- 26 Kasım 2012
- 186.685
- 261.616
- 5.998
fmde alırım istisnasız ama gerçekte izlemedim hiç. Fmnin Scout ekibine bizimkinden daha çok güveniyorum açıkçası. Gelsin bitiriciliği iyiydi oyunda.genç sonuçta

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fmde alırım istisnasız ama gerçekte izlemedim hiç. Fmnin Scout ekibine bizimkinden daha çok güveniyorum açıkçası. Gelsin bitiriciliği iyiydi oyunda.genç sonuçta

Arsenal transfer news and rumours: Gunners favourites to sign 'Serbian Messi' Andrija Zivkovic - Telegraph
Adebayor alias ' Ayibayor ' gelecek dertler bitecek.BBC Sport - Kenwyne Jones: Cardiff striker completes loan move to Al Jazira
ihtiyacimiz olan ayi forvet
ARABISTANDA
duyum var mi
Yok California'li renktas...
How is it going over there? we are freezing our balls off in New York lol
Vallahi burasi da normalden daha soguk. Duymussundur drought vardi bi suredir simdi iki gundur deli gibi yagmur yagdi tum hafta yagacakmis.
Alisik degiliz flip floplar sortlar tank toplar falan![]()

Hahahhaha harbi Cali insanları alışmış güzelim havalara...
Bu sene daha kar yağmadı bizim buralara ama bugün feci soğuk vardı...
Neyse buralarda görelim seni kardeşim. Gerçi Galatasaray'ın bu hali yüzünden insan ister istemez heyecanını kaybediyor ama Galatasaray sevgisi işte, çöp kadroda olsa sonsuz destek
Ben üye olmasam bile Drogba , Sneijder'in geldiği ilk yıllarda ziyaretçi olarak takılıyordum ama o zamanlar forumun hızına yetişemiyordum
Çok güzel ve pozitif bir ortam vardı. Transfer nöbetini 1-2 saat takip etmediğin zaman 40-50 sayfa kaçırıyordun. Bende okul , iş ve arkadaşlarla takıldıktan sonra akşamları teker teker günde 100-120 sayfa okuduğumu bilirim. Kim gelirse gelsin saplarız modundaydık ama şimdi maalesef kendi götümüzden korkar olduk...
Sorma ya, ben forumu takip etmeye basladigimda (ziyaretci olarak) efsane 2011 yaziydi Unal Aysalin temizlik yaptigi Fatih Terim'in geri dondugu falan. O zaman cok guzeldi o zaman alistim zaten.
Zaten Sneijder'in Drogba'nin geldigi donem falan muhtesemdi, bi okuz kesecek arkadas vardi galiba, bir de surekli parodi duyumculuk haberi yapip resim koyan bi arkadas vardi (teyzemin komsusu chelsea'de cevirmenmis falan gibilerinden.)
Pek renkli, pek heyecanliydi, nobeti kacirip 150 sayfa arsivden okudugumu bilirim. Sonra b.ktan bi transfer doneminde herkes takimdakilere sallamaya baslamisti, hesabi o zaman actim zaten. Buradaki Aydin renktas gibi Selcuk'a duygusal bir bagim vardir, onu savunmustum. Hic unutmuyorum postum bir suru like almisti, asiri gaza gelmisti forumdan biri olucam diye. Sonra nolduysa bi duruldu her sey, ben de foruma girmedim uzun sure is guc okul derken.
Zaten sonra hesap kapanmis format degismis bir seyler olmus, ben de iste bu donem ziyaretciye cok kapandi diye site boyle giriyorum artik.
Robbeni ciddiyetle bekledigim gunleri unutamiyorum. Bu yaz benzeri bir temizlik, sonrasinda da soyle okkali bir 3-4 yil fena olmaz. Tek beklentim bu.
Aynen öyleydi kardeşim...
Bu yönetim ile yapılacak revizyonun başarılı olma ihtimali çok düşük bence...
Adamlar kesinlikle futbolcudan anlamıyor...
Sen ben geçsek şu takımın başına çağlatırız...
Acikcasi beddua eder gibi olmasin ama bu transfer donemi iyice batirip sezonun kalaninin kotu gitmesini istiyorum. Mustafa Denizli'yle beraber tum yonetimin ayrilmasindan sonra yine soyle uluslarasi duzeyde is dunyasinda yillarini gecirmis birinin kulubun basina gecmesini isterim. Unal Aysalin donmesi bile olabilir.
Ama iste bir yanim da diyor ki, bu sikeciler bizden hala korkuyorlar, cunku biliyorlar ki bir takim 17/17 yapip 11 puanlik farki kapatip sampiyon olabilirse alninin akiyla, o da Galatasaray'dir. Psikolojilerini nasil bozmussak artik
Bu arada sacma olmasin, yasim da cok kucuk daha, ama benim cok ileride kulubun yonetimine girme niyetim var oyle veya boyle. Bu lisecilere darbe sart :asd22:
Ah hocam benimde oyle hayallerim vardi ama liseciler gitmedikce halktan kimse kolay kolay yonetici olamaz. Tabi gelecekte bizi neler bekliyor bilemeyiz...
Allah yolunu acik etsin kardesim![]()
Sagolasin kardesim, senin de. Vallahi su haliyle ne Turkiyeye donesim var zaten, ne de Turk futboluyla ilgilenesim. Ama ulkece sonucta bu dibe vurduk ya, bizim yasimiz geldiginde her sey daha iyi olmus olur diye dusunuyorum.
Beni Turkiyeye su an baglayan aile-dost disinda tek sey Galatasaray zaten.
Lan aglattiniz yeminlen![]()
������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..