Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
transfer yapmazsanız bu taraftar birbirine girer işte
ulan oteline edeyim senin ben
ulan oteline edeyim senin ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi sana Galatasarayli oldugumu kanitlarsam ozur dileyecek misin omer
1905
Sağol canıms hatırlattınbok yemek düşer Kerim ZENGİN anlamadıysan söyleyeyim
Bos yere formalar atkilar cantalar tshirtler bardaklar dokturme bana. Ozur dileyecek misin ?Kanıtla birader.
Bir Galatasaraylıya yakışmayacak şekilde davrandın birader, özür falan dilemeyeceğim.Bos yere formalar atkilar cantalar tshirtler bardaklar dokturme bana. Ozur dileyecek misin ?
1905
Raporlarla sen ilgilenecen diye duydum dogrumuArkadaşlar lütfen ağır küfürlerle kavga ediniz.
YÖNETİM
Ben bu yonetim kanser eder adam gibi transfer yapmaz demeye getirdim sen kus musun dedin . Neyse uzatmayalim ama kus degilim icin rahat edecekseBir Galatasaraylıya yakışmayacak şekilde davrandın birader, özür falan dilemeyeceğim.
Ünsal'cım yaklaşımını sevdim seni takibe aldım bu çizgini koru abicim.kerim abi adam şimdi yavşak demişte sen neden tekrar yavşağı dile getiriyorsun ki alt tarafı bi yavşak demiş yani
Eved beyler dünyanın en sıradışı adminiyle karşı karşıyayız xd
Arkadaşlar lütfen ağır küfürlerle kavga ediniz.
YÖNETİM
Hamza dua ediyordur üçbeş çapsız alınsın da aradan ben çıkayım tüm suçu kabahati çapsız dursun a bulsunlar diye...
Sanki birinciyiz arayı açtık yapsak ta olur yapmasak ta der gibi hareket ediyorlar
Dursun zamanın daralıyor dursunnn
İzleyebileceğimiz şifresiz bir kanal var midir acep?FC Barcelona Verifizierter Account @FCBarcelona Barça XI: 1.Ter Stegen 3.Piqué 5.Sergio 6.Alves 7.Arda Turan 8.Iniesta 9.Suárez 10.Messi 11.Neymar Jr 14.Mascherano 18.Alba #CopaFCB
Asil problem dursunun capsizligi idi. Problemin %90 i dursun. O gitmeden biz kupa mupa ruyamizda goruruz ancak.
Hala hamza ile ugrasiliyor.
Hamza gitti. Hadi alsa ya simdi iyi oyunculari. !!! Yakinda "Denizli forvete gerek yok dedi" gibi yalan aciklamalara hazir olun.
Bir Galatasaraylıya yakışmayacak şekilde davrandın birader, özür falan dilemeyeceğim.
İzleyebileceğimiz şifresiz bir kanal var midir acep?