlar. Sence neden. Gs yorumcuların yarısı da satılmış zaten. Olan bize oluyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2,5 sezon önce 8 gol atti diye yildiz mualeme yapan mallar da var

Yazmayayım dedim ama .. TT Arenadaki yılışık taraftarımız tepemize çıkardılar Burak ı umut u ..

Bu halde olmamızın baş nedeni Arenadaki taraftarlarımızdan başkası değil çanak tuttular yalanlara yeteneksizlere yatalaklara

S.A Renktaşlar...

Anlaşılan Donk harici yine somut bir gelişme yok. Yaz transfer dönemine benzemeye başladı iyice...

Mbia işi olursa tek başına orta sahayı toparlar bence büyük oranda...

Ve alacağımız kanat ve forvet oyuncusunun takım savunmasına katkı özelliği olursa kolay gol yeme sorunumuz kalkar.

Son düzenleme:
Mbiayi alamayiz diyeyim hayal kurmayin bence

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lua lua ne ya

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batuhanda geç kalmasak bari.

selçuk burak la uzun süreli anlaşmaları kim yaptı
erkan veysel paketini 5 almayıp tarık a kim 5 verdi
alper potuk için 300 binin pzarlığını yapıp kim kaptırdı
her fırsatta Fatih terim i iğneleyen adamı kaçıran kimdi
prandelli için tazminat yok dedi sonra tüm alacakları ödenmek zorunda kalmadık mı neymiş tazminat yokmuş adamın 2 yıllık alacaklarını zaten ödüyorsun birde üste tazminat olur mu
aysal çıkış yolu bulamadığı için fırsatını bulur bulmaz kaçtı
aysal doping gibiydi geçici başarılar getirdi ama bünyemizde kalıcı hasarlar bıraktı ve tedavi edilemiyor maalesef
aysal 1 milyar dolar harcama yapmış sizce nereye gitti
300 miyon gelir olmuş
fark 700 milyon
o kadar iyi yönetiyorki yılda ortalama 180 milyon zarar ediyor
iyi kötü polat ın disipline ettiği mali yapıyı çökertti
Kısaca abv

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera gitti selçuk da bitti. O bölgede Riera ile iyi pas alışverişiyle takımı rahatlatıyorlardı. Bence Beklerin iyi olursa ön liberolarda rahat oynar. İçeri yaklaşıp orta sahayı kalabalıklaştırır. Fatih hocanın 2-6-2 lik hücüm sistemi budur 96 yılından beri kullandığı. Sence

taktiği felan ayrıntısı ama top rieranı ayagına gelince keyifle seyrediyodum şimdiki takımda sneijderden başka kimse heyecanlandırmıyo beni ...

taktiği felan ayrıntısı ama top rieranı ayagına gelince keyifle seyrediyodum şimdiki takımda sneijderden başka kimse heyecanlandırmıyo beni ...
https://youtu.be/UYVvcvOOwOQ
bende rdaş.
liverpool fanatiği biri olarak takımda görmek istediğim 2 oyuncu vardı krwell ve riera. Bu gözler canlı izledi ya. Şükür ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt