Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper mi puhah turkiyedeki en mal orta sahalardan biri kendisi.
Kendini atmaktan baska bir bok bildigi yok. 2senedir bi cacigini da goremedik klasik anadolu futbolcusu.
Zamaninda bende istedim yalan yok 2 milyon euro etmez bonservisi 7 verilmedi diye aglanmadin bosuna. 10 versek yine alamayacaktik onu emin olun tarihin gordugu en buyuk yavsakligi dondu o transferee

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu da beğenmiyok biz :D bize çalım atan , top tutan , gol atan adam lazım ya hani :D
suarez veya lewa olmazsa almayalım zaten:troll:

Sen şaka dedin de ben gerçekten çalım atan ve top tutma özelliği olan adam istiyorum..

Bu özelliği olan adamın bitiriciliği hazar umut dan da burak tan da iyidir..

topal,arda,melo,telles,bruma,amrabat

Muslerayi salla big 10 takimina gider
aga bruma diyorsun adam sosyedatta oynuyor, melo diyorsun zaten belli bir kalitede 30 küsur yaşında, bizim yetiştirmediğimiz adam, amrabat diyorsun herif malaga'da, bir tek telles var o da alınır mı alınmaz mı belli değil. saydığınız adamların kaçı galatasaray'dan daha büyük bir rakibe drekt bizden gitti? yoksa çok oyuncu gönderdik, salih dursun'da trabzon'da.

Milli takımın as oyuncusu olurdu
Alperin en kötü yanı sut özelliği zayıf arada ayak içi vuruşları güzel yapıyor osmanliya attığı gol mesela

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga seni oynatsak mevcut kadroda sen de as oyuncu olursun. hafiften terim'i yala, 11 garanti. eski futbolcuların videolarına bakarsan anlarsın, milli takım kadrosu nasıl şekilleniyor.

Neymis ikinci yari cok farkli takim olacakmisiz puhahha.
Dursununda icinde patladi denizlininde

hasan kabze ve necati takımlarından ayrıldı

fırsat bu fırsat

----------------Immobile/Adriano----------------------
Podolski------------Sneijder--------------Edmilson
-------------Selçuk-----------Guarin/Donk-------------
Carole-------Ched--------Denayer------Meunier/Wiel
----------------------Muslera--------------------------

Burak'ı satın başkada birşey yapmayın.

Kimse kalmadi gene bize daha transfer donemi baslamadan, nedir bunlarin plani cok merak ediyorum. Alinabilecek bir kac oyuncu var onu da beceremez bu yonetim, gec kalmadan kiralik+satin alma opsiyonu ile Luiz Adriano/Doumbia, orta sahaya Miguel Veloso falan da iyi olur sadece Donk yetmez, kanat icin galiba Tannane gelecek gibi eger agirdan almazsak, tabi Carrillo yu falan dusunemezler. Sagbeke de ucuz diye van Rhijn gelir iste transfer donemi kapanir bence. Tabiki tekrarliyorum eger bunlar bu kadar yavas davranirsa kimseyi de alamayip orta da soyle mal bir kadro ile devam da edebiliriz.

Burakla tatli rekabete girecek bir forvet aliriz b.ihtimal batuhan gelir.

evet yarin resmi olarak ara transfer dönemi basliyor, yarin kap bildirimi bekleyen varmi? büyük ihtimal donk aciklanir yarin

CX5zAuMW8AAQp7C.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt