Emre Dogan
Sarı Üye
- 9 Ağustos 2014
- 710
- 0
- 586
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna mi bu kadar heyecan yapacak ?pione sisto mu acaba
kim arkadaş bu?önliberoya alex songu falan mı aldık acaba?kanatsa feghouli mi ?kokorin? ben arfa?forvet mi kanat mı
Arif Nexus 6p mi kullanıyorsun harbiBuna mi bu kadar heyecan yapacak ?
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
YesArif Nexus 6p mi kullanıyorsun harbi
Envoyé de mon Sony Z3
İyimi yarın benim Z3 ü 320 euro ya veriyorum ondan almayı düşünüyorum birde one plus 2 var yada lg g4 aklimdaYes
Bunlardan hiç biri olmadığına emin olabilirsin. Nerede çöp varsa ya da alınması imkansız adam varsa onun peşinde koşuyorlardır.kim arkadaş bu?önliberoya alex songu falan mı aldık acaba?kanatsa feghouli mi ?kokorin? ben arfa?forvet mi kanat mı
Tavsiye ederim. Muazzam bir telefon.İyimi yarın benim Z3 ü 320 euro ya veriyorum ondan almayı düşünüyorum birde one plus 2 var yada lg g4 aklimda
Envoyé de mon Sony Z3
Arda Turan: "Messi'yle aramızda bir espri vardı, kulağıma onu söyledi. Ne söylediği bende kalsın"
VAYYYYYYY
Benim Z3 iyice boktan resim çekmeye başladı buslu gibi içeride ışık az olan yerlerde berbat ses çok az yarın 320 ye okutursam müthiş iş çıkarmış olurum.Tavsiye ederim. Muazzam bir telefon.
Performans , güncel updates, kamera (hele az ışık var ise çok manyak) , önde iki çok iyi stereo ses boxler ...
Al derim.