Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük baskan bizi üzmeyecek

Ne yönetimde ne de teknik heyette akilli adam yok.

Ulan gidin Roma'nin kapisinda yatin Doumbia icin, al sana mis gibi firsat transferi. Adam belinde 2 savunmaci tasiyip gole gider bizim ligde.

Bu sene ki durum bana rahmetli Canaydın zamanını hatırlatıyor.Dibinde dibini görmüştük.

Bugün yine babayi aldik.Herkese hayirli traslar.

[h=1]Boca president Angelici: “Calleri-Inter, we will finalize this week. Here or Bologna for the next 6 months.”[/h]
Calleri yi de silebiliriz

A Spor'a göre Zaza ve De Jong ile görüşüyormuşuz.

Behrad Talebi diye 13 yaşında bir veleti oturtmuşlar oraya.

Sent from my iPhone using Tapatalk

göreceksiniz bakın kimseyi alamayacak dolmuşçu ve denizli istifa edecek

dibi görmeden tekrar zirveyi göremiyecez maalesef
Bence bizim için hayırlısı bu olur. Boşuna para harcamayalım. Zaten Dursun düzgün adam alamaz, parada kasada kalır. Denizlidende benim pek umudum yok. Sezon sonu yeni başkan yeni hoca ile yeniden yapılanırız.

Amma aglionuz bi numaranizda yok bi susun biraz sezon başından beri uğursuzluk getirdiniz takıma bi sözlükte yazıodu gscimbom fenerliler tarafından yönetilen forum diye yavaş yavaş inanmaya başladım ulan sabah akşam aglionuz ünal aysal zaminindada agliodunuz duygun zamnindada agliodunuz aglamadiginiz zaman yok sizin

Son düzenleme:
21 yaşındayım dünya futbol aleminde bu kadar
Gerizekalı bi yönetim görmedin allahım kime ne yaptık bize musallat ettin bunları

Amma aglionuz bi numaranizda yok bi susun biraz sezon başından beri uğursuzluk getirdiniz takıma bi sözlükte yazıodu gscimbom fenerliler tarafından yönetilen forum diye yavaş yavaş inanmaya başladım ulan sabah akşam aglionuz ünal yasal zaminindada agliodunuz duygun zamnindada agliodunuz aglamadiginiz zaman yok sizin

Gülelim mi ağlanacak halimize? Anlamadım ki :D

​
sa renktaşlar veteranlarımızın hırsını görünce attiğimiz gollere sevinmeyen buraka sövesim geldi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet beyler aglamayi derhal keselim.

Ne yani puan farki sadece 10-11 puan, takim futbol oynamiyor, takimda futbolcu sayisi bir elin parmagini ya gecer ya gecmez, yönetim yönetim degil, borclar gün gectikce artiyor. Niye agliyorsunuz, anlamak mümkün degil durumumuz o kadar kötü mü ki :)

Donk yarin aciklanir renktaslarimiz da küfür eder gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt