Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayak yapma birader, dolaylı yoldan billur oğlanı yaptın bizim takımı.
Ne alaka bizim takımla??
Nerden çıkarıyosun da??
Gayet basit bi şey kendimce anadolunun yabancılarından kadro kurdum anlamak bu kadar mı zor geliyo sana?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka bizim takımla??
Nerden çıkarıyosun da??
Gayet basit bi şey kendimce anadolunun yabancılarından kadro kurdum anlamak bu kadar mı zor geliyo sana?

Burada Galatasaray'ın transferlerini ve hayalimizdeki kadroları kuruyoruz. Sen gelmişsin Anadolu Karması falan ayağına bizim kadrolarımızla dalga geçiyorsun. Ayrıca bana hakaret ettiğin gerçeğini de suratına vurmak isterim.

Burada Galatasaray'ın transferlerini ve hayalimizdeki kadroları kuruyoruz. Sen gelmişsin Anadolu Karması falan ayağına bizim kadrolarımızla dalga geçiyorsun. Ayrıca bana hakaret ettiğin gerçeğini de suratına vurmak isterim.
Ben 100 tane kadro yazdım hayalimdeki zaten aç bak şimdi de farklı bişey olsun diye yazdım gayet basit bişey
Ordaki oyuncular da sevdiğim oyuncular ben asla dalga geçmedim anadolu topçusu diye hiçbiriyle hiçbir zaman
Şuan mesela Kweuke Nakoulma Titi 3 üde sevdiğim beğendiğim adamlar hatta Meha da
Yani kısacası anlık sinirlenip insanlara çatmayın lütfen

Tekke-Yılmaz ikilisi Umut-Burak ikilisinin on katı falandı zaten.

Tekke şu ülkedeki en underrated adamalrdan biriydi. Klas adamdı aslında. O boyla ne kafa golleri atardı.

Ümit Karan, Fatih Tekke gibi adamlar Hakan Şükür ile aynı döneme değil de 5 sene sonraya denk gelselerdi baş üstünde tutulurlardı. Burak'a kral dendiği yerde....

Ben 100 tane kadro yazdım hayalimdeki zaten aç bak şimdi de farklı bişey olsun diye yazdım gayet basit bişey
Ordaki oyuncular da sevdiğim oyuncular ben asla dalga geçmedim anadolu topçusu diye hiçbiriyle hiçbir zaman
Şuan mesela Kweuke Nakoulma Titi 3 üde sevdiğim beğendiğim adamlar hatta Meha da
Yani kısacası anlık sinirlenip insanlara çatmayın lütfen

Tamam kardeşim, biriyle karıştırmışım.

Tekke şu ülkedeki en underrated adamalrdan biriydi. Klas adamdı aslında. O boyla ne kafa golleri atardı.

Ümit Karan, Fatih Tekke gibi adamlar Hakan Şükür ile aynı döneme değil de 5 sene sonraya denk gelselerdi baş üstünde tutulurlardı. Burak'a kral dendiği yerde....
Bence Fatih Tekke Hakan Şüküre bir nebze yaklaşabilecek nadir adamlardan biriydi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Karan neyse de Tekke, Şükür'den sonra izlediğim en iyi golcüydü benim Milli takımdan da yok yere uzaklaştırıldı her özelliği iyidi adamın.

Obafemi Martins manyak olurdu bizim takima. MLS tatildeyken kiralik gelsin Mayis'a kadar.

Vay be Bayrampasadan Nou Campa hani Arda turan bazen hayallerim buyuk geliyordu diyordu ya adam sonuna kadar hakli

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt