Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer doneminde de mala baglarsa bunlar istifaya agır sekilde rencide edilerek cagrılmalı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Chelsea, Manchester United and Tottenham are all interested in Lokomotiv Moscow striker Oumar Niasse. (Source: Guardian)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bendtner gercek kraldir

Acaba diyorum AS Roma size Gervinho'yu verelim Lazio'ya bizden bi güzel gecirin dermi?

fenerbahce_nicklas_bendtner_radarina_aldi_nicklas_bendtner_kimdir__h1985.jpg

bizim ligte premier lig görmüş her adam iş yapar hemde fazlasıyla

adebayor bizim tam aradıgımız adam mesela ve boşta ama almıyoruz böylede embesiller tarafından yönetiliyoruz

Premier ligin tozunu yutmuş adam aynen katılıyorum bizim ligde iş yapar.

Adebayor ile ilgili benim tek soru işaretim adamın mental problemleri. Adamın psikolojisi bozuk. İdmana çıkmak istemiyebiliyor, arkadaşları ile problem yaşıyor. Özellikle o ölümden sonra herifin psikolojisi iyice bozulmuş deniyor bilemiyorum. Adebayor bende soru işareti. Adamın mental olarak toparlanabilir görsem bizim ligi dağıtacağına ben de emin olurum.

Neden oyuncular gönderilmiyor? Bence gayet basit, göndermek istedikleri cöpler okadar para kazaniyor ki bizde kimse talib dahi olmuyor, olsa bile büyük ihtimal da ben bu adamin alacagi paranin 50% öderim geri kalani siz ödeyin derler

Bunu yazacaktım baktım ki yazılmış aklın yolu bir o kadar maaş verirsen olacağı bu satacak adam bulamazsın, kendinizden pay biçin 5 Bin TL maaş alıyorsunuz ama firmanız sizden memnun değil başkası almak istiyor ama 3000 TL. veriyor gidermişiniz ? (ki fark bu kadar değil çok daha fahiş rakamlar)

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr 26 dk.26 dakika önce
Galatasaray'ın ciddi şekilde ilgilendiği isinlerden biri de Trabzon'da kiralık oynayan Chelsea oyuncusu Marko Marin

Hahaha Dursun ahhhh dursun ahhhh!!

Senin capinin olmadigini biz bosuna haykirmiyoruz buralarda.

Bazi saf taraftarlar yiyiyo "tam konopu alacaktik hamza veto etti, mario gomezle anlasmistik hamza gerek yok dedi, maxi pereira ile anlastik hamza sabri 5 basar dedi, melo yu ben degil hamza istemedi, kevinin ucagi da hamza yuzunden gec kalkti ben o kadar ozel ucak tutmak istedim gerek yok simarmasin tarifeli ucakla gelsin dedi hamza " gibi ipe sapa gelmez iddalara inanan saf bazi taraftarlatimiz var.

Emre utkucan denen futbol okuzu utanmadan salih dursunu umut gundogani ben istemedim mancini istedi diyebiliyor ve bazi taraftarlarimiz buna inaniveriyor hayret ediyorum.

Dursun oldugu surece GS son surat kuculmeye devam edecektir.

GS icin yapilacak en buyuk, en onemli transfer Dursunun koca GS baskanligi koltugundan cehennnemin dibine olan transferdir.

İşte o sözlerden sonra başkan birşeyler yapar mı diye beklendi ama o hakkını da yedi.3-5 gün de kendisini belli etti.Ha hamza ha dursun.Hepsi aynı kafa

Şu Gökmen i sallamayın 20 isim sayıyor biri gelirse demiştim diyecek,birşey bildiği yok artık eskidendi onun havası

Marin iyi de Trabzon patentli ve formsuz gelmesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kuveyke ve Bendtner

İkisinden biri Aslan oluyor

Serkan Şafak duyumu

Her gördüğü kıza bakan erkek gibiyiz, sadece bakıyoruz alamıyoruz.

Ryan Donk az önce Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı. (TRT Spor)

gerçek bir öküz!! :) Ama valla rakip stoperlerle boğuşma,sevişme, topla karışık rakip stopere kafa atma, sırtına stoper alıp gezdirme, kafa yarma, pskolojik travma yaratma !!! Bir tek gol atamaz, onun dışında her yol var !! :) :)

Ama transfer mi oluyormuş bir yere gerçekten ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt