Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.

En büyük sorunumuz ikili mücadele kazanma ve hava topu donkla birlikte inş çözülür sorunlar.

Yalnız Donk'un da gelmesiyle birlikte duran toplardan çok can yakacağız 2. devre. Donk, Chedjou, Podolski, Hakan Balta hatta Denayer. Topun başında da Sneijder'in olacağını düşünürsek, kornerlerden falan çok gol atarız.
Semih'in duran toplardaki eksikliğini hissetmeyiz umarım.

:asd22:

sene basında Skrtel'e cokmemek Kono kadar buyuk aptallık

Podolski de sakatlanmış.

Olcan Wes Yasin
------Burak-----

Torunlara anlatılacak hucum hattı.

sene sonu sözleşmesi biten oyunculardan şuraya yazıyım..

stoper :agger,balanta ,n'koulou,terry,matip

önlibero:carrick,flamini,romulo(spartak moskova),tom huddlestone,clement chantome(psg),veleso,neustadter,nordtveit(m'gladbah)

kanat:ben arfa,carrillo,adam johnson(sunderland),zivkovic,feghouli,lavezzi

sağbek:ivanovic,van der wiel,caceres

ofansif ortasaha:banega

forvet:kokorin,vagner love,charlie austin,andre(atletico mineiro),ibrahimovic,osvaldo,david villa

stoper için terry ve matipi unutalım.n'koulou iyi olur.

önlibero için veleso, nordtveit ve tom huddlestone favorim.carrick premier ligde kalır.

kanat içinse zivkovic,feghouli ve lavezziyi unutmak lazım.carrillo ve ben arfa bizim olmalı.

sağbeke van der wiel tabiki.

ofansif ortasaha için banegayı cok sevdiğimden gelsin isterdim : )

forvet için ibra imkansız,osvaldo sorunlu,david villa bitik diyolar.charlie austin ve mineiro'lu andre iyi olurdu.kokorin arsenale gidecek galiba.

ama nerde bunları alacak adamlar...unal aysalı özledim.

1 tanesini bile al(a)mayiz

Hey ya Heyya
Hey ya Hey ya
KWE UKE
KWE UKE

Ne Kweuke'si yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav

Adam gibi adam içerir

CYCK4aIU0AAML4t.jpg

Kweuke geyigine son verin artik, Denizli sampiyon olmam daha iyi yeterki Kweuke gibiler takimimda olmasin demis. Siz hala goygoy yapin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt