Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Norwich have agreed to sign Dinamo Zagreb right-back Ivo Pinto for a fee of £2.2m. (Source: SkySports) sag bek iyimiydi bu adam acaba kacirdik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kweuke geliyor ciddi ciddi guzel transfer 2 mln artı bir çöp

FLAŞ !!

Antalyaspor Asbaşkanı Ali İhsan Sav : Cuma günü Ramon Motta ile sözleşme imzalayacağız. Emre Çolak ile görüşmeler sürüyor.

d3ed56f4b16edf6d2f859dcbae48d08b.jpg

Bunları yazmış Hakan, Kenan da kaldırmış mesajları bi post yazmış Facebook'a.

Hayır bu adam (Hakan) ünlü. Dediğin gibi Kenan'i bilmiyor olabilir, bilse de işletildiğini dusunebilir. Ayrıca Almancı. Turkce'yi herkes gibi anlayamaması normal. Hemen gorusmeyi servis etmek yerine aciklasaymis daha iyiymis. Ve millet "motosiklerci diyecek kadar egolarindan arınmış bi adam Kenan" diyor da egolarindan arınmış olsa Hakan onu tanımadı diye aralarında geçen gorusmeyi herkese sunmazdi.

Neyse konuşup anlaşmışlar.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

hakan gercekten büyüklük ve efendilik göstermis bence.

face ve twitter'de kenan sofuoglu'nu destekleyenlere sasiriyorum. dikkat ettim de bazilari da sadece siyasi görüsünden dolayi destek veriyorlar. ayrica hakan, kenan ile görüsmeyi reddetse, kenan bu yazismayi da sizlatir miydi? bence evet sizlatirdi.

Ünlü motosikletci olmus olabilir ama bence insani gelisiminde geride kalmis - ayni siyasi görüsteki bir cok insan gibi.

Mustafa Denizli: Kweuke gibi futbolcularla gelecek olan başarı veya şampiyonluk gelmesin daha iyi
Mustafa Denizli: Ben Rize camiasında olsam Kweuke ile aynı ortamda bile bulunmak istemem bu formayı bir daha terletemez

Zamaninda yorumcu olarak bunu demisti Denizli Kweuke gelirse resmen tükürdügünü yalamis olacak

Fernandao donk gomez cenk niasse eren derdıyok bunları hep transfer olmadan bize istemiştim sade donku aldılar şimdi forvette sıkıntımız olmayacaktı hemde ilk transferlerinde uygundu bu adamlar

Antalyanın hocası mike tyson gibi bizim çolak gitsin oraya da iki yumruk yesin adam olur belki

Andre Carrillo gibi bir kanatla neden ilgilenmiyoruz anlamış değilim.Geçen sezon 46 maç 7 gol 18 asisti var adamın.6 ay sonra sözleşmesi bitiyor.Sözleşme yenilemediği için kadro dışı ve 24 yaşında.

Mustafa Denizli de her bir şeye koşmak zorunda kalıyor yardımcısı olmadığı için. 2 tane yardımcı seçmezsen her şeye koşmak zorunda kalırsın.

Rizespor, Kweuke için Umut Bulut + 2 Milyon Euro talep etti. Mustafa Denizli'nin kararı bekleniyor. (Rize Çay TV) :)

buldular kerizi yolun bakalım. umutu vermez bizimkiler 4 milyon verip transferi bitirirler. sağ bekede cicinhoyu alırız. tamamdır. poldi ve sneijder uzun süreli sakat olduklarına göre 2.devre kadromuz şöyle olur.
muslera
cicinho semih chedju hakan
yasin donk selçuk olcan
burak kweuke(umut)

Tam anadolu kaplanı oldu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt