Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oo selamlar siz hala transfer futbol falan..işin şakası yaz dönemi belliydi bu yılın fiyasko olacağı..bu adamlar transfer yapmasını bilmıyor bu net..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam son gelişmeler neler bizi aydınlatır mısın?
Mustafa Denizli kurmaylarını İngiltere ve Fransa'ya göndermiş. Devre arasında 1 yabancı sağ bek ve 1 yabancı forvet alınacak.

Donk'la beraber toplam 3 transfer olacak diye bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum..

Bizim üst kattaki komşu gece gece gol sevincimiz "I Will Survive'yi açtı ne alaka ya. Ne saçma bir gece oluyor.

Ya Rize yerel basınına güveniyor adamlar . Bir sakin alınır , alınmaz ama yani yerel basına da ciddi gözle bakmayın bir zahmet .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oo selamlar siz hala transfer futbol falan..işin şakası yaz dönemi belliydi bu yılın fiyasko olacağı..bu adamlar transfer yapmasını bilmıyor bu net..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1093.jpg
35849_b.jpg

95285.jpg

Transfer sayımız 3 olur 5 olur 4 olmaz.

6 olur 8 olur 7 olmaz.

İyi dersler arkadaşlar.

arkadaşlar uğraşılan afrika asıllı hücum oyuncusunu öğrendim şuan ama olumsuz ilerliyormuş transfer...

Hedef chelsea olsa ya adamlardan 5 transfer yapsak zaten kötü durumdalar cezayı topçulara keserler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mumkunse gol atabilen adam alsınlar umutla bırakın sorunu gol yok bu sene gol sio dediğin adam 5 gol atmıs 18 macta ne farkı var bizimkilerden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt