Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dengeleri bozmaya gerek yok, transfer olmasada olur kendi içimizde çözeriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu denizli bi ortasaha daha alacak..demdi demeyin.çıkan haberler doğruluyo.önce rode,şimdi song..

Bu arada birkaç yerde Alex Song ismini gördüm.Donk'u stoperde kullnamayı düsünüyor olabilir Denizli.Bir ön libero daha arayisi bunu daha kuvvetli düsündürüyor.

Orta sahayı kalabalık tutacak;

Donk-Song
--Selçuk--
Poldi-Sneijder
--ımmobile--

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle de kanatsız formata gecmis olur.Kanat arayisi da var malum.Pek sanmam böyle olacagini ama böyle takım bütünlügü anlamında iyi bir formasyon olusabilir.Selcuk'un hücüma verecegi katkı da artabilir dedigin düzende.

----------Muslera------
Mayke----Donk----Carole
----------De Jong------
-------Selçuk-Song----
Bruma---Sneijder---Podolski
----------Çilek forvet

Süper olurdu.

Mayke-Carrasco-Damiao

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carrasco'nun ne isi varmis bu leş ligde merak ettim :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Donk dışında en az 3 transfer isteyen Mustafa Denizli..(hurriyet)iyi haber : )

Enes Kanter, Can Erzincan TV'ye konuştu: "Hayalim futbolcu olmaktı ama boyumdan dolayı kaleye atılınca sıkıldım ve basketbola yöneldim."

Yalnız Mayke orta açmayı biliyo. Bilinçli olarak sabit bölgeye kesiyo ortaları sürekli. Adam gibi bi santrafor alınsa çok asist yapar gibi. De kafa toplarına çıkmaya tenezzül etmeyen Burak ve erken zıplayan Umut efendiyle oynarsa isabetli orta yapmıyo gibi görünür.

kiralık oyuncu alınır heleki atletico gibi takımdan olacaksa ama kiralık adamı opsiyonuyla almayınca pek anlamı kalmıyor adamın kafa zaten kendi takımında oluyor

bizim beyinsizler akıl edebilirlermi acaba opsiyon diye birşeyi

Hamza gittin bari son iyiligine de yap bize al şu evlatlarini yanina 2 3 tane alsan bile kafi

Dawnk hayirli olur umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt