Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@TurkeyS16908233
Birazdan G.Sarayin şu an pazarlık masasında olduğu, benim beğendiğim ama çoğu kişinin kufredecegi isimi yazacağım takipte bekleyin...

bi tek bu herif az biraz önceden haber veriyo Kweukeyi söyleyeceğine de adım gibi eminim

Bendtner'i alacağımıza Batuhan, Ömer Şişmanoğlu, Hasan Kabze'yi alalım

Yazın yalvardık, gidin gignacı alın, gidin Kalinici alın, Gidin llorenteyi kiralayın bonservis ödemeden işimizi yapalım diye!!

Boşuna demedik, boşuna böğürmedik. Ben nöbetlerde bize 1 değil minimum 2 forvet lazım derken, ergeni ve ümitsiz vaka umutu net şekilde kesecek adamlar olsun ki burak ile umut forma bulamadıklarından takımı sabote edemesinler devre arası kendileri takım arayıp gitsinler diye!! Ligin ilk yarısı bitti forvetten aldığımız katkı kocaman bir sıfırdı ilk devrede!!

şimdi kaldık kweukeye, bendtnere abuk subuk isimlere işte!! şimdi bir de bu herifler bile ancak 2-3 yıllık mukaveleye gelirler. Yani aldın mı elinde patlar ne bu yılı kurtarabilirsin ne gelecek yılı!!

Biz böğürürken alın lan forvet, alın lan stoper semihe güven olmaz , ulan ön liberosuz olmaz melo ile devam edin diye buralarda inim inim inlerken adamları gözümüzle seyrettiğimiz için dedik başka bir yerimizle seyretmediğimizden dedik!!!

heh şimdi kweuke ile mi koca GS ın gelecek en az 3 yılını çöpe atalım, bendtner ile mi çöpe atalım diye bakınıyoruz!!!

böğürdük deyip kendine hakaret etme ,insan gibi tespitlerde bulunduk öküzler anlamadı de ,canım renktaşım

Adebayor bi ay çalısıp toparlasa sezon 10 golle bitirir en az taraftarda köstek olmazsa

Yazın yalvardık, gidin gignacı alın, gidin Kalinici alın, Gidin llorenteyi kiralayın bonservis ödemeden işimizi yapalım diye!!

Boşuna demedik, boşuna böğürmedik. Ben nöbetlerde bize 1 değil minimum 2 forvet lazım derken, ergeni ve ümitsiz vaka umutu net şekilde kesecek adamlar olsun ki burak ile umut forma bulamadıklarından takımı sabote edemesinler devre arası kendileri takım arayıp gitsinler diye!! Ligin ilk yarısı bitti forvetten aldığımız katkı kocaman bir sıfırdı ilk devrede!!

şimdi kaldık kweukeye, bendtnere abuk subuk isimlere işte!! şimdi bir de bu herifler bile ancak 2-3 yıllık mukaveleye gelirler. Yani aldın mı elinde patlar ne bu yılı kurtarabilirsin ne gelecek yılı!!

Biz böğürürken alın lan forvet, alın lan stoper semihe güven olmaz , ulan ön liberosuz olmaz melo ile devam edin diye buralarda inim inim inlerken adamları gözümüzle seyrettiğimiz için dedik başka bir yerimizle seyretmediğimizden dedik!!!

heh şimdi kweuke ile mi koca GS ın gelecek en az 3 yılını çöpe atalım, bendtner ile mi çöpe atalım diye bakınıyoruz!!!

Bence bu olayın Hamza ile alakası yok

Hamza isteseydi bunlar yine almayı beceremezdi

Qweuqe geleceğine City Spurs Arse ve Madrid'de oynamış Adebayor gelsin

@TurkeyS16908233
Birazdan G.Sarayin şu an pazarlık masasında olduğu, benim beğendiğim ama çoğu kişinin kufredecegi isimi yazacağım takipte bekleyin...

bi tek bu herif az biraz önceden haber veriyo Kweukeyi söyleyeceğine de adım gibi eminim

@turkeys16908233
Wolfsburgdan N.Bendtner ile görüşülüyor şu anda arkadaşlar bakalım neler olacak...

Demekki ben de iyi bilmiyomuşum kaldı ki Bendtner de Melo kariyerinde bi adam böyle adamlar genelde bizde tutar ben hayır demem Zaza falan hayal cünkü

@turkeys16908233
Wolfsburgdan N.Bendtner ile görüşülüyor şu anda arkadaşlar bakalım neler olacak...

Demekki ben de iyi bilmiyomuşum kaldı ki Bendtner de Melo kariyerinde bi adam böyle adamlar genelde bizde tutar ben hayır demem Zaza falan hayal cünkü

Ulan benim duyumumu çalıyor şerroya bak

Ocak '16: Revizyonu Mayıs'a bırakıyoruz
Mayıs '16: UEFA ceza çarptırdı, revizyon yapamayiz

Campbell açıklama yapmış , wenger ile birlikte . Kalacak demiş wenger. Bizim salak basın da alıyor desin hala .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence bu olayın Hamza ile alakası yok

Hamza isteseydi bunlar yine almayı beceremezdi

Ben zaten Hamzanın suç oranını %10 buluyorum. Ne olcak, gönderildi hamza gitti bitti işte!!!

Asıl mesele Dursun!! Hatanın %90 ı. Vizyon sıfır. KAfa sıfır. Futbol bilgisi sıfır. Yönetsel beceri sıfır. Karizma sıfır. Konuşma becerisi, ikna kabiliyeti sıfır. Stratejik düşünme, stratejik planlama sıfır!! İnsan ilişki yönetimi sıfır ve bu adam GS başkanı üstelik 3 yıllığına seçilmiş durumda!!! Kulübün geleceğini kararttı 3 ayda, 3 yılda ne yapacak kimbilir!!

@turkeys16908233

Arakçı hesabı takip etmeyin 15 dk önce Bendtner ismini ortaya attık şimdi görüşülüyor oldu :D

Murat Özbostan: "Galatasaray ekonomik açıdan öyle zorda ki, formaya reklam alınan firmadan daireler alınıp onlar satılıp paraya çevrilmiş"

Dursun başgannnnn

Tek başına Kweuke olmaz sacmalamasinlar.

Tek başına Kweuke tam Hamzalik transfer olur. Hem transfer yapmak için yapmak olur hem de Buran uzulmez kırılmaz incilmez.

Brezilya liginden ve yerel liglerden oyuncu paylaşımlarım olacak. Gün içinde 5 milyon euroya Türkiye liginde şampiyonluğa oynayan bir takım yaratacağız. Zamanında jefferson ve aurelio da yerel ligden transfer edilmişti. ? biraz ütopik olacak ama

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt