Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amsterdam'da bi arkadasimin babasi telegraafda cok yakin tanidiklari var onun aldigi habere gore yuzde 99 van Rhijn Galatasaray'da transferin bir kac gun icinde aciklanacagini soyledi

Harbi ne millet goruyorum beni kus sanan var bana kus diyenleri kafasina kafasina vuracagim ben dogustan beri gercek Galatasarayliyim.

@ Yasin Şimşek kardesim, fenerli degilsen bile, neden bile bile böyle polemige giriyorsun? hani avatarina emreyi koyarsan ne cevap bekliyorsun diger arkadaslardan? dogal olarak da arkadaslar bu durumdan süpheleniyor, bu durumda bence senin kizmaya hakin yok, bile bile lades denir buna
Yasin zaten fenerli. Bunu bir çok mesajında belirtmişti.
Forumda ilgi çeken bilimsel , sosyolojik ve fashion paylaşımlarıyla beğeni kazanan bir üyemiz olduğu için bunca senedir aramızda kabul buldu kendisi..

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Cekin su serefsiz emre belezoglunu avatar resminden , milleti boyle galiyene getirmeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yasin arkadaşımız futboldan anladığını belli etmiş. Galatasaray orta sahasındaki ısırgan ve hırslı oyuncu eksikliğini fark etmiş ve derhal soruna müdahele etmek için oyuncu önermiş. Tebrikler Yasin dost.

Yasin zaten fenerli. Bunu bir çok mesajında belirtmişti.
Forumda ilgi çeken bilimsel , sosyolojik ve fashion paylaşımlarıyla beğeni kazanan bir üyemiz olduğu için bunca senedir aramızda kabul buldu kendisi..

������Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Emin ol ben senden daha Galatasarayliyim adami hasta etme Melihcim :D

CYHNX6iWMAAh7HV.jpg

Ulan fb her pozisyonda alternatifi var yine de 1 golcu ve bir 10 numara ariyormus ! Bizde 1 golcu bile yok hala alinan kimse yok!!

ya çok boş muhabbet var ya ,ben gidiyom..

Lutfen su Emre serefsizin resmini kaldirirmisiniz ? siz nebicim galatasaray forum yoneticileri moderatorlerisiniz her defasina galatasaray piclik yapan bir adamin resmini koyulmasina musade ediyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt