Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul nasıl, nerede oynuyor ? Bu haber hiç inandırıcı gelmiyor ama fazla bilgi göz çıkarmaz. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Saul ön libero hocam.O da genc daha.Atletico altyapısından yetişme. (Şimdi baktım 22 yasindaymis)İyi denilebilecek ve geliştirebilecek bir oyun gorusune ve tekniğe sahip.çok sert, agresif bir oyuncu değil ama defans yapmasını, pozisyon almasını da bilmiyor değil ki zaten simeone ile taktiksel özellikleri gelişmiştir.çift yönlü denilebilecek orta saha fakat daha çok pasör, oyunu yönlendirebilecek bir profile sahip..

Atletico Madrid'in kadrosuna ve Mustafa Denizli'nin "25 yaş altı transferler yapıcaz" söylemine bakacak olursak, Atletico Madrid' in 25 yaş altı tüm oyuncuları gelecek vaadeden ve takımımızda oynama potansiyeline sahip oyuncular. Umarım haber doğrudur Tannne gibi çöpler yerine Oliver Torres, Correa, Vietto, Carrasco gibi adamlar adını duyunca bile heyecan yarattırıyor.

Haber bana hiç ama hiç gerçek gelmedi. Madrid neden rotasyon oyuncularından en az iki üçünü göndersin ki. Ha gönderir ama kiralar opsiyon olmadan , o zaman da bizden uzak olsun. Biz genç okulu olduk iyice. Yetiştir ama geri ver . Umarım olursa opsiyonlu olur .

Saul ön libero hocam.O da genc daha.Atletico altyapısından yetişme. (Şimdi baktım 22 yasindaymis)İyi denilebilecek ve geliştirebilecek bir oyun gorusune ve tekniğe sahip.çok sert, agresif bir oyuncu değil ama defans yapmasını, pozisyon almasını da bilmiyor değil ki zaten simeone ile taktiksel özellikleri gelişmiştir.çift yönlü denilebilecek orta saha fakat daha çok pasör, oyunu yönlendirebilecek bir profile sahip..
İspanyola karşıyım ama oyuncunun joseden daha faydalı olabilecrğini düşünüyorum

Bir nevi Selçuk yani. Teşekkür ederim bilgiler için.

Son düzenleme:
Kiralayip sezon sonu gidiceklerse gelmesinler arkadas. Opsiyonlu kiralasinlar bi zahmet onu da ucuk fiyat yapmasinlar ki bizde onumuzu gorelim

Haber bana hiç ama hiç gerçek gelmedi. Madrid neden rotasyon oyuncularından en az iki üçünü göndersin ki. Ha gönderir ama kiralar opsiyon olmadan , o zaman da bizden uzak olsun. Biz genç okulu olduk iyice. Yetiştir ama geri ver . Umarım olursa opsiyonlu olur .

Zaten bizimkiler opsiyonsuz aldıklarınıda oynatmazlar bizim değil diye bkz: Denayer adam oynasa semihten 10 kat daha fazla katkı yapacak ama yook genç Semihi takıma kazandırmaları lazım 24 yaşına geldi ama o hala 20 yaşında ki Genç Semih 50 ye satıcaklar onu.

Atletico salak mı da bizim gibi genç futbolcu cehennemine futbolcu kiralasın?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Zaten bizimkiler opsiyonsuz aldıklarınıda oynatmazlar bizim değil diye bkz: Denayer adam oynasa semihten 10 kat daha fazla katkı yapacak ama yook genç Semihi takıma kazandırmaları lazım 24 yaşına geldi ama o hala 20 yaşında ki Genç Semih 50 ye satıcaklar onu.

Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça...

Atletico salak mı da bizim gibi genç futbolcu cehennemine futbolcu kiralasın?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizimkiler de 25 yaş altı kimi gördü ise tüm Avrupa'da teklif yapmışlar işte. Olacağından değil .

Rica ederim hocam.Ama bence Selçuk'tan defansif özellikleri daha iyi.

Aslında Selçuk da iyiydi de son iki senedir afedersin poposunu rakibe doğru çıkarıp faul alma Hastalığına kapıldığı için artık defans da yapamıyor . Gidip Hollanda'dan saçma sağ bekler falan alacaklarına , büyük klüplerin rotasyon oyuncularını alsınlar böyle . Mesela jose real Madrid patentli ama adam Madrid rotasyonunu bırak ilk 18lik adam bile değildi . Gereksiz biriydi . Ama sizin anlattıklarınızla yola çıkarsak , bunlar baya baya rotasyon içerisinde . Zaten son maçtan bir önce ilk 11de ya da sonradan girmeleri bile öebmli bir veri. Olmaz ama olacaksa da böyleleri olsun . :)

Son düzenleme:
Şu QPRdeki Charlie Austini alamaz mıyız arkadaşlar :D Sezon sonu sözleşme bitiyor ve QPR düşmeye oynuyo Championshipte?

Aslında Selçuk da iyiydi de son iki senedir afedersin poposunu rakibe doğru çıkarıp faul alma Hastalığına kapıldığı için artık defans da yapamıyor . Gidip Hollanda'dan saçma sağ bekler falan alacakşarına , büyük klüplerin rotasyon oyuncularını alsınlar böyle . Mesela jose real Madrid patentli ama adam Madrid rotasyonunu bırak ilk 18lik adam bile değildi . Gereksiz biriydi . Ama sizin anlattıklarınızla yola çıkarsak , bunlar baya baya rotasyon içerisinde . Zaten son maçtan bir önce ilk 11de ya da sonradan girmeleri bile öebmli bir veri. Olmaz ama olacaksa da böyleleri olsun . :)

selçuk'un o huyunu ben de sevmiyorum ama faulu alması da bi hoş oluyor :D.ama bahsettiğim gibi, o adamın defansif özellikleri selçuk'dan çok daha iyi.
Evet hocam, size dediğim gibi; genç oyuncu meselesinde "ya tutarsa" transferleri vardır; o sag bek van rhijn, tannane ya da aldığımız fakat "tutmayan" Jose gibi; bir de alip ilk 11'e koyduğunda sırıtmayacak saf yetenekler vardır; Atletico rotasyonundaki gençler gibi..Bu oyuncuları 11'e koy,beklediğini karşılar, ki zaten bizim kadronun seviyesine bakıldığında, bu oyuncular bile takımın önemli bir parçası olur. (:

Son düzenleme:
Opsiyonsuz oyuncu kiralamak aşık olduğun insanla sadece sevgili olmak gibidir . Ne kadar çok seversen sev istediği an çekip gidebilir ama nikahlı olduğun takdirde , kötü anlar yaşasan bile iyi günlerin seni beklediğini bilirsin. Opsiyonsuz kiralamak kadar saçma bir yöntem yok , büyük klüpler için.

Evet hocam, selçuk'un o huyunu ben de sevmiyorum ama faulu alması da bi hoş oluyor :D.ama bahsettiğim gibi, o adamın defansif özellikleri selçuk'dan çok daha iyi.
Evet hocam, size dediğim gibi; genç oyuncu meselesinde "ya tutarsa" transferleri vardır; o sag bek van rhijn, tannane ya da aldığımız fakat "tutmayan" Jose gibi; bir de alip ilk 11'e koyduğunda sırıtmayacak saf yetenekler vardır; Atletico rotasyonundaki gençler gibi..Bu oyuncuları 11'e koy,beklediğini karşılar, ki zaten bizim kadronun seviyesine bakıldığında, bu oyuncular bile takımın önemli bir parçası olur. (:

Madrid vermez ama , sizce de öyle değil mi , adam neden versin iyi oyuncularını .

Madrid vermez ama , sizce de öyle değil mi , adam neden versin iyi oyuncularını .

yani, bakıldığında bu oyuncular atletico'da sure almıyor degiller; ve de Atletico kadrosu çok geniş değil.ben de Atletico'nuj bırakmasını zor görüyorum, aklıma bir ihtimal geliyor;
düzenli 11 oynamasını istiyorsa bırakabilir belki.

yani, bakıldığında bu oyuncular atletico'da sure almıyor degiller; ve de Atletico kadrosu çok geniş değil.ben de Atletico'nuj bırakmasını zor görüyorum, aklıma bir ihtimal geliyor;
düzenli 11 oynamasını istiyorsa bırakabilir belki.

O zaman yalan haber olduğunun tescillenmesi için bekleyip görelim. :) sohbetin için teşekkür ederim kardeşim , iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt