Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ontivero ve oguzhan kiradan döndü galiba..kupada oynasınlar.umut gundoganın da sözleşmesi feshedilsin ya da kupada oynasın,bi bakalım durumuna.

emre çolak sözleşmesi uzatılıp ,kiralanmalı

Rizespor, Kweuke için Umut Bulut + 2 Milyon Euro talep etti. Mustafa Denizli'nin kararı bekleniyor. (Rize Çay TV) :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Boş boş işlerle uğraşacaklarına alsınlar Kuveykeyi bunların alabileceği en iyi adam odur

Zivkovic videolardan izlediğim kadarıyla yorumluyorum, 19 yaşında olması dışında pek bir özelliği yok gibi..

17 maçta 9 gol atmis blzde olsaydi 15 atardi alin kweukeyi os yapar

Trabzonspor, Akhisar Belediye'den Güray Vural ile anlaştı. (Aspor)

Halen olmamış adamların peşinden koşuyoruz bize olmuş isimler lazım mesela
Papis Cisse
Alex Song
Philip Mexes gibi

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Meunier Chedjou Denayer Carole
Donk Selçuk
Zivkovic Wesley Podolski
Austin

of bee ne kadro olurdu :D

Milik iyi adamdır hoş adamdır fakat ben takımda tek santrafor oynayacak adamın daha tecrübeli isim olması gerektiğini düşünüyorum. Tıpkı kale gibi , tıpkı çift stoperden biri gibi.

Milik alırlarsa Burak mesela alacakları tecrübeli bi adama oranla daha çok 11 oynar , genç diye kaynatırlar biliyoruz ülkeyi.

Son düzenleme:
Ribery'nin sakatlığı ne alemde?

Zivkovic sag acik eden hazard gibi birsey daha tecrubesizi ama hazard da onun yasinda boyleydi 3-4 mln arti sonraki satistan yuzde 20 falan anlassalar yeter

Zivkovic iyi adamdır hoş adamdır fakat ben takımda tek santrafor oynayacak adamın daha tecrübeli isim olması gerektiğini düşünüyorum. Tıpkı kale gibi , tıpkı çift stoperden biri gibi.

Zivkovici alırlarsa Burak mesela alacakları tecrübeli bi adama oranla daha çok 11 oynar , genç diye kaynatırlar biliyoruz ülkeyi.

hocam zivkovic kanat oyuncusu santrafor değil sanırım ajaxtakiyle karıştırdınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt