Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa hoca adebayoru neden istemiyor acaba,dolmuşçu hocam sana suarezi rooneyi filanmı alacaz dedi acaba
mm2-620x347.jpeg

Remy ile Eren(öncelik) yada Kweuke alınsın iyidir.

Bunlar her türlü Burak ve Umut'tan daha fazla katkı sağlar.

G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilen varmı biz neden kampları çok kısa süre yapıyoruz ? bjk ve pek cok anadolu kulübü şimdiden gitmişler antalyaya ve sürekçi 2 idman

biz kampa gidiyoruz 5 günde dönüyoruz
Olcan çok yiyormuş , mukayet olamıyorlarmış.O yüzden kamp dönemi kısa tutuluyor.

----------------Muslera------------------
İvanovic--Denayer--Chedjou--Carole
----------------Donk----Selcuk------------
Podolski-------Sneijder---------İbarbo
-----------------------Remy-------------------

bide rotasyona
Lawal
Adebayor
Stojanovic alindimi

yemede yaninda yat.
Yabancı sınırı yoksa o kadar da yok değil, kadroda max 11 yabancı gerisi çöp olmak zorunda :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pek inanmıyorum ama iyi bir forvet gelir ve tek forvet oymaya başlarsa

bu 17 numaradaki karaktersiz görün bakın nasıl sorun çıkartmaya başlayacak

Kweuke gelir umarım. Remy+Kweuke+Burak

Umut'u postala, senesonu yerli forvet al Burak'ı postala.

Sözleşmesi 4 ay sonra bitecek adama 2,5 milyon euro ödeyerek, Şubat'taki UEFA görüşmesinde işimizi zorlaştırdığımız söyleniyor. Eğer yaz dönemi transfer yasağı gelecekse gözümüzü karartıp artık Remy'di, Ivanovic'di bu tür adamları getirmemiz lazım. Yoksa seneye bu kadroyla dımdızlak kalmayalım.

olcana hakaret etmeyin lan, en iyi sol bekimiz o

Bu duyumu ben de aldım duyumcu asıllı bir arkadaştan ama teyit etmeden yazmak istemedim.

Evet transferde hedef Messi ve Neymar.

Messi zaten scout önerisiymiş gitmişken Neymar'ı da izleyip beğenmişler.

Bakalım ne olacak.

Yalnız öncelik Kweuke'de.

adebayor karaktersiz, is yapmaz ve kac aydir maci yok. sezonun ortasinda mac temposunu yakalayacak adam. o yuzden olabilirmi

adebayora kesinlikle hayir derim

O yüzden kulubü yönetemiyosun çünkü futbolu bilsen Adebayorun 2-3 golle kendini toplayıp ligi alt üst edebileceğini bilirdin .

Bi de sen bu adamı nerden tanıyosun da karaktersiz diyosun? Burakla Umut 2 senedir maç temposu yakalayamıyo Adebayor sezon ortasında toplasa nolcak daha iyisini alma şansın yok , Gomezede aynı muameleyi yaptılar gördük sonucu

Bu duyumu ben de aldım duyumcu asıllı bir arkadaştan ama teyit etmeden yazmak istemedim.

Evet transferde hedef Messi ve Neymar.

Messi zaten scout önerisiymiş gitmişken Neymar'ı da izleyip beğenmişler.

Bakalım ne olacak.

Yalnız öncelik Kweuke'de.
Messi yi sevmem gelmesin.

Kweuke daha iyi :D

Sene başında da free Gomezi kaçırdık bitik diye Adebayoru almamak aptallık ötesidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt