Dağhan Kan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2009
- 1.782
- 530
- 1.853
lawal serbest mi kalmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.
Semih'in duran toplardaki eksikliğini hissetmeyiz umarım.Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.
valla sizler için listeledim....bu listeye bakmalı taraftar da ,yönetim de,hoca da.fırsat işte al işine yarayanı : )güzel bir liste ama sadece liste icraate geçmez bu yönetimle
sene sonu sözleşmesi biten oyunculardan şuraya yazıyım..
stoper :agger,balanta ,n'koulou,terry,matip
önlibero:carrick,flamini,romulo(spartak moskova),tom huddlestone,clement chantome(psg),veleso,neustadter,nordtveit(m'gladbah)
kanat:ben arfa,carrillo,adam johnson(sunderland),zivkovic,feghouli,lavezzi
sağbek:ivanovic,van der wiel,caceres
ofansif ortasaha:banega
forvet:kokorin,vagner love,charlie austin,andre(atletico mineiro),ibrahimovic,osvaldo,david villa
stoper için terry ve matipi unutalım.n'koulou iyi olur.
önlibero için veleso, nordtveit ve tom huddlestone favorim.carrick premier ligde kalır.
kanat içinse zivkovic,feghouli ve lavezziyi unutmak lazım.carrillo ve ben arfa bizim olmalı.
sağbeke van der wiel tabiki.
ofansif ortasaha için banegayı cok sevdiğimden gelsin isterdim : )
forvet için ibra imkansız,osvaldo sorunlu,david villa bitik diyolar.charlie austin ve mineiro'lu andre iyi olurdu.kokorin arsenale gidecek galiba.
ama nerde bunları alacak adamlar...unal aysalı özledim.
aydın bi git la kardeşÇaykur Rizespor @RizesporFan 2 sa.2 saat önce Kafaya koydular Kweuke'yi satacaklar..
En büyük sorunumuz ikili mücadele kazanma ve hava topu donkla birlikte inş çözülür sorunlar.
Alija Konavic @akonavic 32 dk.32 dakika önce Kweuke'yi Florya'da gördüm ciddi