Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten takımımız Türkiye nin tartışmasız en büyük Avrupa nin da sayılı büyük kuluplerindendir bu kadar kendi cikarini dusunen dinozor genel kurul üyelerine bu üyelerin yine çıkarları için ATADIKLARI sıfır vizyon başkanlara 1 yılın sonunda nasıl olsa takımda yer edindim diye oynamayan koşmayan futbolcuya ve tüm bunları bilip bedava bilet aldığından ses çıkarmayan tribün grubuna sahip olup bizim kadar kupası başarısı olan 2.bir kulüp yoktur kanımca. ..

Drogba chelseda yardimci hoca değilmi yapsın Remy için bir güzellik

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Özbostan: "Galatasaray ekonomik açıdan öyle zorda ki, formaya reklam alınan firmadan daireler alınıp onlar satılıp paraya çevrilmiş"

Dursun başgannnnn

Ne bekleniliyodu ki, dumankaya'nın parayı ödememesinden kaynaklıydı zaten o evlerde. satılıp nakite dönüştürülmesi gayet normal

donk bugün antrenmana cıktı diyorlar da kap'a acıklama falan gelmedi ceza yemesin bu avanak yönetim

Karşıyaka, Akhisar Belediyespor'dan ayrılan Lomana LuaLua ile anlaştı.

iyi transfer

Bu kadar beceriksiz bir yönetim olamaz ya Cenk Ergün futbolcuların kankası olmak ve boş mail göndermek dışında ne işe yarar niçin para alır ?
Tannane
Edmilson
Gomez
Gignac
Konoplynka
Mbia
De Jong
Eduardo Vargas
Zambrano

hepsi alınabilirdi ya biraz uğraş 2-3 tanesini alabilirdin ya hala alabileceğin adamlar var
yaptıkları tek yararlı iş Podolski o da yaptıkları zararların yanında eriyip gidiyor dzemaili faciası grosskreutz salaklığı bruma telles kiralanmasının amaçsızlığı umutu satmamak yektayı ve danyi para verip yollamak sabri sözleşmesi jem karacan imza parası jose rodriguez aptallığı daha neler vardır unuttuğum yazık be Transfer yapmak zor diye bir algı var zorda zorda o kadar para alıyorsanız o belgeyide zamanında yollayacaksınız o adamıda alıp getireceksiniz bıktım lan valla bıktım bu kadar VİZYONSUZLUK olmaz olsun

Galatasaray, Stuttgart’a giden Grosskreutz'a son idmana çıkmadığına yönelik noter tespiti yaptırıp 100 bin euro ceza kesti. [Fotomaç]

Allah askina ne Remy'si arkadaslar. Donku zor aldik ne diyorsunuz ya

Cidden Remy'yi alabilecegimize inananlar var, bu Dursun kendini rezil etmekten baska bir ise yaramaz.

Ricardo van Rhijn denen eleman falan gelirse takıma yandık ajax'ın (uefada fenerin grubundan çıkamıyor) yedek sağ bekini almış olucaklar onu alacağına altyapıdan adam dene daha iyi

Hala dursun diyosun yahu meloyu hamza yolladı hamza son gün hocadan habersiz oyuncu satışı mı olur nerde görülmüş böyle şey dursun malın teki , acemi , vizyonsuz vs vs herşeyi var katılıyorum ama meloyu hamza yolladı bunu görmemek için kör olmak lazım kör.

Arkadaşım şimdi beyin cimnastiği yapalım.

Hamza yolladı diyorsun. Peki aynı Hamza neden Melo ya kafasını dinlesin tam aramıza dönsün diye 2 kez extra tatil izini verdi de orada zaten dediğim gibi adamdan kurtulmak istiyorsa "Böyle disiplinsizlik olmaz" deyip kolayca ipini çekmedi ? Neden Hamza Meloya o tavizleri verdi istemiyorsa Meloyu ?

2. konu Neden anlaşma imzaladılar tekrar Melo ile ? Hamzayı dursun dinliyorduysa eğer ve Meloyu Hamza istemiyorsa neden 3 yıllık sözleşme imzaladı ?

Sebep çok net. Şeytan ayrıntılarda gizlidir. Kimin ne dediği umrumda olmaz. Bu ülkede yalan kolay söyleniyor. Satır aralarını okuyacaksın. Hamza çok kolay, gitti işte. Problemlerimiz bitti di mi ? Bak şimdi aldıkları adam Donk!!! Kim o ? Kim tanıyor dünyada anasından başka bu herifi futbolcu olarak ?

Hamza tüm yaz boyu her röpörtajında FORVET İSTEDİ hem de hepsinde!!! Canlı canlı TV lerden gözümüzle kulağımızla duyduk hepimiz ama unutmak istiyorsunuz Hamzayı gömmek için. Madem dursun hocasını dinleyen başkan , neden o zaman forvet almadı ? Cevap bekliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt