Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süperman Fatih Madrid'e gittiğine göre herkes müsterih olsun arkiler.Bu 2 yıldızı tutup getirecektir şüphesiz.

922a4o.png

Kardeşim, sen bunların sene sonu iyi bir revizyon yapabileceğine inanıyor musun ? Bunlar günü kurtarsın , revizyon bilinçli , akıllı insanlarla yapılır . Eğer bilinçsiz insanlar topluluğu revizyon yaparsa , onun adı yıkım olur . Misal Adnan Polat Dönemi .

Sent from my iPhone using Tapatalk

yok hocam,o revizyon dursun yönetiminden gelmesin aman; onların yapacağı revizyon ile takım daha aşağı seviyeleri bile gorur.dursun ve çapsız kadrosu ne anlar revizyon meselesinden.eline yüzüne bulaştırırlar.

Bu arada, Nevzat'ın dediği Vallecano maçına baktım; dediğim isimlerden Carrasco ve O.Torres 11 başlamış,Correa sonradan girmiş, Vietto yedek olarak beklemiş.

Bu arada, Nevzat'ın dediği Vallecano maçına baktım; dediğim isimlerden Carrasco ve O.Torres 11 başlamış,Correa sonradan girmiş, Vietto yedek olarak beklemiş.

Seni tebrik ediyorum o zaman , bilgi kapasiten genişmiş . Vietto olmaz bence , alamazlar onu da diğerleri belki . Aslında yine boşa Konuşuyoruz . Bunlar da gelmeyecek .

Son düzenleme:
Tamamda
atletico'nun kiralik oyunculari ile revizyon mu yapilir?

Sonucta kiralik oyuncu sene sonu gidici. Nari kalici oyuncular olsunda gelecek seneye kadat takim otursun...

Seni tebrik ediyorum o zaman , bilgi kapasiten genişmiş . Vietto olmaz bence , alamazlar onu da diğerleri belki . Aslında yine boşa Konuşuyoruz . Bunlar da gelmeyecek .

eyv hocam, Vietto dediğin gibi zor ama Atletico belki kiralamak niyetinde olabilir. Bir de benim aklıma gelmemişti; Saul Niguez die bir orta saha da var Atletico'da,Atletico rotasyonda kullanıyor onu da. Vallecano maçına bakinca hatırladim,o da 11 oynamış.
Belki o isim de olabilir.
Esasen pek de umutlanmamak lazım dediğin gibi; kaç isim söylendi, isimler hep geldi geçti, hepsi fos. icraat sıfır.biz yine umutlanmadan,beklentileri dusuk tutarak bekleyelim.

Denayer gibi opsiyonsuz kiralık oyuncular olursa messi bile olsa gelmesin. Böyle saçmalık mı olur ya koca takım çiftlik oldu. Al Denayer'i ne kadar beğensem de adam seneye yok ama beğenmediğim Yasin seneye de bizde . Umarım artık opsiyonsuz saçmalıklar yapmazlar ama saçmalıklar kelimesini kullandım , buradan olabileceği anlamına geliyor .

eyv hocam, Vietto dediğin gibi zor ama Atletico belki kiralamak niyetinde olabilir. Bir de benim aklıma gelmemişti; Saul Niguez die bir orta saha da var Atletico'da,Atletico rotasyonda kullanıyor onu da. Vallecano maçına bakinca hatırladim,o da 11 oynamış.
Belki o isim de olabilir.
Esasen pek de umutlanmamak lazım dediğin gibi; kaç isim söylendi, isimler hep geldi geçti, hepsi fos. icraat sıfır.biz yine umutlanmadan,beklentileri dusuk tutarak bekleyelim.

Haklısın kardeşim , hayırlısı.

Sadece bu sene için demiyorum ben bu foruma üye olduğumdan beri hep aynı bugün takip ettim forumu bi örnek vereyim REiraya less cöp diyen adamlar Rİerayi yerden yere vuruolardi eboueyi begenmiolardi drogbaya laf atiolardi

Riera konusunda katılıyorum adam zaten bek değildi bence iyi de gidiyordu.

Diğerleri geldiğinin ilk 1-1.5 sezonunu iyi geçirdikten sonra yatışa geçtiler. Yani drogbanın aldığı ücret de oynadığı topa kıyasla dağın yanında fare kalıyordu.
Misal şuan Burak için de aynı şey geçerli 3m €'luk Galatasaray'a ne katıyor bu futbolcu? bunu eleştirmek ağlamak değil bence, kimsenin eleştirilmeme gibi bir lüksü yok -Musleraya ayrı parantez açılır tabiiki- transfer istemek de hakkımız olduğunu düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi.

Vietto gelsin 2 ay Hamza avatarı kullanacağım.

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Gelmeyeceğini nasıl da biliyorsun :)

Ayrıca Yasin avatarının Hamza dan aşağı kalır bir yönü yok gibi :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

nada.gif

murh bunu kullanman sartiyle kabul

Atletico Madrid'in kadrosuna ve Mustafa Denizli'nin "25 yaş altı transferler yapıcaz" söylemine bakacak olursak, Atletico Madrid' in 25 yaş altı tüm oyuncuları gelecek vaadeden ve takımımızda oynama potansiyeline sahip oyuncular. Umarım haber doğrudur Tannne gibi çöpler yerine Oliver Torres, Correa, Vietto, Carrasco gibi adamlar adını duyunca bile heyecan yarattırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt