Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
Kranevitter'i yeni aldılar Thomas'ı bırakabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza olsaydı, belki alınabilirdi böyle saçma adamlar. Şimdi jose ,carole gibi adamlar varken bunlarla mı uğraşacağızşaka bir tarafa umarım şu saçma transfer politikasından vazgeçerler. Bu forumda yemin ediyorum çoğu futbolcu parlamadan önerildi. Hatta çok dediğim oldu , bunu forumda okumuştum vay be nereye geldi diye. Ha bazıları isimli adamlara garezi var .Gomez , poldi gibi. Hemen laf ediyorlar, bunları saymazsak çok iyi bazıları. Bunları neden diyorum çünkü bu bilgisi iyi adamlar bile şimdi adı geçenlerden birine bile ısınmadı, haklılar da. Bakalım neler olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carrasco baya yetenekli, kanat.Belçika milli takımında da oynamaya başlamıştı sanırım. Monaco'da oynuyordu hep.Oradan biliyorum, acayip hızlı,enerjik,çalım atabilen adam.Ama biraz daha pişmesi lazımdı.Diğer adam Correa'da 1 maçına denk geldim. Çok teknik, çalım atabilen, hızlı bir adam.Forvet ama nokta santrafor değil, sanki yardımcı forvet gibi,ya da kanat forvet. Dikine iyi gidiyordu baya.Viettole ile torres iyi olduğunu biliyorum da , diğerleri nasıldır ?
Bunların derdi takımı düzeltmek değil sadece zaman kazanmak
Eğer 2 hafta önce atıp tuttukları kadar takım için bişey yapsalardı yarın 5 futbolcu kampa katılırdı
Transferde niteliğe değil sayıya bakacaklar
Dursun başkan devre arasında 5 tane adam aldı daha ne yapsın dedirtmek için
Şu isimleri geçen yok Tannanae mi ne yok Rjhin felan komik isimler
Biz bunlarla düzelecek kadar iyi bir takım değiliz
Kadro boş yani cidden boş
Ne ilk 11 adamımız var doğru dürüst ne de alternatif oyuncumuz
Göbek yok sağbek yok kanat yok forvet Allahlık
Öyle 12-13 milyonla bu takım adam olmaz
Dursun yine duramayacağı sözler verdi yiyemeyeceği şeyin altına yattı
Sağ beke Foket,forvete Milik basın parayı alın ya yeter
Carrasco baya yetenekli, kanat.Belçika milli takımında da oynamaya başlamıştı sanırım. Monaco'da oynuyordu hep.Oradan biliyorum, acayip hızlı,enerjik,çalım atabilen adam.Ama biraz daha pişmesi lazımdı.Diğer adam Correa'da 1 maçına denk geldim. Çok teknik, çalım atabilen, hızlı bir adam.Forvet ama nokta santrafor değil, sanki yardımcı forvet gibi.
Kanat oyuncusu da Cambell olabilir
Bence 12 milyona akıllı insanlarla taş gibi takım kurulur . Ama sen gider donk 2.5 rijin 2 falan verirsen komedi bir takım kurarsın. Ya bizde adam yok malesef.
https://www.youtube.com/watch?v=SfLuNdXuT9M
Bu oyuncuyu biz alamayiz. Millet pismemis diye istemiyor ama yorumunlarda "Welcome to Liverpool" yaziyor...
Nevzat'a gore iki isimmis hocam. Benim aklıma atletico'nun kiralayabilecegi ilk bu topçular geldi. yani, ben de gelecek de parlayabilecek oyuncuların transfer edilmesinden pek yana değilim fakat, ekonomik koşullar,buyuk revizyonun sezon sonuna bırakılmak istenmesi gibi faktörler böyle transferlere yöneltebilir.ama için rahat olsun,o 4 isimde bu ligde iş yapabilecek adamlar,"aldık, tutarsa tutar,tutmazsa tutmaz, şansa " transferi değiller yanı..Yani 4 isim de geleceğe Yönelik , tam pişmemiş. Isimler iyi olsa da ben bu politikaya ısınamadım , umarım ben yanılırım.
Transferi yapacak ne yönetici ne profsyonel var zaten
Cenk Ergüne parayı çantaya doldurup git Watforddan İghaloyu al gel desen parayı yolda tinercilere kaptırır
Nevzat'a gore iki isimmis hocam. Benim aklıma atletico'nun kiralayabilecegi ilk bu topçular geldi. yani, ben de gelecek de parlayabilecek oyuncuların transfer edilmesinden pek yana değilim fakat, ekonomik koşullar,buyuk revizyonun sezon sonuna bırakılmak istenmesi gibi faktörler böyle transferlere yöneltebilir.