Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süperligden bir yabanci forvet dahi getirsek suanki forvetlermizden daha yararli olur ammmmaaaa bu günü kurtarmak icin bir hareket olur bu yarim sezon is gören o forvet sezon sonu yetersiz görürüz ve tekrar forvet aramaya cikariz

Kazmalara yeni bir kazma daha ekliyorlar daha çok saç baş yolarız bertnermiş vizyonunuza çakim

Yazı bilmem ama keşke ceza hemen gelse. Galatasaray'ın ihtiyacı olan şey şu an transfer cezası. Keşke Hamza'nın olduğu yaz ve bu ara dönemde gelseydi de önümüzdeki sene yeni başkan ve hocayla devam etseydik.

Ben zaten Hamzanın suç oranını %10 buluyorum. Ne olcak, gönderildi hamza gitti bitti işte!!!

Asıl mesele Dursun!! Hatanın %90 ı. Vizyon sıfır. KAfa sıfır. Futbol bilgisi sıfır. Yönetsel beceri sıfır. Karizma sıfır. Konuşma becerisi, ikna kabiliyeti sıfır. Stratejik düşünme, stratejik planlama sıfır!! İnsan ilişki yönetimi sıfır ve bu adam GS başkanı üstelik 3 yıllığına seçilmiş durumda!!! Kulübün geleceğini kararttı 3 ayda, 3 yılda ne yapacak kimbilir!!

Bana, sezon sonuna kadar takımda olacağımı söyledi. Beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. Hamza hoca, futbolcu sayısının fazla olmasından yakınıyordu. Yedi futbolcuyu gönderdi. 23 kişilik kadroda ismim vardı. Beşiktaş maçında galip geldik. Ancak, tanımadığım numaradan beni aradı. Takımda düşünmediğini söyledi. Mukavelem devam ediyordu. İki aydır birlikte çalıştık. Ona, 'hocam bu sizin fikriniz mi?' diye sordum. O da, 'evet benim fikrim' dedi. Koray'ı oynatacağını söyledi. Ancak ikimiz içinde sözünü tutmadı.

Der Gökhan Zan. Karaktersizdir der aynı Hamza Gomezi istemeyip 9M diye taraftara yalanda söylemiştir Konoyu Kalinici de reddetmiştir.

Bunun neresi %10

Arsene Wenger: Campbell sabırla bekledi. Onu göndermeyi düşünmüyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlerine gelince 6 ay sonra sözleşme bitecek olan oyuncuya 2.5m avro veriyorlar işlerine gelmeyince ffp diyip ağlıyorlar

Gene aynı isimler dönmeye başladı Mevlüt Flamini Campbell yakında Gökhan İnler de çıkar Niasse da çıkıyor koskoca futbol dunyasında başka isim yok her hoca aynı adamlara

3.5 milyona Meloyu yollayıp , ilk yarı sonunda lige ve dolayısı ile seneye şampiyonlar ligine havlu atan ( Bununla birlikte 25 milyon euro CL den gelecek ve Türkiyeden gelecek 25milyon TL ye yani 110 milyon TL ye bye bye diyen) ve yerine zaten tüm para getiren yarışmalardan tamamen koptuktan sonra sene sonu bonservissiz olacak olan Donka 2.5 milyon euro bonservis ödeyen gerizekalıya dursun denir!! :(

Son düzenleme:
De Jong alınsaydi keşke o parayla

En az 2-3 sezonda iş yapardı

Melo giderken sevinen ahmakların Savunması da 3.7 milyon almamazdı . Şimdi 2 tık altı adamı 2.5 e alıyoruz , 1.2 ile de zaten kar yapmış oluyorsak kapatalım klübü. Yazık bizi Yönetenler , tuvalet işletmesi dahi yapamazlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samuel Eto'o:Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Galatasaray’ın oyuncusu olsaydım şuan attığımın üç katını atmış olacaktım.
CX81ZteWcAA8v4s.jpg
Doğru söylüyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mbilla gelsin.Adanaspordayken hayrandim kendisine.Orta sahaya da kibongu alalim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.5 milyona Meloyu yollayıp , ilk yarı sonunda lige ve dolayısı ile seneye şampiyonlar ligine havlu atan ( Bununla birlikte 25 milyon euro CL den gelecek ve Türkiyeden gelecek 25milyon TL ye yani 110 milyon TL ye bye bye diyen) ve yerine zaten tüm para getiren yarışmalardan tamamen kotuktan sonra sene sonu bonservissiz olacak olan Donka 2.5 milyon euro bonservis ödeyen gerizekalıya dursun denir!! :(

Hala dursun diyosun yahu meloyu hamza yolladı hamza son gün hocadan habersiz oyuncu satışı mı olur nerde görülmüş böyle şey dursun malın teki , acemi , vizyonsuz vs vs herşeyi var katılıyorum ama meloyu hamza yolladı bunu görmemek için kör olmak lazım kör.

Bana, sezon sonuna kadar takımda olacağımı söyledi. Beşiktaş maçı öncesi kampa girdik. Hamza hoca, futbolcu sayısının fazla olmasından yakınıyordu. Yedi futbolcuyu gönderdi. 23 kişilik kadroda ismim vardı. Beşiktaş maçında galip geldik. Ancak, tanımadığım numaradan beni aradı. Takımda düşünmediğini söyledi. Mukavelem devam ediyordu. İki aydır birlikte çalıştık. Ona, 'hocam bu sizin fikriniz mi?' diye sordum. O da, 'evet benim fikrim' dedi. Koray'ı oynatacağını söyledi. Ancak ikimiz içinde sözünü tutmadı.

Der Gökhan Zan. Karaktersizdir der aynı Hamza Gomezi istemeyip 9M diye taraftara yalanda söylemiştir Konoyu Kalinici de reddetmiştir.

Bunun neresi %10

Hamza Gomezi reddetmemiştir. Gomezi isteyen hamzaya dursun sen manyakmısın ben kim gomezi almak kim demistir. Gomez için 9 milyon euro istiyorlar demiştir.

Kalinic vs için de.

Bu herif kimseyi alamıyor ve tamamen GS ı küçültmek için gelmiş biri. Kaldı ki Hamza "Mesela Gomezi isterim tabi ama 9 milyon euro bonservisi var" demesi bile kendisinin "Gomezi istiyorum ama yönetim bana 9 milyon euro dedi bu yüzden vazgeçmek durumundayız " demesidir aslında.

Yani bonservisi hamzaya yüzeysel araştırıp uyduran dursun çapsızıdır.

Ama erdal torunoğulları gitti deli gibi uğraşıp işi bitirdi. Sende o işi yapabilecek 1 tane yönetici var mı ??? yok!!

Cenk 5 senedir takimin basinda transferleri yapiyor, 1 tane oyuncu'ya bile az para verip cok verim aldikmi bu adamin aldigi?

Fatih isbecer'de digerleri sevr anlasmasi yapiyor diyor donka 1,8 veriyor, hayirdir birader.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt