Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav 17 de 17 Barcelona yapamıyor

Bir tane rakibin yok iki tane var imkansız

İspanya ligimi burası yav. Bende 17 de 17 yapamayacağız biliyorum da eğer ortaya dönerse oyun kazanırız diyorum. 5puanlık farka indirmek kafi olur bizim için.

Yalniz Besiktas gitti gecen sene 6 ay kontrati kalmis Tolgay Arslan'i 450 bin€ ya aldi hem de Bundesliga'dan.

Biz gidiyoruz dandik ligimizin biraz öne cikan adamina ayni sartlarda 2,5 Milyon€ veriyoruz.

Bu arada Tolgay 24, Donk ise 30 yasinda. Yorum sizin.

Yalnız geçen sene 6 ay kontratı kalmış Tolgay diye 1.5 sene önceden beri bağırdığımda kimse iplemedi beni herkes İnler falan çok daha iyi diye salladı bana

Heracles başkanı ismi Galatasaray ile anılan oyuncu için Atalanta ile anlaştıklarını söyledi.
Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna katması beklenen Heracles'in hücum oyuncusuOussama Tannane, Serie A ekiplerinden Atalanta yolunda.
Heracles Başkanı Jan Smith, Voetbal International'a verdiği demeçte "Biz Atalanta ile her konuda anlaştık. Eğer Tannane de anlaşırsa bu transfer gerçekleşir." dedi.
Galatasaray da Tannane'yi ısrarla kadrosuna katmak istemiş ve Hollanda ekibine 2.5 milyon avro önermişti. Heracles ise 3 milyon avro talep etmişti.

Maçlar oynanmasın, kupalar kazanılmasın sadece Football Manager gibi transfer konuşalım. Çoğunluğunuz böyle daha mutlu olacak sanırım :)

Fener hata yapmaz bir olasılık Beşiktaş'ın yine üçüncü olması bence :D

niye yapmasın yav, aziz yıldırım faktörünün olduğu her yer kaos ortamına acıktır.
istediğin kadar yıldız da getirseler takım olamama da biter iş. bence hala takım da değiller. o kadroya efsane oyun oynamaları lazım

Gökmen Özdemir'i dinledim özetle söyledikleri;
Donk hariç 4 oyuncu daha alınacak.
Defansif orta saha: De Jong menajeri aracılığı ile haber yollamış, Denizli düşünüyormuş. Mbia'yı hiç duymamış.
Sağ bek:Adaylar Van Rjhin olma ihtimali en yüksek bu oyuncu imiş. Van Der Wiel'in maliyeti pahalı olmaz diyor. Meunier için de Galatasaray sağ beke 6 milyon vermez bence dedi.
Kanat: Marko Marin ile ciddi şekilde ilgileniyormuşuz. Tannane konusunda şüpheler varmış.
Forvet: Zaza'yı kiralamak istiyormuşuz.

Olacaklar Zaza değil Babayı alırız belki kanat Marin de değil baska biri cıkar sağ bek ne Van Rhjin ne Wiel olur defansif ortasaha diye kimse almazlar.

Wiel pahalı ama Donk ucuz zaten

Chedjou ve Denayer stopere cekilip Donk libero oynamali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon başında bedava De Jong varken gidiyoruz Donk'a 2,5 m € veriyoruz. Sonra FFP diye ağlıyoruz..

Bizim en büyük sorunumuz önümüzde tek takimin degil 2 tane takimin olmasi.

Tek takim olsa sampiyonluga bende inanirdim ama 2 takimin olmasi hic ic acici degil. Hele hele biri 11 digeri de 10 puan önde. Hadi bunlari gectim benim bizim takima olan güvencim sifirin altinda eksilerde.

madem formaya bakiyorsunuz icindekine bakmiyorsunuz ozaman Galatasaray sevgisinden falan bahsetmeyin,o forma herkese yakistirlmaz,o formayi giyen capsizlari gorupte iciniz sizlamiyorsa GS askindan falanda bahsetmeyin

Donk yerine Lawali alsalardı bari madem Anadoludan siyahi adam yiyen ortasaha alıcaklar.

25 yaşında 1.4 e bırakırlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt