Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CX_Vx2zWEAYWWAX.jpg

Hikmet Karaman: "Marko Marin veya Emre Çolak’tan birine ihtiyacımız var"

umut uda versek hayır demez yapın bi güzellik, emre kiralansın en azından oynamayacaksa

Bizimkiler transfer yapacak olsa coktan sizardi haberler. Ornegin donk haftalardir konusuluyor.

Bosuna umutlanmayin ve beklemeyin bence. Kimse gelmez. Zaten kadrodan da kimse gitmeyecekmis. Gelse bile ancak cöp biri gelir onun da lisansini cikaramaz bu mallar (bknz grossk).

Kenan sofuoglu da tam bir malmis. egosuna yediremiyor ve trip atiyor mal.

Hakan'in yerinde ben olsam aramazdim bu tripci herifi. Seni tanimak zorunda mi veya gorusmek zorunda mi?!

Çeteye darbe vurulmalı. Hepsi olmasa da bi kaçını tekmelemek lazım. Kurumuş dalları buda Denizli Mayıs'a kadar bekleyemeyiz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çeteyi kim dağıtırsa desteğin kralını alır. "Adamlar çalıyo ama çalışıyo" deriz lan hadi vurun neşteri artık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kenan sofuoglu da tam bir malmis. egosuna yediremiyor ve trip atiyor mal.

Hakan'in yerinde ben olsam aramazdim bu tripci herifi. Seni tanimak zorunda mi veya gorusmek zorunda mi?!
d3ed56f4b16edf6d2f859dcbae48d08b.jpg

Bunları yazmış Hakan, Kenan da kaldırmış mesajları bi post yazmış Facebook'a.

Hayır bu adam (Hakan) ünlü. Dediğin gibi Kenan'i bilmiyor olabilir, bilse de işletildiğini dusunebilir. Ayrıca Almancı. Turkce'yi herkes gibi anlayamaması normal. Hemen gorusmeyi servis etmek yerine aciklasaymis daha iyiymis. Ve millet "motosiklerci diyecek kadar egolarindan arınmış bi adam Kenan" diyor da egolarindan arınmış olsa Hakan onu tanımadı diye aralarında geçen gorusmeyi herkese sunmazdi.

Neyse konuşup anlaşmışlar.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

hem zivkovici hem tannaneyi alsak keşke.sağbeke de foket ..

forvet için konuşulan isimler:immobile,adebayor,remy,zaza

kanat için:tannane-zivkovic

o değilde carrillo ve ben arfanın sözleşmeleri bitiyo.asıl hedef ikisi olmalıydı ama uğraşan yok.

Öyle ben bu gidişle hem yönetim hem mustafa denizli gider diye düşünüyorum.Adamlar 1 hafta 10 güne transferler bitecek dedi.Transferi geç bir kıpırdama dahi yok.

Yeni forvet konusunda alternatif çoktu fakat Mustafa Hoca'mız maliyetleri düşünerek Kral Burak ve süper yedek Umut ile devam etme kararı aldı.Sağ beke de aynı sebeplerden dolayı defalarca şampiyon olan takımın milli sağ beki Sabri ile devam etme kararı alındı açıklamaları bir kaç gün içinde gelir.

Jan Simit Tannane herhalde Malagayi sececek demis. Secsin de kurtulalim su faslidan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bence Türk futbolcularla 1 yıllık sözleşme yapılmalı daha fazlası olunca en iyi ihtimalle yatmaya göbek yapmaya daha kötü 2. Ihtimalde ise takım içi klik kurarak takımı bölmeye teknik direktör göndermeye sevmedikleri futbolculara pas bile vermemeye başlıyorlar bakınız Selçuk önderliğindeki trabzon çetesi ...

Bence Türk futbolcularla 1 yıllık sözleşme yapılmalı daha fazlası olunca en iyi ihtimalle yatmaya göbek yapmaya daha kötü 2. Ihtimalde ise takım içi klik kurarak takımı bölmeye teknik direktör göndermeye sevmedikleri futbolculara pas bile vermemeye başlıyorlar bakınız Selçuk önderliğindeki trabzon çetesi ...

Bence Türk futbolcuya verilecek para altyapıya harcanmalı.Anadoludan bir ton çöpü alacagına altyapı konusunda geliş.Kendin çıkar futbolcunu ama nerde bizim yöneticilerde o kafa lafa gelince de ffp diye ağlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt