Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz kim budama yapip takimdan oyuncu göndermek kim?
Siz kim transfer yapmak kim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
son 50 saatte toplam 5 saat uyudum foruma hiç girmedin son olayları özetlebilecek olan var mı?

Neden oyuncular gönderilmiyor? Bence gayet basit, göndermek istedikleri cöpler okadar para kazaniyor ki bizde kimse talib dahi olmuyor, olsa bile büyük ihtimal da ben bu adamin alacagi paranin 50% öderim geri kalani siz ödeyin derler

Sorun gelecek oyunculardan çok gitmesi gerekenler. Bu maaşları ödemeye devam ettikçe kadroya kaliteli oyuncu katmak mümkün değil.

Benim en buyuk korkum yazin euro 2016 var apaciligiydi.

Bunu one surerek umut burak sabiri semih surekli oynatilacak diye dusunuyordum. İki isligi duyunca burak sen sakatlan sabriyide biraz dinlendiririz iki yalan atip ua'yi yanimiza aldik mi gerisi rahat zaten.

Bakalim transfer donemi bitince pismanliklarinizin sonu ne olacak.
Dursun icin sorun yok hamzanin arkasindan konustugu gibi denizliyide b.klar herif tipik esnaf kafasi yasiyor. Bunu surundure surundure oradan almali. Sonun polattan beter olacak dursun

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son 50 saatte toplam 5 saat uyudum foruma hiç girmedin son olayları özetlebilecek olan var mı?
özetleyecek bisey yok ki özetleyelim.
Donk KAPa bildirilmeden formali resimleri ortaya cikti,KAPtan ceza yiyip paramiz yok diye aglayacagiz.

gene tannane haberleri cikmis medya da , daha dün veto yemisti bu adam, allah dan korkmuyorlar hergün yalan haber vermeye

Edmilson'un acısı hala tazeyken bu acıyı ancak Nakoulma çözer

a.polati deli gibi savunan bir cok taraftarin yakin zamanda dursunuda savunmasi hic sasirtici olmaz,Galatasarayda ilk once degismesi gereken sey taraftar kafasi olmalidir,yoksa polatlar dursunlar hamzalar elini kolunu sallaya sallaya bu buyuk klubun anasini aglatip cekip giderler

Büyük gün geldi çattı dursunu pistte bekliyoruz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt