Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod arkadaslardan bir ricam olacak , allah askina zaten herkesin kafasi bozuk lüften su h.o su gelmis bu gelmis yazanlara bir yatarim yapin , tadi kacti artik bu olayin
Bazen gerçek sanıyo herkes saçma sapan inanabiliyo ironi olduğunu herkes anlayamaz.

Mod arkadaslardan bir ricam olacak , allah askina zaten herkesin kafasi bozuk lüften su h.o su gelmis bu gelmis yazanlara bir yatarim yapin , tadi kacti artik bu olayin

Aynen ,yaptırım yapın yazmak istemişsiniz sanırım. Bence de yani tamam bir yapılır , iki yapılır . Forum iyice geyik nöbetine döndü. Farklı muhabbet edebilecek Bölümler var bildiğim kadarıyla, orada yapılsın bu tür Konuşmalar. Lütfen ben de rica ediyorum modlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen ,yaptırım yapın yazmak istemişsiniz sanırım. Bence de yani tamam bir yapılır , iki yapılır . Forum iyice geyik nöbetine döndü. Farklı muhabbet edebilecek Bölümler var bildiğim kadarıyla, orada yapılsın bu tür Konuşmalar. Lütfen ben de rica ediyorum modlar .

Kardeş haber olmazsa geyik olması doğal çünkü en aktif başlık burası geyik olursa bu başlıkta olur, yaparim yapin diyen arkadaşa gelince örneğin zivkovic haberine h.o deyince bunun gerçekten h.o olduğunu sanan varsa ciddi manada zeka sorunları var demektir yada piskolojik rahadsızlık bilemiyorum

Karcemarskas
Cicinho Mabiala Titi Motta
Holmen Lawal
Nakoulma Meha Chacheou
Kweuke

Anadolu karması

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kardeş haber olmazsa geyik olması doğal çünkü en aktif başlık burası geyik olursa bu başlıkta olur, yaparim yapin diyen arkadaşa gelince örneğin zivkovic haberine h.o deyince bunun gerçekten h.o olduğunu sanan varsa ciddi manada zeka sorunları var demektir yada piskolojik rahadsızlık bilemiyorum

arkadas bizde biliyoruz ironi oldugunu, ama son zamanlarda fazla abartilmaya basladi bu h.o yazilari onu demek istedim

Onu gerçek sanan zaten yoktur Dediğin gibi. Ama şimdi iki üç sayfa bakıyorum herkes h.o yazınca sevimsiz oluyor . Demek istediğim bir kişi yapınca üst üste 10 kişi yapınca sence sevimli mi oluyor ? Bunu demek istiyorum , yoksa gerçek anlayan da yoktur. Sanmıyorum .

Tek care dursun out baska yolu yokcapsiz sahtekar yalanci duzenbaz herfin teki

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4 Büyük Salon Turnuvası'ndaki performanslarını beğenmediği eski yıldızların uyarılmasını istedi. (Star)

Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.

Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.
goooooool kim attı kral attı hemde allen roadta

sene sonu sözleşmesi biten oyunculardan şuraya yazıyım..

stoper :agger,balanta ,n'koulou,terry,matip

önlibero:carrick,flamini,romulo(spartak moskova),tom huddlestone,clement chantome(psg),veleso,neustadter,nordtveit(m'gladbah)

kanat:ben arfa,carrillo,adam johnson(sunderland),zivkovic,feghouli,lavezzi

sağbek:ivanovic,van der wiel,caceres

ofansif ortasaha:banega

forvet:kokorin,vagner love,charlie austin,andre(atletico mineiro),ibrahimovic,osvaldo,david villa

stoper için terry ve matipi unutalım.n'koulou iyi olur.

önlibero için veleso, nordtveit ve tom huddlestone favorim.carrick premier ligde kalır.

kanat içinse zivkovic,feghouli ve lavezziyi unutmak lazım.carrillo ve ben arfa bizim olmalı.

sağbeke van der wiel tabiki.

ofansif ortasaha için banegayı cok sevdiğimden gelsin isterdim : )

forvet için ibra imkansız,osvaldo sorunlu,david villa bitik diyolar.charlie austin ve mineiro'lu andre iyi olurdu.kokorin arsenale gidecek galiba.

ama nerde bunları alacak adamlar...unal aysalı özledim.

Son düzenleme:
sene sonu sözleşmesi biten oyunculardan şuraya yazıyım..

stoper :agger,balanta ,n'koulou,terry,matip

önlibero:carrick,flamini,romulo(spartak moskova),tom huddlestone,clement chantome(psg),veleso,neustadter,nordtveit(m'gladbah)

kanat:ben arfa,carrillo,adam johnson(sunderland),zivkovic,feghouli,lavezzi

sağbek:ivanovic,van der wiel,caceres

ofansif ortasaha:banega

forvet:kokorin,vagner love,charlie austin,andre(atletico mineiro),ibrahimovic,osvaldo,david villa

stoper için terry ve matipi unutalım.n'koulou iyi olur.

önlibero için veleso, nordtveit ve tom huddlestone favorim.carrick premier ligde kalır.

kanat içinse zivkovic,feghouli ve lavezziyi unutmak lazım.carrillo ve ben arfa bizim olmalı.

sağbeke van der wiel tabiki.

ofansif ortasaha için banegayı cok sevdiğimden gelsin isterdim : )

forvet için ibra imkansız,osvaldo sorunlu,david villa bitik diyolar.charlie austin ve mineiro'lu andre iyi olurdu.

ama nerde bunları alacak adamlar...unal aysalı özledim.
güzel bir liste ama sadece liste icraate geçmez bu yönetimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt