Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sociedad isterse Bruma'yi sezon sonu vermek zorunda'miyiz yoksa kendi kararimizmi?

Arkadaslar

donk mbia immobile mayke ve iyi bi kanat bekliyorum

gercekci mi uyuyayim mi

Kazamız mübarek olsun abiler bu gün bi hareketlilik okur büyük ihtimal

Transferin son gunu nedir rdaslar?

Donk disindakiler yine bizim capsiz yetistirebilirse ogun gelecektir. Bosuna kasmayalim derim.

Nevzat hangi kafayla yapmıs bu Madrid Seferi haberini?Saul,Oliver Torres ve Carrasco.Mümkün değil bu 3'ü.BelkiOliver Torres'i opsiyonsuz kiralarlar.Gecen sene Porto'ya kiralamislardi.Bu sene de kiralamak isteyebilirler zira cok oynayamıyor.Saul'da Carrasco'da cok cok üst düzey oyuncu olabilecek potansiyeldeler.Yine olmayacak seylerin pesinde kosup zaman kaybediyorlar.

Bu arada Oliver Torres'de büyük yetenek ama buraya gelse Emre Colak muammelesi görür.Fizik'den dolayi sacma sapan söver millet.Kimse sabır göstermez,hicbirsey oynamadan gider.Ben bu 3 oyuncudan sahsen Carrasco ve Saul'u isterdim.Carrasco bizim maclarda da cok etkili olmustu ve defansi baya yıpratmisti.

Donk aciklanirsa aciklanir.

Medyaya başına düşmeden sürpriz bir transfer yapmamız zor. Başına dusecekte 3-5 gün sonra resmi olarak duyurulacak.

Carrascoyu Monacodan biliyorum.

Kanatsız uçak gibi. Ligin anasini aglatir.
Mümkün ddeğil

Transferin son gunu nedir rdaslar?

Donk disindakiler yine bizim capsiz yetistirebilirse ogun gelecektir. Bosuna kasmayalim derim.

1 Şubat son gün.Bu kafayla Donk'dan sonra baska transfer olmaz.Yıllar önce bir sarkıda bir söz vardı.''Beni begeneni ben begenmem,benim begendigim ise beni begenmez.''Böyle böyle transfer olmaz.Zaten bahsedilen oyuncular olacaksa olmaması da hayrımıza gibi görünüyor.

dursun ve ekibi yalan makinesi haline dönmüs, eger ilk 11 de fark yaratacak transferler yapmiyacaksaniz, onun yerine eh iste idare eder yedek kadromuzu güclendirdik tiperli getirecekseniz hic transfer yapayin, en kötü ihtimal bu takim gene 3. veya 4. olur bosuna para harcamayin derim.

Zaten sampiyonluk gitti ya takimi sil bastan yaratmaya basliyacaksin devre arasi ciddi transferlerle yada bu isi sezon sonuna baska bir yönetime birakacasin

Bu ara transfer doneminde oyuncu satin almak biraz sacma olur cunku kimse ligin ortasinda iyi oyuncusunu vermek istemez verse bile maliyetli olur o yüzden kiralama seçeneği daha mantikli olur 6 haziranda bazı oyuncularin sozlesmesi bitiyor kaliteli oyuncularda var bunlarin icerisinde transfermarketten bakabilirsiniz 2 3 oyuncu ile sozlesme imzalarsin hem uefa denetimnde bir sıkıntı olmaz 7 8 tane cop var bunlari 1 er 2 ser mn € bile yollasak 1 veya 2 tane kaliteli oyuncu aliriz ama bunu planlanmasini yaparmi dursun capsizi onu bilmem

------adebayor

poldi-sneijder-campell

-----selcuk-song

carole-denayer-donk-rihn

-------muslera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt