Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRANSFER - Schalke, ABD'li genç yetenek 17 yaşındaki Hacı Wright'ı kadrosuna kattı.

MArko Marin süper adam alsak keşke fişek gibi valla

batan geminin malları bunlar gelll arkadaş gelllllllllll pazara çıkmış gibi transfer politikamız var ulan Dursun denen adam karşıma çıksan da yüzüne bi tükürsem

Marin vitaminsizini kim ne yapsin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39199_940.jpg

Marko Marin gelirse Galatasaray'i birakirim, futbol ile alakami keserim, ben enayi degilim, bizim bu kadar canimiz yanacak adamlar bizimle dalga gecicek, yazik bize yazik.

anlasilmayacak birsey yok grosstan gelecek para ile donku almislar, dursunun kafaya gore kafa kafaya gelmis ,tabiki 2,5 m cok para

Ya bu adamlar ne yapıyor arkadas?Donk'a 2,5 verirken neredeydi bu heriflerin aklı.Hadi Donk'u gectim Marko Marin nedir yahu.Hic kimse demiyor mu bunlara aga siz ne yapıyorsunuz diye.Tiksinme noktasina geldim artik.Ayiptir,yaziktir.

O scout ekibini de komple kovsunlar.7000 oyuncuyu takip ediyoruz diye övünüyorlar gelen oyuncular hep ligden.Bu isler bu kadar ucuz olmamalı.

Forvet ve kanata en az 10 milyonluk adam almaları lazım donka 2.5 verebildiklerine göre demekki ffp yalanmış

Kimsenin Donkun faydasından şüphesi yok yıllığı da iyi ama 2.5 vermektense 1 ver artı Umutu ver ona vereceğin parayla Afrikalı bir oyuncu al

marin de iyi oyuncu. mbia yı da koparırsak lazlardan efsane olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt