Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza olsaydı, belki alınabilirdi böyle saçma adamlar. Şimdi jose ,carole gibi adamlar varken bunlarla mı uğraşacağız :) şaka bir tarafa umarım şu saçma transfer politikasından vazgeçerler. Bu forumda yemin ediyorum çoğu futbolcu parlamadan önerildi. Hatta çok dediğim oldu , bunu forumda okumuştum vay be nereye geldi diye. Ha bazıları isimli adamlara garezi var .Gomez , poldi gibi. Hemen laf ediyorlar, bunları saymazsak çok iyi bazıları. Bunları neden diyorum çünkü bu bilgisi iyi adamlar bile şimdi adı geçenlerden birine bile ısınmadı, haklılar da. Bakalım neler olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunların derdi takımı düzeltmek değil sadece zaman kazanmak

Eğer 2 hafta önce atıp tuttukları kadar takım için bişey yapsalardı yarın 5 futbolcu kampa katılırdı

Transferde niteliğe değil sayıya bakacaklar

Dursun başkan devre arasında 5 tane adam aldı daha ne yapsın dedirtmek için

Şu isimleri geçen yok Tannanae mi ne yok Rjhin felan komik isimler

Biz bunlarla düzelecek kadar iyi bir takım değiliz

Kadro boş yani cidden boş

Ne ilk 11 adamımız var doğru dürüst ne de alternatif oyuncumuz

Göbek yok sağbek yok kanat yok forvet Allahlık

Öyle 12-13 milyonla bu takım adam olmaz

Dursun yine duramayacağı sözler verdi yiyemeyeceği şeyin altına yattı

Sağ beke Foket,forvete Milik basın parayı alın ya yeter

bu karglarin bizden fazla borcu yok mu arkadas? Bunlar neden ffplik degil? Bunlar nasil transfer yapiyor?

Viettole ile torres iyi olduğunu biliyorum da , diğerleri nasıldır ?

Carrasco baya yetenekli, kanat.Belçika milli takımında da oynamaya başlamıştı sanırım. Monaco'da oynuyordu hep.Oradan biliyorum, acayip hızlı,enerjik,çalım atabilen adam.Ama biraz daha pişmesi lazımdı.Diğer adam Correa'da 1 maçına denk geldim. Çok teknik, çalım atabilen, hızlı bir adam.Forvet ama nokta santrafor değil, sanki yardımcı forvet gibi,ya da kanat forvet. Dikine iyi gidiyordu baya.

Son düzenleme:
Bunların derdi takımı düzeltmek değil sadece zaman kazanmak

Eğer 2 hafta önce atıp tuttukları kadar takım için bişey yapsalardı yarın 5 futbolcu kampa katılırdı

Transferde niteliğe değil sayıya bakacaklar

Dursun başkan devre arasında 5 tane adam aldı daha ne yapsın dedirtmek için

Şu isimleri geçen yok Tannanae mi ne yok Rjhin felan komik isimler

Biz bunlarla düzelecek kadar iyi bir takım değiliz

Kadro boş yani cidden boş

Ne ilk 11 adamımız var doğru dürüst ne de alternatif oyuncumuz

Göbek yok sağbek yok kanat yok forvet Allahlık

Öyle 12-13 milyonla bu takım adam olmaz

Dursun yine duramayacağı sözler verdi yiyemeyeceği şeyin altına yattı

Bence 12 milyona akıllı insanlarla taş gibi takım kurulur . Ama sen gider donk 2.5 rijin 2 falan verirsen komedi bir takım kurarsın. Ya bizde adam yok malesef.

Kanat oyuncusu da Cambell olabilir, Edmilson kaçtı ama Roshica gibi bir genç yetenek de gelebilirmiş.

Carrasco baya yetenekli, kanat.Belçika milli takımında da oynamaya başlamıştı sanırım. Monaco'da oynuyordu hep.Oradan biliyorum, acayip hızlı,enerjik,çalım atabilen adam.Ama biraz daha pişmesi lazımdı.Diğer adam Correa'da 1 maçına denk geldim. Çok teknik, çalım atabilen, hızlı bir adam.Forvet ama nokta santrafor değil, sanki yardımcı forvet gibi.

Yani 4 isim de geleceğe Yönelik , tam pişmemiş. Isimler iyi olsa da ben bu politikaya ısınamadım , umarım ben yanılırım.

Arkadaşlar Atletico olayı yem

Sergio Arujonun peşindeymiş sikotlar ben öyle tahmin ediyorum

Kanat oyuncusu da Cambell olabilir

4f9432a.gif
'ya danisilmadan boyle bir hamle yapilmaz umid ederim ki..

Bence 12 milyona akıllı insanlarla taş gibi takım kurulur . Ama sen gider donk 2.5 rijin 2 falan verirsen komedi bir takım kurarsın. Ya bizde adam yok malesef.

Transferi yapacak ne yönetici ne profsyonel var zaten

Cenk Ergüne parayı çantaya doldurup git Watforddan İghaloyu al gel desen parayı yolda tinercilere kaptırır

Yani 4 isim de geleceğe Yönelik , tam pişmemiş. Isimler iyi olsa da ben bu politikaya ısınamadım , umarım ben yanılırım.

Nevzat'a gore iki isimmis hocam. Benim aklıma atletico'nun kiralayabilecegi ilk bu topçular geldi. yani, ben de gelecek de parlayabilecek oyuncuların transfer edilmesinden pek yana değilim fakat, ekonomik koşullar,buyuk revizyonun sezon sonuna bırakılmak istenmesi gibi faktörler böyle transferlere yöneltebilir.ama için rahat olsun,o 4 isimde bu ligde iş yapabilecek adamlar,"aldık, tutarsa tutar,tutmazsa tutmaz, şansa " transferi değiller yanı..

Son düzenleme:
Sergio Arujo yaz başı gündemdeydi şu aralar gözden düştü

Sikotlarımız sürpriz yapabilir mi sizce

Vietto gelsin 2 ay Hamza avatarı kullanacağım.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk

Nevzat'a gore iki isimmis hocam. Benim aklıma atletico'nun kiralayabilecegi ilk bu topçular geldi. yani, ben de gelecek de parlayabilecek oyuncuların transfer edilmesinden pek yana değilim fakat, ekonomik koşullar,buyuk revizyonun sezon sonuna bırakılmak istenmesi gibi faktörler böyle transferlere yöneltebilir.

Kardeşim, sen bunların sene sonu iyi bir revizyon yapabileceğine inanıyor musun ? Bunlar günü kurtarsın , revizyon bilinçli , akıllı insanlarla yapılır . Eğer bilinçsiz insanlar topluluğu revizyon yaparsa , onun adı yıkım olur . Misal Adnan Polat Dönemi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt