Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çete dağılsın altyapıdan çocuklarla orta sıralarda oynamaya razıyım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çete dağılsın altyapıdan çocuklarla orta sıralarda oynamaya razıyım

Düzgün plan ve tarık jemlere giden 2-3 m euroları verene kadar altyapıyı sağlam bir hale getirebiliriz.Birçok yerli oyuncudan da iyi oyuncular çıkarırız.Orta sıralar değil üst sıralar zorlanır.

Uzun vadede bu da olur ama ben bu dönemde Burak, Sabri, Yasin, Semih gibi kendinden olmayanı dışlayanların takımdan postalanmasını istiyorum. Ffp diyip adam almasalar bile razıyım. Tahammül edemiyorum artık bu karaktersizleri izlemeye.

Vedatin menajeri bizimkilerle gorusuyormus

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu taraftar grubu çetenin farkında değil mi? Maçlarda iki pas hatası yapınca Jose'yi ıslıklıyolar (Jose'den ben de haz etmiyorum) ama her maç gol yediren ve daha hala takım arkadaşı olduğu halde Gros'u eleştirme haddini gösteren Semih'e, hava topuna çıkmayan Burak'a, sağ kanatta boş adam varken sürekli bekine pas veren Yasin'e niye tepki göstermiyo. Ultraslan'dan mı ibaret koskoca stadyum? Kimse tepki vermiyo adamlara doğru düzgün şaşırmamak elde değil. S.kmuşum transferine, Twitter'da bile şu herifleri yollayacak bi kampanya başlatılsa üye olur destek veririm.

CX_Vx2zWEAYWWAX.jpg

konumu kapat, sarji cabuk bitiriyor.

Bu taraftar grubu çetenin farkında değil mi? Maçlarda iki pas hatası yapınca Jose'yi ıslıklıyolar (Jose'den ben de haz etmiyorum) ama her maç gol yediren ve daha hala takım arkadaşı olduğu halde Gros'u eleştirme haddini gösteren Semih'e, hava topuna çıkmayan Burak'a, sağ kanatta boş adam varken sürekli bekine pas veren Yasin'e niye tepki göstermiyo. Ultraslan'dan mı ibaret koskoca stadyum? Kimse tepki vermiyo adamlara doğru düzgün şaşırmamak elde değil. S.kmuşum transferine, Twitter'da bile şu herifleri yollayacak bi kampanya başlatılsa üye olur destek veririm.

ultraslani hatirlaztma mert kardes. sövmeyeyim simdi yine o hainlere.

Podolski sakatlanmış almanyaya gidiyormuş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizce nasıl olur yeşillendirirseniz sevinirim:hat:

Ekli dosyalar

• SPOR **************************** LİSTE 22_ HAFTA 2016.webp
    SPOR **************************** LİSTE 22_ HAFTA 2016.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 94
kurumuş dallardan çok zor kurtulacağız yapılan tüm transferler evlatlara göre yapılıyor onları üzmeyecek yedek bırakmayacak maaş olarak onlaar yakın olmayacak leveli düşük oyuncular tercih ediliyor fener sezon başı kendi evlatlarından kurtularak çok büyük hamle yaptı yabancı sınırın kalkmasını harika kullandı ancak biz ağustos böceği gibi saz çalmakla meşguldük fener geleceğini kurarken !!

ultraslani hatirlaztma mert kardes. sövmeyeyim simdi yine o hainlere.

Renktaş ultraslanın ne olduğu belli zaten bu adamları tartışmaya gerek yok. Anlamadığım stat ultraslandan mı ibaret. Bu herifler bütün stadyumu sindiriyo mu? Ben Arena'da çok maç izlemedim. İzlediklerimde de tepki mepki olacak maçlar olmadı. Ama burada bi tepki gerekiyo ve kimseden ses çıkmıyo. Olay kötü günde yanında olmak değilki. Bu adamlar, hatta bu zihniyet zaten takımın tümörü. Gitmedikleri sürece kimi alırsan al kötü günler peşimizi bırakmayacak. Bunun bilincinde olan taraftar çok daha fazla bence ama statta kimseden ses çıkmıyo.

Renktaş ultraslanın ne olduğu belli zaten bu adamları tartışmaya gerek yok. Anlamadığım stat ultraslandan mı ibaret. Bu herifler bütün stadyumu sindiriyo mu? Ben Arena'da çok maç izlemedim. İzlediklerimde de tepki mepki olacak maçlar olmadı. Ama burada bi tepki gerekiyo ve kimseden ses çıkmıyo. Olay kötü günde yanında olmak değilki. Bu adamlar, hatta bu zihniyet zaten takımın tümörü. Gitmedikleri sürece kimi alırsan al kötü günler peşimizi bırakmayacak. Bunun bilincinde olan taraftar çok daha fazla bence ama statta kimseden ses çıkmıyo.

Ses çıkmaz.Birçoğunda bu konu ile ilgili atılım yapma cesareti yok.Herkes birisi başlatsın bizde destek verelim modunda bir kısmı da aman banane ister yapsınlar ister yapmasınlar modunda.

aynen dedigin gibi bu ultraslan serefsizleri bu takimin tümörü, daha gecenlerde bizim burada uA'dan bi kac kisiyi cok fena dövdük. Bunlara nerede olursa olsun tekme tokat daliyorum. Eski Ali Sami Yen'de az uA'li dövmedik. Kendisini bi bok sanan ama bi baltaya sap bile olamayacaklarin cirit attigi bi örgüttür bu uA denilen lanet olasi olusum.

kurumuş dallardan çok zor kurtulacağız yapılan tüm transferler evlatlara göre yapılıyor onları üzmeyecek yedek bırakmayacak maaş olarak onlaar yakın olmayacak leveli düşük oyuncular tercih ediliyor fener sezon başı kendi evlatlarından kurtularak çok büyük hamle yaptı yabancı sınırın kalkmasını harika kullandı ancak biz ağustos böceği gibi saz çalmakla meşguldük fener geleceğini kurarken !!

Forumda başka takımları övünce kuş muamelesi yapılıyo ama dost acı söyler kardeş sana katılıyorum. Beşiktaş'ta zaten böyle çetecilik olayları olmuyo, Fener de geçen sene kanser hüsrelerini yollayarak çok doğru bi hamle yaptı. Galatasaray gibi koskoca bi camiayı ise liseci ve çeteciler yönetiyo

Oha podolski de sakatlanmış.Gene aynı sorun adele sakatlığı.Sezon başı adam gibi hazırlamazsa ırkçı dengetor oyuncularda birbir dökülür böyle bakalım sırada oyuncu kim.

Forumda başka takımları övünce kuş muamelesi yapılıyo ama dost acı söyler kardeş sana katılıyorum. Beşiktaş'ta zaten böyle çetecilik olayları olmuyo, Fener de geçen sene kanser hüsrelerini yollayarak çok doğru bi hamle yaptı. Galatasaray gibi koskoca bi camiayı ise liseci ve çeteciler yönetiyo
fenerin doğru hamle yaptığını görmek için kuş olmaya gerek yok ! biz drogba melo telles brumayı kaybederken fener persie fernandao souza nani yi takıma kazandırdı !! poldi dışındaki transferlerimizin hepsi çöp ! jose carole denayer gibi adamlar almak iyi hamle ama bunlar daha arsa durumunda imar gelmedi daha ! bize hemen oturacağımız ev lazım ama bizimkiler ne yaptı lüks evi yıkıp ahıra mahkum ettiler bizi !!

klüp içinden biri değil. az çok çevresi olduğunu ve doğruları söylediğini düşündüğüm biri. sen neden gerginsin bu kadar. bende bunu anlamadım. :)

gergin felan degilim, ama bos tweetercilari paylasmakdan bikmadiniz mi hala. sallayan o kadar insan var hepsini paylasiyorsunuz, kim bu arkadas deyincede cevaplayamiyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt