Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük ‏@nkucukk · 5 Min.Vor 5 Minuten

G.SARAY’da kadro revizyonu sürpriz bir kararla mayıs ayı sonuna bırakıldı.

Hahaha Dursun ahhhh dursun ahhhh!!

Senin capinin olmadigini biz bosuna haykirmiyoruz buralarda.

Bazi saf taraftarlar yiyiyo "tam konopu alacaktik hamza veto etti, mario gomezle anlasmistik hamza gerek yok dedi, maxi pereira ile anlastik hamza sabri 5 basar dedi, melo yu ben degil hamza istemedi, kevinin ucagi da hamza yuzunden gec kalkti ben o kadar ozel ucak tutmak istedim gerek yok simarmasin tarifeli ucakla gelsin dedi hamza " gibi ipe sapa gelmez iddalara inanan saf bazi taraftarlatimiz var.

Emre utkucan denen futbol okuzu utanmadan salih dursunu umut gundogani ben istemedim mancini istedi diyebiliyor ve bazi taraftarlarimiz buna inaniveriyor hayret ediyorum.

Dursun oldugu surece GS son surat kuculmeye devam edecektir.

GS icin yapilacak en buyuk, en onemli transfer Dursunun koca GS baskanligi koltugundan cehennnemin dibine olan transferdir.

Son düzenleme:
Dursun Özbek derhal o koltuktan düsürülmelidir

4 büyükler Salon Turnavası için seneye adam yetiştiriyoruz

Takımın çoğu 30 yaş ve üzeri

Hamit 33
Bilal 32
Selçuk 30
Burak 30
Umut 32
Sabri 31
Sneijder 31
Podolski 30
Chedjou 30
Donk 30
Hakan 32
Olcan 30

Genç dediğimiz Jem 26 Yasin ise 28 yaşında bu kadar yaşlı futbolcular ile tempolu futbol oynamamız çok zor

Dursun zaten bir an önce gitmeli ama bu hamzanın mal olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

{taptap}

Tarihin en kötü ve yalancı başkanıdır kendisi. Yakında sezon ortasında transfer riskli, sezon sonuna bıraktık haberlerini duyarız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birilerinin bu gerizekalılara Carillo'nun seneye sözleşmesinin bittiğini söylemeli.Yokmu tvitırda filan bunları gaflet uykusundan uyandıracak adamlar.

Yaz transfer döneminin aynen tekrarini yasiyoruz.
Burada Caceresleri,Carrillolari bekleyen arkadaslar vardi birde..

Oh denizli ne guzel hayat degil mi beceriksizin biri gelsin 2.5 milyonu cebine koysun uzerine birde gel diye ek para versin iki yalan at revizyon yapacagiz oyle boyle degil bambaska galatasaray izleyeceksiniz de. Git nerede bir gelismemis apaci varsa bak.
Sonra sene sonuna biraktim. Ne guzel lan sene sonuda hastalanir. Valla yilbasi piyangosunun 5.kazanani megerse denizliymis.

Su hayatta dursun denilen adama profesyonel bir is yapsan, altindan girip ustunden cikip para yerine otel konaklamasina kadar gider ama para kulubun ya ver 2 milyon euro nolcak.

Senebasi planlanan hamzanin gelirinden 1 kurus fazlasi kulubun kasasindan ciktiysa burnundan fitil fitil gelsin otelin sigortasini unutup otelinde yangin ciksin dursun

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ne agliyorsunuz arkadas, transfer olacak ama oyuncular gitmeyecek iste, sorun nerde?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

lan 10m euroya tabatayi aldiran birinden kadro revizyonu bekliyorlar, denizli HH sigirinin olgunlasmis pi$mi$ hali zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt