Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adebayora hayır diyorsunuz şaka gibi adebayorun kafası uzayda olsa bile burakla umuttan 100 kat fazla fayda sağlar.

Adebayor togo milli takima gecen ocakta yapilan saldiri sonrasi psikolojisi tamamen bozuldu. Adam 31 yasinda. Antrrmana bile cikmak istemiyormus bazen. Totenham heriften kurtulmak istiyor.

Tottenhamda son 3 yilda toplam attigi gol sayisi kac biliyormusun? 5 !!

Simdi 31 yasinda, bunalima girmis psikolojisi bozulmus son 3 yilda toplam 5 gol atmis adamimi istiyorsunuz GS icin?

GS in cok acil ve cok daha sorunsuz ve masif golcuye ihtiyaci var. Hemen cozum sunacak adam lazim. GS psikolojik rehabilitasyon merkezi degil.

Acikcasi psikolojik olarak zor bir donemden geciyoruz. Her ihtiyac icin adi gecenlerden en iyileri gelse bile (diyelim ki Remy, Donk, Mbia, Carillo, Wiel) camianin ustunde olu topragi var.

Ya gecen sezon usulu bir seyler olacak bir gaza gelinecek (Hamzanin gelisindeki kivilcim gibi, ama gelmez olaymis hain) ya da 2010-11 tarzi bir enkaza suruklenecek takim. Ikisi de hayirli olur uzun vadede.

Tannane-Marin-Rhjin-Kweuke politikasi bizi yavas yavas bjk-ts tarzi bi takim yapar.

Transfer felan beklemeyin boşuna bu yönetimden bi halt olmaz anca gidip donku alsınlar

Donk ne yapar bilmem,umarım işimize yarar yalnız Donk'u 2.5 milyon euroya almak tam fener kafası taşıyan bir yönetim hamlesi,bundan 2-3 sene önce hiç bir şekilde yurt dışından sağlam transfer yapamayan ezikler,yurt içi adamlara ederinden fazla paralar verip takım kurardı..Aynı duruma düştük bu yaz ki transfer döneminden bu yana.. Dursun ve yönetimi cidden çok çelimsiz..

Konu disi ama sizcede forumun yeni dizayninda cok fazla "beyaz" yok mu?

Hangi sayfada bile oldugunu zor goruyorsun. Biraz renk lazim sanki...

Çete dağılmadıkça kimi alsan boş. Bu adamlar takımda az kötü oynayan, basına malzeme olan herkesi dışlayabilir. Semih yüzsüzünün Gros'la takım arkadaşı olduğunu bile bile ettiği laflar çetenin kanıtı. Denizli kuruyan dalları budayacağım demişti icraat bekliyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın millet inşallah hayırlı geçer bu gün

Günaydin gelecegi olmayan ülkenin ümitle gelecegi bekleyen insanlari.

Dualarim sizinle.

En kötü ihtimal diger tarafta kesin cennetliksiniz. Allah kimseye iki kez cehennemi yasatmaz.

Saglicakla kalin...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

En cok da umutlandigima kiziyorum.

Bir hafta daha bekleyecegim ama bir sey olmayacak gibi.

Günaydın beyler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adebayor togo milli takımına saldırı sonrasında futbolu kafada bitirdi ha sağlam psikolog tanıyorum bu adamı düzeltirim derseniz alalım hemen yetenekli ama kafada sorun olan tonla futbolcu var bu da onlardan biri daha ailesiyle sorunlarını saymadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sneijder in eğitmeni vardı bokscu o olur:D

takimdan kimse ayrilmayacakmis sene sonuna kadar cile cekmeye devam gerci bu cete asla gitmez o cap ne hocada var ne kahrolası yonetimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt